Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook türkçe oldu!!

Lethious

Öne çıkan mesajlar

şu "facebook türkçe olmasın burayada ameleler dolmasın" facebook grubundakilerin %90'ı zaten başlı başına amele güzel ülkemin ne büyük çelişkileri var..

bide "amele dolcak ya" falan demeniz manasız ne olursa olsun amele zaten dolacaktırda facebook'un privacy özellikleri çok yüksek olduğu için amelelere herhangi bi fırsat tanınmıyor zaten. oyüzden korkacak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh aslında mesajın sonuna "cthulu sana hitaben değildi" yazmak üzereydimki vazcaydım :)
oper said:
CthuLhu said:
üfff amele dolacak
:)

bi de english'in hemen altında çıkması benim bölgesel ayarlarımla alakalı bir şey değil mi?yoksa üstte çıkmaz o kadar?

zaten doluydu, 2 katına falan çıkar herhalde. önceden çıkmıyordu ingilizcenin altında türkçe. yeni yapılmış.

ilham kaynağım budur
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
bide "amele dolcak ya" falan demeniz manasız ne olursa olsun amele zaten dolacaktırda facebook'un privacy özellikleri çok yüksek olduğu için amelelere herhangi bi fırsat tanınmıyor zaten. oyüzden korkacak bişey yok

+1

ayrıca, aynı sebeplerden ötürü ameleleri pek cezbetmez ki feysbuuk. karı kaldırılmıyo ordan..
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:
AMA BU AYLARDIR VARDI !!!

İğreniyorum şu tip insanlardan.

Bende iğrenenlerden iğreniyorum.

Dark_Soul said:
yav bu amele meselesini anlayamadım,evet bi sürü keko var doğrudur da sizin onlarla ne bağınız varki,ben gerçek hayatta tanıdıklarım dışında başkasıyla bir bağlantım yok facebookda

Her hafta 3-4 kişi geliyo kesin ekleme talebi tanımıyom hemde. Keko dolu etraf. Hele bi güzel kıza günde kaç tane ekleme talebi geliyodur tahmin edemiyom, benim gibi sapa haftada bikaç geldiğine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...