karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 I sense fail. anlatma kısmına gelince, Doğru zamanda, doğru yerde, öperek. En fazla bir tokat yersiniz. sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Öpemeyip fail de olabilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 insan gibi aşık olduğunu belirtirsin anlamazsa gel söyle kafasına odunla vura vura anlatırız biz. oper said: heaa kişisel değilse... vuracan kafasına odunla. saçından tutup sürükleye sürükleye götürecen. yazdıktan sonra okudum. takdir ettim. mantıklı bir kişi daha var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 -Cleglaw- said: aşık olmayan adama gay damgası vurmakta ayrı güzelmiş. tebrik ediyorum. aşık olamayan adama gay damgası vurmadım.aşık olamayan bir gay arkadaşıma gay damgası vurdum,fark çok açık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Olm nası olsa kampüste görcem seni ve yanındaki yengeyi ee dogal olarak o zaman bunların acısını fitil fitil getircem bi yerinden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kendisi inanmadıkça anlatamazsın sen istediğin kadar söyle güvenmiyorsa asla ve asla anlamaz kadınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Annie Hall'de vardı aklıma geldi direk. said: Alvy Singer: Love is too weak a word for what I feel - I luuurve you, you know, I loave you, I luff you, two F's, yes I have to invent, of course I - I do, don't you think I do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aşığım sana dersin samimice . hareketlerinden de arkadaşların bahsettiği gibi anlaşılıyorsa inanır o zaten akıllı biriyse . de gereği yok yani aşık oldunu söylemeyenin .bi de bir taraflarını kaldıracak bir tipe rast gelmişsen ki gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sen aşık olduğunu anlatamıyorsan kimse sana anlattıramaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar