Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye ye gelmeyen opsiyonlar

Namessar

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Üretim belirtilen talepler doğrultusunda önceden şekilleniyor. Belki de bu talebin dışında birşey istendiğinde bu karşılanmıyordur fabrika tarafından. Ben öyle bir durumda BMW.de'e yazardım; 'Al işte senin bayin benim istediğim aracı veremiyor ve ben de hariçten galeriye getirtirsem garanti vermiyor. Bul bana çözümü!'.

Gerçekten de saçmalık ötesi uygulamalar var. Otomobillerde işi uluslararası garantiye dökseler çok rahat olacak :D Galerinin getirdiği sahte BMW olmadıktan sonra tike tike verecekler garantiyi. Bak o zaman nasıl gelecek donanımlar.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun sadece gelmeyenler degil, bazılarının web sitelerinde reklamı var. reklamda dıyor "arabanıza dıl cıkarırsanız sıze camları acar, amuda kalkarsanız spor suspansıyona gecer, gozunuzu kapar yolda uyursanız otomatık cruıse acar bla bla bla". bayiye gidiyorsun "beyfendi, bızım super uber duper elegant arabamızda abs bile vaaaar, yaaaaAAA!!! üstelik sadece 150bin euro cuk!!!"

yahu bilmem kaç milyarlık arabaya bakıyorum, her iki lafından biri adamın "çok şık bir start stop dügmemiz var" oluyor. ulan utanır ınsan onu super donanım dıye musteriye soylemeye be. ben ısrarla sormaya calısıyorum su var mı bu var mı sıtede sunu gordum almanya dakı sıtede sunu gordum falan dıye hala start stop dıyor adam.

bazı seyler sıtede gozunuzun onundeyken opsiyon listesinde saymıyor adam. zorlarsanız kabul ediyor olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gray Market'ta olsa uluslararası garanti var diye biliyorum ben? Bildiğim kadarıyla Infiniti için Nissan garanti vermiyor ama Land Rover modellerinde uluslararası garanti olduğundan eminim. Muhtemel BMW'de de vardır.

Megane'da ki o bölgeye girebiliyor sanırım öyle angut gibi durmuyordur sürekli :) Zaten olay tipsiz olması da değil burada üretilip elin gavuruna giden arabada var ama Türk'e layık değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bakın toyota turkiye, opel turkiye, renault turkiye, hatta daihatsu, hatta fiat, hatta lancia, seat, subaru vs vs vs vs. ıstedıgınızın turkiye web sitelerine bakın. tum markalarda opsiyon listesini catır catır goruyorsunuz her model icin, standart olanlar S, opsiyon olanlar O.

mercedes alnının akı ile cıkan tek premium.

bilin bakalim modele gore donanım listeleri kimlerde yok? biri A ile baslıyor, bizim moderator manyagı. Diğeri de B ile baslayıp W ile bitiyor.

neden?

cunku satıcısı yeri geliyor bana bos arabayı digerine donanımlı fiyata sattıgı fiyattan sokuyor. ogrenıyorum kı 2 gun sonra karsı komsum sunroof ekletmıs, xenon ekletmıs, 1000 ytl fark vermıs, almıs arabayı. kudurmaz mısın? bmw ile audi turkiye dıstrıbutorleri hangi enayıyi yakalarlarsa ona sokuyorlar arabayı istedikleri fiyattan.

abim freelander2 i karsı komsudan 5 milyar pahalı aldı. adam pazarlık yapmıs sıkı, bızımkı de gıtmıs lıste fıyatından almıs pasa pasa. ustune bır de 2 ay bekledı pesın odeyıp parayı kek.

hatta ustune yıl sonunda fıyatlar hedef tutturmaya harala gurele daha da ınıyor ama sıtede duyurulmuyor.

arabanın ıcıne oturuyorum, ne standart ne degıl bılmıyorum. satıcı anlatırsa sallıyorum kafayı haaa dıye.

yahu kacınız ambiente,attraction ve ambition da farklar tam olarak ne biliyor? ben dogustan arabayı aldım, bindim o kadar zaman, sattım, hala bilmiyorum yahu. ben alırken sitede karsılastıran chartlar falan yoktu.

ya da bmw sitesinde, modeli secip opsiyonlara giriyorsun, bir suru agız suyu akıtan cicinin opsiyonu anlatılıyor, araba geliyor bir halt yok icinde. ne standart ne degil nerden bileyim?

yahu opsıyon lıstesını bıle kavga dovus ogrenıyorum borusan ın dallamalarından. zorla ıttıre ıttıre. ben opsıyon ekledıkce satıcının yuzu burusuyor.

helal olsun mercedese. gayet durustce yazıyor arabada bu var bu yok diye. onun da liste yurtdısına gore dar, ama en azından ne alınabilir ne alınamaz biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Lan yürüyün laa... ben meşaleyi kaptım, orağı da Vodan getirsin... yakalım ibreleri... opsiyon hakkımız, yaka yaka alırız... Audi Maudi, istediğim donanımı alamayıp şebek moda getirdikten sonra beni ne anladım o işten. Elalem dondurmayı yalayacak, biz övüneceğiz, yok artık.

Namessar'dan aldığım ara gaz ile A4 avant 2.0TDI Sline toparladım audi.co.uk'de. Bu hafta bir Audi noktasına uğrayıp almayacağım bir otomobil için ortalığı birbirine katıcam, sonra da gıcıklığına iletişimi mail ile yapıp Audi AG'e forwardlayacağım, Doğuş'un soyundaki enteresan gen kaymalarına değinerekten deşarj olacağım.

Namessar neden ben böyle gaz oldum? Çilekli soda falan mı içsem?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Lan yürüyün laa... ben meşaleyi kaptım, orağı da Vodan getirsin...

Saygılar.

Niye bana azrail rolü biçtin onu anlamadım :)

Ya ben 2004 yılında fuara gittiğimde BMW'den broşür almıştım. Arkalı önlü bir A3 boyutunda sayfa ikiye katlanmış yani toplam 4 sayfa gibi opsiyon listesi vardı ve hepsinin Euro karşılığı fiyatı yazıyordu. Bu listeyi vermiyorlar mı isteyince?
Sosyal ağlarda paylaş

Turkıyede lıste satıs fıyatları sehırden sehır bıle degısıyor.

Ford alıcak olan dost umuz vardı adam yanlıs olmasın ya erzurumda yada ona yakın yerlerde 3 5 bın ytl daha dusuk bulmustu aracı . Arac goturen tır'a gerı yukleyıp masraf'danda kurtarıcaktı .Almaktan vazgectı sonunda nedenını bılmıyorum

Yanlız son duyumlara gorede su tır'a yukleneme mevzusuda mantara gelmıs sanırım polıs fatura felan soruyormus . Kulakdan dolma bılgı benımkısı dogrulugu nekadardır bılmıyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be istediğim raddeye geldi olay. Bağırın çağırın abi böyle işte. O kadar para verdikten sonra kimsenin bizi enayi yerine koyma hakkı yok.
Zaten sinirliyim şimdi aşağıdan geliyorum bizim 2007 mercedes e200k'ya arkadan Sorento giriyor otoparkta. Aracın tampona patlattıktan sonra patinaj yapıp mercedesi Bahçeye çıkartıyor 10 cmlik kaldırım atlatıp, ordan da 5cm kalınlığında çalılara sokup yarıya kadar ittiriyor arabayı. Sorento'yu kullanan bu sırada diyorki "drive'a aldım araba tam gaz gitti, size çarptı".

Sonra Sorento'yu önce parka sonra geri vitese alıyor. Alış o alış. Jip gidip çıktığı yerin sağındaki ve solundaki passat ile megane'ı yararak orada bahçeye çıkıyor. Abim kontağı kapıyor orda.

Aşağı bir indim bir jip karşı bahçede bizim merso öteki bahçede havaya kalkmış. BU nedir ya? Ne bu ya?. Foto eklerim birazdan.

Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:
Oh be istediğim raddeye geldi olay. Bağırın çağırın abi böyle işte. O kadar para verdikten sonra kimsenin bizi enayi yerine koyma hakkı yok.
Zaten sinirliyim şimdi aşağıdan geliyorum bizim 2007 mercedes e200k'ya arkadan Sorento giriyor otoparkta. Aracın tampona patlattıktan sonra patinaj yapıp mercedesi Bahçeye çıkartıyor 10 cmlik kaldırım atlatıp, ordan da 5cm kalınlığında çalılara sokup yarıya kadar ittiriyor arabayı. Sorento'yu kullanan bu sırada diyorki "drive'a aldım araba tam gaz gitti, size çarptı".

