Fylonde Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şimdi gördüm sizlerle paylaşmak istedim ama üşendiğim için sadece link koymuştum fakat iyi kalpli bölüm modu tek hücreli geldi ve üşenmeden tüm resimleri ekledi. üşendiğim kısım 21 den sonrası hasarlı yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 7. zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uçaktan korkanlara selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 7 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu tarz bi yoldan geçmem gerekse sağ şeritte 20de giderim :).dicem ama öle bişi olmicak.en iyisi geçmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Stelvio Pass ten geçti top gearcılar bi bölümde. zor bi yol epey. ama bi o kadar da zevkli olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o bölüm çok iiydi ya :) bi de bikaç bölüm sorasında biri gaza gelip gallardosuyla aynı şeyi yapmaya kalkmış, kaza yapmıştı. bunlara fotosunun yollamıştı böle olduk diye :) adam 3-5 metre bi yerden uçup kayalara oturtmuştu arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3. geçen sezon topgear de vardı buna şimdi yapıldı gerçi ama datça yolunda dağdaki yolu da ekleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ohanned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 e5 yok lan burda. hatalı liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu yolu ne zaman görsem dümdüz bir çizgi halinde motocross yaparak aşağıya inmek istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bana dagin kenarina oyduklari ilginc geldi madem dagi oyucaksin tunel yapsana bea kardesim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 zaten oyle del diyince delinio =)) 7. omfgwtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam, Ferhat şirin ile tatilde olduğundan yapamamışlar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 peki bu durumda napıyoruz ? geri mi döncez onca çöl yolunu.. etrafından dolaşılmazda onun. anca şöle bişi belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çöldeki diğer direkler o kadar yüksek değil ya bu kum direği söküp kaldırmamıştır heralde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 O kafadan ps gibi geliyor bana. direk ve golgelerdeki gariplikleri gecelim, ztn oraya gelene kadar o yola kim girer o da tartisilir. dakar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çindeki çöl otobanından geçmeyi düşünürüm. Hatta fırsatım olursa geçerim =) biraz atraksiyon olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hadi o zaman soru; Bu kum arabaya ne türlü zararlar verir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ohooo :) çöl kumu acaip ince olur zaten. arabanın girilmedik yerini bırakmaz. hele böle fırtına olursa en ince detayına bile kum dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tek yoldan geçiyorsun arabanın değeri 5 milyar düşüyor birden. çöl yolu işte. ama çok güzel bir deneyim olurdu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 vazgeçtim benim araba 10 milyar zaten.. :D sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 60km den itibaren zimpara etkisi yapar, arabada boya fln birakmaz. Kum giren ucra koselere gelen zararlardan bahsetmeye gerek bile yok heralde. o degilde, motorla gecmek nasil bi fantazidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o resim direk bariz ps, kütle halinde löp diye oturma ihtimali yok o yuzden de eteklerinde okadar az ve keskin kum hatları olamaz, kum rengi daha acık, dedigin gibi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ya napacaksınız kumda arabayla giderek? Ben sahile inmiyorum ayağıma kum yapışcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar