Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account login failed please try again later

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim anladığım kadarıyla her server için player limiti var muhtemelen şu anda 6 server ın 4 ünde bu hatayı verirken yeni açılan serverlara login olabiliyorum 2 ayrı accountlaada
ancak ne bartz a nede kain e girebiliryorum enteresan geldi ve başka bi sorunmu var merak ettim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
50 dk kastım baydım oyunu bırakıcam galba[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bazi arkadaslar (baglantisi iyi olanlar) daha az kasior cunku ben 2 saat kasarken (256 adsl) adamlar 5-6kez urasip girio bazen..
bu beni bikritmi sahsen..
oyunu ciddden sevdim
lvl uplar bitse bile baska seler yapma sansiniz var
beta bi oyun icin bile cok iyi
helede o videolari izledikce acaip gaza geliyorum :) bakalim..[signature][hline]

Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
oyun beta da yani normal bir beta değil aslında =)
zaten uzak doğuda aylardır oynanıyo olması lazım, çok fazla bir eksiği yok yani beta açısından bakılırsa, oyuncu sayısını test ediyorlardır büyük ihtimalle[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
adamin ikinci mesajı arcane :P bide nicklere yazmish
yalniz yeni serverda acmish kotu beraber dolanamicaz[signature][hline]

Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
size bişe diyim de siz de yeni serverda açın
kuzen öğleden sonra bartzda adım atamazken, daha sonra sunucu dolu olduğu için girilemezken ben lionna'da level 8 karakter yaptım akşam :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
level 25 adamlar var serverlarda uyumadan kasıyorlar herhalde :) level 12 orc level 10 ddarkelf var uykum var :P bide paralı olunca acaba ne kadar olur bilen varmi? yalnız dikkat varmi deki i yi otomatik alışkanlıktan yazdık ıyg
Mesaj tarihi:
bir kisi aksam saatlerinde abrtz a girmeye calissin 1 saatte zor girer ben o sirada ericada 2 tane lvl 10 üstü level atlarım[signature][hline] Mystry

Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica

• Yeni Oluştur...