Sonra Sorento'yu önce parka sonra geri vitese alıyor. Alış o alış. Jip gidip çıktığı yerin sağındaki ve solundaki passat ile megane'ı yararak orada bahçeye çıkıyor. Abim kontağı kapıyor orda.

Aşağı bir indim bir jip karşı bahçede bizim merso öteki bahçede havaya kalkmış. BU nedir ya? Ne bu ya?. Foto eklerim birazdan.

eheuh gecmıs olsunda topıcle pek bı alakasız olmus :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:
Farkı da ödeyeceğim ben niye hala gelmiyor yasak mı kardeşim nedir?

getiriyorlar ama burnundan da getiriyorlar. cogu mark ozel siparis parasi istiyor caktirmadan. kimi kendi listesine koymadigi ama senin istedigin opsiyonlarin icine katmerli yediriyor, yutkunuyorsun ama asil amaci sezmiyorsun. kimi ise yuzsuz, acik acik custom order adi altinda istiyor.

resmen seni disarida olan burda satmadigi bir opsiyon istedigin icin cezalandiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun. Sorento'da ki kadın mı? Yüksek topuklu ayakkabı giyenlerde böyle olaylar olabiliyor gazı hissedemedikleri için. Erkekse de şöyle böyle olmasın :p Araba kafasına göre tam gaz verirmi yahu inandırıcı gelmedi bana. Geçmiş olsun tekrar.

Cafein'de orada oturuyodu galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias? 2 dakika tatile gittim neler oldu öyle yuh? Ben de gecenin bir körü uçaktan inmiş gelmişim "Ya bizim siteye de ne çok benziyor burası" diye düşünüyorum, neden sonra ayıldım.

Tanıdık mı Sorento'nun sahibi? Gidip tebrik plaketi verelim.

Bu aralar komşular azıttı, kardeşimin 307'yi de çizip sol dikiz aynasını almışlar.

Şaka bir yana, BMW ve Audi'nin Türkiye distribütörlerinin tam anlamıyla terbiyesiz olduğunu düşünüyorum. "Şu şu motor" diyorum "Efenim onu getirmiyoruz talep olmaz diye" diyorlar. "Şu şu şu aksesuarlar olsun, bu da şöyle olsun" diyorsun, "Elimizde öyle araç yok, getiremeyiz". Oldu canım, ben sana binlerce Euro bayılayım, sen bana fasafiso yap ondan sonra.

BMW zaten terbiyesiz, araçta normalde olan şeyleri bile aksesuar diye yazıp fiyata ekliyorlar. Mesela diyor ki (atıyorum) BMW 3 serisi giriş fiyatı 30.000 Euro. Ama sonra dikiz aynalarına kadar "aksesuar" diye yazıyor ve 30.000 Euro diye bir araç yok ortada. Size de eldeki araçları çevirip kaktırma derdindeler.

Arkadaşımın hızperver teyzesi A5 almaya uğraştı, en son Doğuş delirttiği için vazgeçti. "Efenim ya en yüksek full aksesuar modelini getiririz üç ay beklersiniz, ya da en düşük motoru veririz aksesuar seçemezsiniz" diye diretmişler. Paramecium Audi Türkiye'yi alsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun öncelikle, adam mı yoksa bayan mı bilemiyorum ama hadi bir kere çarpmış, ne diye frene basmamış onu anlamadım. drive alınca bilmemkaç tonluk arabayı ileriye sürüklemez heralde, karıştırmış birşey yapmıs cruise controla falan mı basmış yanlışlıkla duramıyorsa eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Prozzak doğru söylemiş, olay gaz kelebeği. Büyük ihtimal olay şöyle oldu;
'ben bu mersoyu çıkartırım ulan bahçeye...evet evet çıkartırım...yaparım olm ben...lan hem onu oraya çıkartır, kendim de buraya çıkarım...yaparım OLM BEN...BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR ÜLENNNN...' *bahçeye çıkan E200 efekti*

Şahsın gaz kelebeği açık kalmış bence de :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...