aente Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_269551 OAHHAU kaçmadan yakalayın. ben screenshot alıyorum şimdi editlerlerse diye oraya da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Daha içeriği doldurmadan koymuşlar. Fail olabilir de öeh fail değil gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hatta şimdi failden ziyade farklı bir protesto biçimi mi diye öneri getiren arkadaşlarım oldu. ahah nefis bir çalışma yine de uahhuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 said: ahmet tezcan [Okuyucunun tüm yorumlarını göster] 22/08/2008 16:59:12 gercekten sansurlenmis ortada yazi mazi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 E ne yazıyordu ki? Benim yorumum da okuyucu Ahmet Tezcan' la aynı olacak bu durumda :) aquatik: Evet sansürlü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu ne yahu? yarın biride şöle yapsa mesela RTE'NİN ZORLA YAZDIRDIĞI YAZI: ben erkeklerden hoşlanıyorum. ben bi fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar