Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hangi grubun versiyonunu izliyorsunuz Huzzah & Scum-Scans'mı triad mı? Triad çekiyordum ben ama 5. bölüm bozuk çıktı ve 6. bölümü daha çıkarmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben Triad/Huzzah karışık izliyorum. Çevirilerde pek de göze batan yanlışlık göremedim. İkisi de uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 6. bölümde öldüm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 5. bölüm bozuk değil, ffdshow'u güncellemek gerekiyor sadece. macross frontier 24'te de aynısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Dragonfire said: hangi grubun versiyonunu izliyorsunuz Huzzah & Scum-Scans'mı triad mı? Triad çekiyordum ben ama 5. bölüm bozuk çıktı ve 6. bölümü daha çıkarmamışlar. Huzzah & Scum-Scans'ten takip ediyorum ben. 6. bölüm yine müthişti, yine gülmekten geberdim. Kesinlikle çok başarılı... :D 7. bölüm çıksa da izlesem diye ellerim kaşınıyor şimdiden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Onemanga'da 57. sayıya kadar mangasını eklemişler. 21. sayıdayım ve gülmekten çenem ağrıdı, daha devam edemiycem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben ilk 5 sayfadan sonra bıraktım gülmeye başlayınca, anime bittiğinde bakacağım. heyecanı kaçmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 satsugai loopa aldım diniyorum halim ne olacak benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mangası süpermiş ya gece gece iyi geldi gülmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 7. bölüm yokmu hala ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 biraz önce çıktı, başka birşey isteseymişsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 iyimiş çekim hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 of of hayranların olmadık şeylere anlam biçmeleri süper ya, negişi-kün de mr hyde moda geçince zaten materyal çıkarıyor. iyice tozutuyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tokyo tower ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 harbidende tokyo tower ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hayranların yorumlar süper ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 11 rape per sec. asduhef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "Three, two, one, f*ck!" Ahahah, her bölüm de bu kadar güldürebilen başka bir anime yok sanırım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 9 ALL THE EVIL IN THE ENTIRE WORLD IS SLOWLY BEING CHANNELLED INTO KURAUZA-SAN! off durdurup sahneyi alkışladım orada müzik giriyor, yüzüne yansıyor tarihten ve tümden alakasız sahneler filan, cgi ve ses efektleriyle desteklenmiş demon jewel rofl fak yee! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Önceki bölümlere göre oldukça vasattı bence öyle abartı güzel bir tarafı yoktu be sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yavaş başladı ama akuma jewel kısmı tek başına yetti bana. komedi diye geçinen animelerin çoğu bütün bölüm bunun 15 saniyesi kadar güldüremiyor beni heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bütün bölümlerini toplasan bi fumoffu veya sukuranın tek bölümü kadar komik değil. Sııııggghhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 onlar da iyiler ama kusura bakmasınlar, bunun kadar güldüremediler. hüküm koymadım kaldı ki senin gibi, zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Benim çok hoşuma gitti 09 hele o demon jewel i toplarkenki aura effekti ile genizden gelen ses kısmında yarıldım HHHHAAAAKKKK TÜÜÜÜÜÜÜÜÜ bide yuttu onu ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 10 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar