Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Benim anladığım kadarıyla her server için player limiti var muhtemelen şu anda 6 server ın 4 ünde bu hatayı verirken yeni açılan serverlara login olabiliyorum 2 ayrı accountlaada ancak ne bartz a nede kain e girebiliryorum enteresan geldi ve başka bi sorunmu var merak ettim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hayır yok çok hızlı kasarsan girersin şans meselesi net cong yazan doludur normal yazana girilebilir ama net cong yazsa dahi sen girmeye çalışırken boşalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 50 dk kastım baydım oyunu bırakıcam galba[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bazi arkadaslar (baglantisi iyi olanlar) daha az kasior cunku ben 2 saat kasarken (256 adsl) adamlar 5-6kez urasip girio bazen.. bu beni bikritmi sahsen.. oyunu ciddden sevdim lvl uplar bitse bile baska seler yapma sansiniz var beta bi oyun icin bile cok iyi helede o videolari izledikce acaip gaza geliyorum :) bakalim..[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oyun beta da yani normal bir beta değil aslında =) zaten uzak doğuda aylardır oynanıyo olması lazım, çok fazla bir eksiği yok yani beta açısından bakılırsa, oyuncu sayısını test ediyorlardır büyük ihtimalle[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 blackrose mesaj atmış! hehe konuyla alakası yok kusura bakmayın ama tutamadım kendimi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 adamin ikinci mesajı arcane :P bide nicklere yazmish yalniz yeni serverda acmish kotu beraber dolanamicaz[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 size bişe diyim de siz de yeni serverda açın kuzen öğleden sonra bartzda adım atamazken, daha sonra sunucu dolu olduğu için girilemezken ben lionna'da level 8 karakter yaptım akşam :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerkon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 level 25 adamlar var serverlarda uyumadan kasıyorlar herhalde :) level 12 orc level 10 ddarkelf var uykum var :P bide paralı olunca acaba ne kadar olur bilen varmi? yalnız dikkat varmi deki i yi otomatik alışkanlıktan yazdık ıyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bir kisi aksam saatlerinde abrtz a girmeye calissin 1 saatte zor girer ben o sirada ericada 2 tane lvl 10 üstü level atlarım[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar