Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Detroit Metal City

Sam

Öne çıkan mesajlar

souichi negishi kırsal kesimden tokyo'ya bir pop star olma hayalleriyle gelmiş genç bir gitaristir. ailesi ve arkadaşlarıyla çok iyi geçinmekte, çekingen bir kişiliğe sahiptir. ancak ne var ki hayalleri beklenmedik bir şekilde onu kendini hiç yakıştıramayacağı bir konuma getirecek, detroit metal city solisti, ikinci kişiliği olan johannes krauser II olmasıyla sonuçlanacaktır. dmc'nin ünü katlanırken iki birbirine zıt hayatının çakışmaları gitgide artacaktır.

kişisel yorumum sadece şu: ilk genshiken'den bu yana bu kadar güldüren başka anime olmadı. hiç durmadan belki 10dk filan güldüm. bölüm biterken gözlerimden yaş gelmişti. daha fazla anlatıp spoiler vermeyeyim hiç, kendiniz görün. :) (bunları yazdıktan sonra bir daha izledim, çenem ağrıdı off)

henüz ilk bölümü çıktı, torrent sitelerinden erişebilirsiniz kolayca zira henüz lisanslanmamış abd'de anladığım kadarıyla.

>:DFUCK YEAH!!! RAPE!!! KILL!!! BURN!!!>:D

Sosyal ağlarda paylaş

regalya benim de en çok güldüğüm yer şurasıydı:

izlemediyseniz sakın bakmayın!

"çocuklarla iyi geçinirdin sen zaten" derken annesi mezardan çıkan bebek zombiler bunu yemeye başlıyor ya rofl

yani böyle büyük beklentiyle başına oturup da o beklentiyi karşılayan ve ötesine de geçen çok az yapım var benim için. devamının da hayalkırıklığına uğratmayacağını ümit ediyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3-4 izledim demin. İlk iki bölümde hiç yoktan abidik gubidik rastlantısal durumlara gülünebiliyordu. 3-4 hepten baydı.

Açıkcası aşırı derecede zorlama olmuş dizi ki bunu benim gibi 4C nin sublanan bütün deneysel animelerini izleyen biri söylüyor. Türü komedi olmadan çok daha fazla güldüren animeler var bir dünya. DMC bu 4 bölümüyle büyük hayalkırıklığı bir 4C fanına.
Sosyal ağlarda paylaş

triad'dan izliyorum ben senarious.

metale de, pop kültüre de özel merakım yok ama gülmekten kırdı her bölümüyle sektirmeden. hani sevmemek lazım bunları diyemiyorum çünkü genshiken, nhk gibi anime'lerde "oha aynı ben" deyip de gene kahkahalarla güldüğüm çok oldu. burada daha karikatürize (abartılı diyemiyorum ama, canlı örnekler var heh) bir gösterim sözkonusu, belki ona ısınamadı beğenmeyenler.

iki zıt dünyanın ve alter ego'ların çakışması yani, materyal mükemmel yoksa.

sweet baby, amai koibitsüüü..
BUK KOROSÜZEEE!!!

said:
With Death Note, L actor Kenichi Matsuyama released a “day in the life of L”-themed photo book. He’s taking things up a notch with his next role, mild-mannered Soichi Negishi / wild-mannered Johannes Krauser II: according to TokyoGraph, he’s releasing a CD. The single will feature one metal song, sung as Krauser and titled “SATSUGAI,” and one love song, sung as Negishi and titled “Amai Koibito.” The single will also come with a trailer for the movie and a “tattoo seal in Matsuyama’s handwriting” (yeah, no clue).

eheh güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...