Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet oldu. da çeviri çok dandik yahu. account'tan language'e girerek değiştiriliyor. beğenmedim ben çeviriyi yada alışamadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uzun zamandır türkçeydi zaten language şeysnden türkçe yapılabiliyordu. he tabii ekşi sözlükteki bi eleman yeni farketmiş. hakkaten sözlük çok güçlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 üfff amele dolacak :) bi de english'in hemen altında çıkması benim bölgesel ayarlarımla alakalı bir şey değil mi?yoksa üstte çıkmaz o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ile İlişkisi var memleket ahehe, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 CthuLhu said: üfff amele dolacak :) bi de english'in hemen altında çıkması benim bölgesel ayarlarımla alakalı bir şey değil mi?yoksa üstte çıkmaz o kadar? zaten doluydu, 2 katına falan çıkar herhalde. önceden çıkmıyordu ingilizcenin altında türkçe. yeni yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aylardır Türkçe hizmeti vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 said: İlişki Durumu: Bir ilişkisi Yok hahah bu ne ya resmen yüzüme vuruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ya çeviri işi bela iş.. Burdan tüm mütercim tercüman elemanlara kolay gelsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben aynen ingilizceye geri döndüm sorry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 türkçe yaptım bakalım.dursun biraz böyle.belki alışırım fdsa ayrıca bilmiyodum bunu rep hanene tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 alışmış kudurmuştan beterdir misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şu "facebook türkçe olmasın burayada ameleler dolmasın" facebook grubundakilerin %90'ı zaten başlı başına amele güzel ülkemin ne büyük çelişkileri var.. bide "amele dolcak ya" falan demeniz manasız ne olursa olsun amele zaten dolacaktırda facebook'un privacy özellikleri çok yüksek olduğu için amelelere herhangi bi fırsat tanınmıyor zaten. oyüzden korkacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bi keresinde kafenin birinde bi kız arkadaşına facebook kullanmayı, profil gizlemeyi öğretiyo +PRİVEYSİ VAR AYARLAR ORDA. ORDAN SAKLIYOSUN KENDİNİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Xeno benim dediğimi ciddiye alıp bana yazdıysan ne diyim ki ben sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ı ıh aslında mesajın sonuna "cthulu sana hitaben değildi" yazmak üzereydimki vazcaydım :) oper said: CthuLhu said: üfff amele dolacak :) bi de english'in hemen altında çıkması benim bölgesel ayarlarımla alakalı bir şey değil mi?yoksa üstte çıkmaz o kadar? zaten doluydu, 2 katına falan çıkar herhalde. önceden çıkmıyordu ingilizcenin altında türkçe. yeni yapılmış. ilham kaynağım budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 amelelerin haberi bile olmaz türkçe desteğinden. ben dün öğrendim mesela sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xenocide said: bide "amele dolcak ya" falan demeniz manasız ne olursa olsun amele zaten dolacaktırda facebook'un privacy özellikleri çok yüksek olduğu için amelelere herhangi bi fırsat tanınmıyor zaten. oyüzden korkacak bişey yok +1 ayrıca, aynı sebeplerden ötürü ameleleri pek cezbetmez ki feysbuuk. karı kaldırılmıyo ordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sen beni niye sildin facebook'undan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 youtube'un yapmadığını yaparak türk kullanıcılarına kıyak geçmiş vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Alısan icin farklı tabi ama yinede iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 AMA BU AYLARDIR VARDI !!! İğreniyorum şu tip insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yav bu amele meselesini anlayamadım,evet bi sürü keko var doğrudur da sizin onlarla ne bağınız varki,ben gerçek hayatta tanıdıklarım dışında başkasıyla bir bağlantım yok facebookda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaşının arkadaşı oluyor, gelip taciz ediyor(beni değil, kızları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 RedallHoor said: AMA BU AYLARDIR VARDI !!! İğreniyorum şu tip insanlardan. Bende iğrenenlerden iğreniyorum. Dark_Soul said: yav bu amele meselesini anlayamadım,evet bi sürü keko var doğrudur da sizin onlarla ne bağınız varki,ben gerçek hayatta tanıdıklarım dışında başkasıyla bir bağlantım yok facebookda Her hafta 3-4 kişi geliyo kesin ekleme talebi tanımıyom hemde. Keko dolu etraf. Hele bi güzel kıza günde kaç tane ekleme talebi geliyodur tahmin edemiyom, benim gibi sapa haftada bikaç geldiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar