Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyfine Göre Sen gel Sen git

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hocam nasıl biryer oldu paticigin serverı ya adamı oyunda ezdik biraz diyor mh var diyorum yok takım arkadaşlarımda diyor yok mh var diye aglıyor nese tmm 2. adam diyor weplada oynayanlar buraya gelemez diyorum weplada arada oynuyorum ondada g3nk charımla oynuyorum paticigin clanı onun dısında bnetteyim diyorum cevap yok en sonunda whisperdan hosta at sunu dedi adam attı nasıl bir server oldu bu anlamadım. 3. bi acc açtım nicki koydumuhoplar girdim dediler paticikteki nickin ne karamelabonbon dedim 3-4 kişi bi anda kızmısın sen lan kızsan selam abaza abazan yavşamalar feci abaza mekanı olmuş çıkıyor

feci şekilde paticikten de serverdanda sogudum çok severek girdigim bir site ve serverdı hoş ben çıktım nolucak okadar üyesi var umurunuzdamı o da dogru ancak bu sorumsuz insanların yaptıgı çok ayıp..
Mesaj tarihi:
abazanlıktan deel yav.klasik senelerdir tanışan arkadaşlar arasındaki geyik muhabbeti sanırım oradakilerin yaptığı. ben de benzer bişiyi bir oyunda yaşamıştım, adamlar da haklı bir yandan.40 yılda bir oyun dönüyor onda da tanıdık arkadaşlarıyla oynamak istiyorlar.hoş ben yüzsüzlük yapıp çıkmamıştım oyundan, ekmek (hostdu) de sağolsun atmadı :)
Mesaj tarihi:
ha bak demeyi unutmuşum.ben bide ah yazmıcan mı demiştim de oyun sonuna kadar anlamadığım nedenlerden dolayı dalga geçmişlerdi kendi aralarında :)
oyun rmk ya gitmişti gerçi bir daha weplada bile ah isteyemedim hostlardan :P
Mesaj tarihi:
Geçen Dela bana hook attı. Bende blink atmıştım o ara ıskaladı.
Ya da öle bişey oldu. Dela ohaa hook hack dedi. Ekmek te
öle deme Arma ciddiye alıyo dedi. Eheh.
Mesaj tarihi:
Aloha sen misin bilmiyorum da, cevap ihtiyacı doğdu.

Öncelikle, paticikte oynayan insanların kendi arkadaşlarına öncelik vermelerinden daha doğal olan bir şey göremiyorum ben. Hiç oynamadığım ya da sadece 1 kere oynadığım bir kişi yerine yüz yüze de görüştüğüm, geyik çevirebildiğim birisiyle oynamayı tercih ederim açıkçası. Kim olsa böyle yapar diye tahmin ediyorum. Nitekim burası wepla gibi aşırı hırs/ego tatmini yapılacak bir yer değil, çoğumuz eğlenmeye giriyoruz servera (SLYONE I FALAN SAYMIYORUM TABİ Kİ)

İkinci olarak, bu kadar çok birbirini tanıyan insan oynayınca doğal olarak gerçekleşecek 2 şey var: 1-) Yeni giren insanlara karşı ön yargı (ki bu önyargının hatırı sayılır bir kısmı gerçek çıktı sonradan) 2-) İnsanların birbirleri arasında döndürdükleri geyik. Biz birbirimize normalde "aga" demiyoruz mesela, karı kız muhabbeti de yapıcaz, "fişi yerine tak o." da diyeceğiz. Ve çok ciddi söylüyorum, bunları kaldıramayacaksanız servera girmeyin, sizin de bizim de keyfimiz kaçmasın.

Sonuç olarak, dota ciddi bir müessesedir ve sendika özentilerinden kaçının

Sndk adına,
Zaugna
Mesaj tarihi:
Valla Orda 9 kişi arksa +1 de ark bekliyorsanız bütün laflarımı yutuyorum ama orda 9 kişinide ark oldugunu sanmıyorum çünkü 6-7 kere paticikte oynadım hiç birbirlerini tanımayan kisiler vardı bu oyunda diger oyunlardaki gözlemlerlime göre sölüyorum
Mesaj tarihi:
ya şuna anlam veremiyorum.evet yani keyfime göre sen gel sen git bu kadar neyini tartışıyorsunuz neyine sinir oluyorsunuz?keyif benim keyfim sonuçta yada işte o an kimlerinse onların.zaugna çok güzel açıklamış işte mantığı.abartmanın sapıtmanın lüzumu yok.bir de bu dönemlerde server zaten boş oluyor neredeyse.geçen yaz kendi aramızda oyun atıyoruz hadi dediğimizde oynamak istediğimiz insanların yarısı dışarda kalıyordu.
Mesaj tarihi:
karamolabinbon said:
nasıl bi yer oldu paticik serverı

e hep böyleydiki, ortamı kendine uydurmaya çalışcağına ortama uymayı dene veya beğenmiyosan konuşmaları umursama veya...

eheh arkadaşın bahsettiği geyiğide hatırladığım kadarıyla isimleri rencide ederek yazıyım.

utterable-: kodummuhoplar kızmısın
kodummuhoplar-: kız olsam napıcaksın
füksantar-: cinsel ilişki bıdı,bıdı..
aradan başka biri-: neslimi devam ettircem bıdıbıdı..

arkadaş bu muhabbete alındı seviyemize laf etti çıktı. ardından gittikten sonra ben kız olsam bana naparsınız dedim aldığım cevaplar beni serverdan çok soğuttu açıkçası.
Mesaj tarihi:
valla dun ılk defa oynadım fena deıllerdı benı aldılar aralarına bagırlarına bastılar kafama kafama fuze attılar verdıler goccuk gurbaga kılıklı bı hero dolandım ortalıkta 13. dakıkada 2. kule cokmus ne olmus yanı el oglu 9 sanıye 100metre kosuyoo naberrr
Mesaj tarihi:
ahahahah çok iyi be.

Mesela masakari için, "abi adamı oyuna alın, öğretin alın noobluğunu elinden" diyenler vardı; bu kadar da iyi niyetli insanlarız.

Noob olduğunuzu fark edersem ölümüne farmlarım ama, gerçi pyro'yu bu konuda geçmek mümkün deil.
Mesaj tarihi:
@karamelabonbon,

Yeni girdiğin bi ortamda seninde çok kötü oynuyorum ya, bunun ultisi invismiydi falan diye şımarmanda gayet sinir bozucu bilmem farkındamısın. Aramızda eğlenmek için oynuyoruz sonuçta. Yeni girdiğin ortamlarda böyle çok konuşmak, dalga geçmek bazen çok antipatik olabiliyor.

Birde Zaugna'ya katılıyorum.
Mesaj tarihi:
Benim buraya giriş nedenim todesengel patide oyun oynarken onun yanındaki makinadan onu izlememdi.Sonra bi acc birde bnet acc si.İlk oyunumda host kurdum zaten sonra sonra tanıdılar.
  • Yeni Oluştur...