sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu. Yeni sezon hayırlı, uğurlu olsun. "Sezonun ilk golü kimden?" anketi başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 denizlinin bu sene kümede kalması bence çok zor o kafalarla. 3-0 gs alır diyorum. şu ana kadar nonda dışında pek gol atan adam yok gs'de. Nonda atar heralde gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Benim oyum, Ardaya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 arda'ın oynamama ihtimali var. skibbe riske etmicek diye duydum ben ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o zaman nonda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 0-0 biter ilk golü kimse atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nonda atar bu macta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nonda , oynarsa birde uzakdan bir vurusla kewelden istiyorum. :) Lingolden umudu kesmeye başladım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nonda atar oynarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hazırlık maçlarında saç baş yoldurdu Nonda'ya sokulmadık laf kalmadı şimdi atarsa Nonda atar :D Yani atar tabi adam forvet de Finishing ve Composure 15 bile değil kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nileppezdel said: Yani atar tabi adam forvet de Finishing ve Composure 15 bile değil kanımca :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 FM oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fm oynuyorum ve ne demek istediğini biliyorum da bu gerçek futbol. ayakla sahada oynuyoruz yani. yüzdesini hesapladınmı da 15 di 10 du 20 di diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ha :D Ya kaçırdığı gollere, serinkanlı hareket edememesine. Karşı karşıya pozisyonlarda saçmalayışlarına, oş kale kaçırışlarına bakınca o hesabı yapabildim evet. Nonda'yı da severim de bize geldi mi atacak adam lazım. Ümit de böyle değil Nonda da böyle değil malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Geldi mi atacak adam gsye gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Jardel geldi mi atıyodu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sanki geldi mi atan adam var da dunyada, gs'ye gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ya anladınız siz geldi mi atan derken neyi kastettiğimi. Kolay gol kaçırmasın yeter. Ümit Karan gibi kolay kolay golleri kaçırıp bi röveşata golü atıp 3 hafta kendiniaffettiren adam istemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hazırlık maçlarını izleyip nondayı harcadınız vallahi hemen.yahu bi adam hatta adamı geçtim bi takım buldugu her pozisyonu atıcak diye birşey yok.İllaki kaçırcak.Nonda 2 atar 3 kaçırır.Bunda ne var anlamıorum nie adama bu kadar yüklediniz. Resmi maçlarda gayet başarılı.Hakan sukur ün son zamanlarına sabrettiniz nondaya sabredemediniz.hakan son 5 yılda kaç tne karşı karşıya gol atmıs :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 golün adı lincoln yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hakan'a da sabretmedim ben :D Ayrıcageçen sezon da gayet Avrupa maçlarında saç baş yoldurdu. Ligde de bazı maçlarda yoldurdu. Yararlı oyuncu ama tek forvet oynancaksa yanlış kişi. Çift forvet olursa olsun, yoksa tek forvet ya yeni yabancı yada Ümit oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 0 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sopcast link pm me pls varsa justin miydi custin miydi :F onun da link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nonda atar da berabere biter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kmse dememiş galiba. bence kewell atıcak ilk golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar