Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyfine Göre Sen gel Sen git

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
ahahahah çok iyi be.

Mesela masakari için, "abi adamı oyuna alın, öğretin alın noobluğunu elinden" diyenler vardı; bu kadar da iyi niyetli insanlarız.

Noob olduğunuzu fark edersem ölümüne farmlarım ama, gerçi pyro'yu bu konuda geçmek mümkün deil.

Kanka acım var o konuda inanılmaz bir şekilde. Özcan beni ilk oynadığım oyunda baya farmlamıştı milletin farmalama demesine rağmen ve öylece nasıl, nerde kaçmam gerektiğini öğrenmiştim daha ilk oyunda. Amaç tamamen öğretme amaçlı yoksa yenileri farmlamaktan zevk almıyorum. Ama Ali'yi, Emir'i her kestiğimde ayrı bir zevk alıyorum orası ayrı.
Mesaj tarihi:
Karamelabonbon said:
Uyum sağlamala çalışıyorum ortama işte böle hafif şamata hafif gırgır tadında ? İlla bendemi bu mirana kızmı fln diyeyim

mirana kız diil karı
neyse abi orda dalgasına yaptık o olayı sen de fazla abarttın
neyse gg
Mesaj tarihi:
sendikayla 2-3 oyun yaptım adamlar gayette geyik yapıyor takıcak büyetecek birşey yok bizde mesela weplada üstü kapatıyoruz ventimizi açıp takılıyoruz alt tarafada artık oynaya oynaya tanıdıgımız adamları alıyoruz
tanıdığın adamlarla oynama isteği kadar doğal bişey yok girersin ben patiden buyum ilk kez oynayacam yeriniz varmı falan filan ark beklemiyolarsa atıcaklarını sanmıyorum
Mesaj tarihi:
Bende geçenlerde kurdum tekrar girdim bir oyun attık sonra rmk de slyone girdi biri dışarda kaldı tabi sonra ordan biri slyone iyidir dedi ekmek agatör kickledi beni başladılar adama wisp attım cevap bile vermedi arkadaşımız o bizim canıms diyebilirdi evet.
Mesaj tarihi:
tanıdık adam falan guzel hoş şeyler bunlar tabide.

10 kişi olmuş oyun baslıcak adma 5 dakkadır orda "bizim mahmut gelicek senı kickliyoruz" durumu oluyosa ayıp yanı.

mahmut gitsin iki dakka forum okusun
Mesaj tarihi:
Cuce said:
tanıdık adam falan guzel hoş şeyler bunlar tabide.

10 kişi olmuş oyun baslıcak adma 5 dakkadır orda "bizim mahmut gelicek senı kickliyoruz" durumu oluyosa ayıp yanı.

mahmut gitsin iki dakka forum okusun

o oluyodu ben bıraktım patiyi.yoksa kimse arkadaşınla oynama benle oyna demiyo.oyun başlıyo modu beğenmiyolar biri düsüyo rmk oluyo yeni gelen adamı alıyolar sen kalıyosun.hal böyle olunca yeni gelenler soğuyo.neyse ben alıştım baya da eğlendim herkes sağolsun tekrarda.n

/killer
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Bıraktığın iyi olmuş ağa, çok kötüydün.

Ayrıca kermit, sçs.

kötüydüm? sdfksdgds kaç kere oynadıkki de kaç kere ezdin?
neyse kralım kralsın muabbetine gerek yok herkes kendini biliyo
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...