Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sevda – İçime İşlerken Güvenmesi yıllar alır kaybetmesi saniyeler Hazmedemem ben böyle severken Huzuru yitirmeler Hazmedemem ben bu kadar erken Lüzumsuz bitirişler Ne iyi ettin de geldin Epeydir ilk defa nur yüzünü gördük Her şey açık seçik olunca Biz bu işi böyle çözdük Aşkı elimizle ördük İçime işlerken Farkına varmamışım Sana bittiğimden Kendime kalmamışım Hazmedemem ben böyle severken Huzuru yitirmeler Hazmedemem ben bu kadar erken Lüzumsuz bitirişler Ne iyi ettin de geldin Epeydir ilk defa nur yüzünü gördük Her şey açık seçik olunca Biz bu işi böyle çözdük Aşkı elimizle ördük İçime işlerken Farkına varmamışım Sana bittiğimden Kendime kalmamışım İçimeeee işlerkennnnnn teyy teyyy kop kop!.. sizlerin şarkıları nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu ne lan? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://video.google.com/videosearch?q=i%C3%A7inde&sitesearch=video.google.com#q=i%C3%A7ime&sitesearch=video.google.com şarkııı günde 4-5665756 dinlemeden duramuyorum artıkkk =) Şoook dattluuu değil mi parça =) not : sol üste sevda içime işlerken yazıo ona tıklayın bi zahmet parça budurr işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bunun nesi disco? vendetta fln çıkcak diye bekliyordum topic'e tıklarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu disco müziğiyse bende bişi bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ian Carey - Keep on Rising David Guetta - My Dream is to Fly Shantel - Disco Boy Serdar Ortaç - Hayat Beni Neden Yoruyosun eet azim yapıp böle bi başlıı ciddiye alıp yazdm. açan arkadaşn pek ciddie aldıını sanmıorm ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 70'ler falan. Bee Gees, Duran Duran Sonra ilerledikçe Micheal Jackson gerçek disco müziği budur ya :) Shantel kim (:P) Gerçi Disco Boy da fena şarkı değil. Ama Bee Gees elemanlarının sakallarındaki tek bi tel bile olamaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 disco partizani ve disco boy ahah baska da bilmiyorum zaten onlar da eglenceli diye biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 70 ler ftw Laura Branigan - Self Control oh, the night is my world city light painted girl in the day nothing matters it's the night time that flatters in the night, no control ... dıptıs dıptus cıstak dıptıs Banu Alkan saçlarını savurarak havuzdan çıkar, Nuri Alço bu esnada viskisinden yudumlayarak babacan bakışlarıyla Banu Alkan'ı süzmektedir. that this night will never go ooo oooo ooo oooo you take my self, you take my self control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Off evet self control de harika şarkı. Hem GTA'dan girmişken Indeep - Last Night a DJ Saved My Life harika şarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 leş bi şarkı bu içime işlerken muabbeti. nıynıynıynıyyı diye bitiyo şarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Astral Projection - People can fly David Guetta - Joan of Arc Roger Sanchez - Another Chance Roisin Murphy - Cry Baby Tiga - You gonna want me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://www.google.com.tr/search?rls=ig&hl=tr&q=sevda+i%C3%A7ime+i%C5%9Flerken&btnG=Google%27da+Ara&meta= çok acayip. google bi acayip bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yaz ayları tabii napsın onun da hormonları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 modern talking-brother louie küçükken az "burada lubilubilubi" diye dans etmediydim buna. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bob Sinclair - World Hold on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 2008 in en iyi yabancı disco şarkıları daha makbule geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hed Kandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 daddy cool vardı bide ya onu severdim ben kimindi bu şarkı? cool daddy cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 disco diyince 70lerden otesi yalan... (:P) KC and the Sunshine Band: - That's The Way (aha aha) I Like It - Shake Shake Shake, Shake Your Booty - Get Down Tonight - Please Don't Go The Bee Gees - Stayin' Alive - Night Fever - How Deep Is Your Love ABBA - Money, Money, Money - Dancing Queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 senko said: daddy cool vardı bide ya onu severdim ben kimindi bu şarkı? cool daddy cool boney m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar