Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 I sense fail. anlatma kısmına gelince, Doğru zamanda, doğru yerde, öperek. En fazla bir tokat yersiniz. sfsd
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Öpemeyip fail de olabilirsiniz tabi.
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 insan gibi aşık olduğunu belirtirsin anlamazsa gel söyle kafasına odunla vura vura anlatırız biz. oper said: heaa kişisel değilse... vuracan kafasına odunla. saçından tutup sürükleye sürükleye götürecen. yazdıktan sonra okudum. takdir ettim. mantıklı bir kişi daha var aramızda.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 -Cleglaw- said: aşık olmayan adama gay damgası vurmakta ayrı güzelmiş. tebrik ediyorum. aşık olamayan adama gay damgası vurmadım.aşık olamayan bir gay arkadaşıma gay damgası vurdum,fark çok açık ki
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Olm nası olsa kampüste görcem seni ve yanındaki yengeyi ee dogal olarak o zaman bunların acısını fitil fitil getircem bi yerinden ahaha
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kendisi inanmadıkça anlatamazsın sen istediğin kadar söyle güvenmiyorsa asla ve asla anlamaz kadınlar...
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Annie Hall'de vardı aklıma geldi direk. said: Alvy Singer: Love is too weak a word for what I feel - I luuurve you, you know, I loave you, I luff you, two F's, yes I have to invent, of course I - I do, don't you think I do?
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aşığım sana dersin samimice . hareketlerinden de arkadaşların bahsettiği gibi anlaşılıyorsa inanır o zaten akıllı biriyse . de gereği yok yani aşık oldunu söylemeyenin .bi de bir taraflarını kaldıracak bir tipe rast gelmişsen ki gelmişsin.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sen aşık olduğunu anlatamıyorsan kimse sana anlattıramaz bence
Öne çıkan mesajlar