Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: ahahahah çok iyi be. Mesela masakari için, "abi adamı oyuna alın, öğretin alın noobluğunu elinden" diyenler vardı; bu kadar da iyi niyetli insanlarız. Noob olduğunuzu fark edersem ölümüne farmlarım ama, gerçi pyro'yu bu konuda geçmek mümkün deil. Kanka acım var o konuda inanılmaz bir şekilde. Özcan beni ilk oynadığım oyunda baya farmlamıştı milletin farmalama demesine rağmen ve öylece nasıl, nerde kaçmam gerektiğini öğrenmiştim daha ilk oyunda. Amaç tamamen öğretme amaçlı yoksa yenileri farmlamaktan zevk almıyorum. Ama Ali'yi, Emir'i her kestiğimde ayrı bir zevk alıyorum orası ayrı.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: Noob olduğunuzu fark edersem ölümüne farmlarım ama, gerçi pyro'yu bu konuda geçmek mümkün deil. farmlanma konusunda mı? afasdfasdfas
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Karamelabonbon said: Uyum sağlamala çalışıyorum ortama işte böle hafif şamata hafif gırgır tadında ? İlla bendemi bu mirana kızmı fln diyeyim mirana kız diil karı neyse abi orda dalgasına yaptık o olayı sen de fazla abarttın neyse gg
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sendikayla 2-3 oyun yaptım adamlar gayette geyik yapıyor takıcak büyetecek birşey yok bizde mesela weplada üstü kapatıyoruz ventimizi açıp takılıyoruz alt tarafada artık oynaya oynaya tanıdıgımız adamları alıyoruz tanıdığın adamlarla oynama isteği kadar doğal bişey yok girersin ben patiden buyum ilk kez oynayacam yeriniz varmı falan filan ark beklemiyolarsa atıcaklarını sanmıyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 valla serverımızda çok pis ana bacı yargılanıyo aman diyim kaldıramıyanlar ve hamile bayanlarla kalp rahatsızlıgı olanlar girmesin sdfsdf
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bende geçenlerde kurdum tekrar girdim bir oyun attık sonra rmk de slyone girdi biri dışarda kaldı tabi sonra ordan biri slyone iyidir dedi ekmek agatör kickledi beni başladılar adama wisp attım cevap bile vermedi arkadaşımız o bizim canıms diyebilirdi evet.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tanıdık adam falan guzel hoş şeyler bunlar tabide. 10 kişi olmuş oyun baslıcak adma 5 dakkadır orda "bizim mahmut gelicek senı kickliyoruz" durumu oluyosa ayıp yanı. mahmut gitsin iki dakka forum okusun
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: tanıdık adam falan guzel hoş şeyler bunlar tabide. 10 kişi olmuş oyun baslıcak adma 5 dakkadır orda "bizim mahmut gelicek senı kickliyoruz" durumu oluyosa ayıp yanı. mahmut gitsin iki dakka forum okusun o oluyodu ben bıraktım patiyi.yoksa kimse arkadaşınla oynama benle oyna demiyo.oyun başlıyo modu beğenmiyolar biri düsüyo rmk oluyo yeni gelen adamı alıyolar sen kalıyosun.hal böyle olunca yeni gelenler soğuyo.neyse ben alıştım baya da eğlendim herkes sağolsun tekrarda.n /killer
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bıraktığın iyi olmuş ağa, çok kötüydün. Ayrıca kermit, sçs.
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Pyro said: Bıraktığın iyi olmuş ağa, çok kötüydün. Ayrıca kermit, sçs. kötüydüm? sdfksdgds kaç kere oynadıkki de kaç kere ezdin? neyse kralım kralsın muabbetine gerek yok herkes kendini biliyo
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Krallıkla ne alakası var, bizle oynadın o kadar bir de ahah.
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Pyro said: Krallıkla ne alakası var, bizle oynadın o kadar bir de ahah. neyse pyro sana göre kötüyüm ok
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bunları bırakta beyhanın ağladığı topici upla
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Crematorium said: bunları bırakta beyhanın ağladığı topici upla Sticky yapılmıştı di mi o?
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet ahahahahha bi de ben şöyle iyi davranıyorum böyle iyi davranıyorum niye bana küfür ediyosunuz falan diodu aahhahaha
Öne çıkan mesajlar