Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

valla en iyi yontem bekle bol dl edilcek episodelari felan. hazir kita indirmeye kas sonra upload. gerci zor torrent-damage yerlerde, cok populer birsey olsa bile birkac saatte "az seeder hic leecher" e donusuyor.

her ne kadar ara ara olsada arkadasin dedicated i seedbox olarak kullanma sansim var. verdim mi 5 mb/s upload oyle guzel ratio oluyor ki :) gerci torrentleech inv bulamadik hala. tek eksigim o su an ama bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah önceki sayfada mıydı o taktiği uyguluom şimcik
free sitelerden prison break fln indirdim LOL sürümünü sonra torrent damage ve torrentleech den tracker indirdim upload ediom
sıfır download full upload ediom güzel ratio kasılıo şimdilik durum kötü ama 2 3 haftaya power user olacam inş
TL
Ratio: 0.908 Uploaded: 84.87 GB Downloaded: 93.49 GB Slots: Unlimited slots, 1,05 olması gerekio rationun 13gb upload yapmam lazım:F
TD az ratio kastım ama son durum budur
Ratio:0.518
UL:27.89 GB- DL:53.80 GB

neyse uzun bir süre download şeysi değişmicek paso mininovadan fln indiriom paso upload kasıom :F
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentleech kullanıyorum memnunum. Yeni çıkan herşey anında düşüyor ve hız bakımından çok iyi. Retro filmleri filan bulmak kasıyor gerçi daha yeni açtılar Retro bölümü. 2000 öncesi filmler i filan mininovadan indiriyorum.

Hoşgeldiniz, Raphus [Çıkış] [Davetiye Gönder 1 Kalan Davetiye]
Oran: 1.109 Gönderilen: 652.49 GB İndirilen: 588.17 GB Slotlar: Sınırsız slotlar

Bu tarz sitelerde büyük bir toplama torrent indirirseniz çok faydalı olabiliyor. Mesela torrentleech de IMDB-Top25 diye bir torrent var 2 sene önce indirmiştim. Uploadumun 150gb ı filan odur herhalde. Leecherı hep seederından fazla.

Aynı zamanda üyelik isteyen bir yerde olan bir torrentin aynısını mininova gibi bir yerden indirip diğer sitede seed edebilirsiniz trackerını değiştirip. Buda işe yarıyor baya.
Sosyal ağlarda paylaş

pc ye dosyaları kopyalican
sonra üye olduğun siteden tracker indireceksin
sonra open with utorrent fln diyeceksin, o sırada sana nereye download edeceğini soracak sen de dosyaları kopyaladığın klasörü seçeceksin sonra check edecek ve seed'e devam edecek
tüm dosyalar için bu işlemi tek tek yapman lazım kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

torrentdamage 'in seeder/leecher gösterme tarzını hiç beğenmiyorum yoksa bitsoup,torrentleech yada torrentbytes kadar kalitedir.

Bütün bunların dışında eğer seeder /leecher sayısına ve dosyanın yorumlarını incelerseniz (fake cikma olasiligi dosyalarda yuksektir)

www.mininova.org ve piratebay 'de sağlam public trackerlardir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de oldu o turktorrent'te. torrent programından tracker tabına gel orda yazıyor zaten baglanıp baglanmadıgı. genelde uyelik gerektiren yerlerde uyeligin yoksa bu sekilde oluyor. ama ben uyeligim olmasına ve login olmus olmama ragmen indiremiyodum. iki pc oldugu icin evde diger pc'den denedim indirdi. garip bi sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hash sorunu o. Bende de oluyor. Aynı bilgisayardan iki account alınca oluyor. Aynı ip den farklı accountlarla bağlandığın için kabul etmiyor. Nasıl çözüleceği hakkında bi fikrim yok.
Tvtorrents de 2 üyeliğim vardı ikiside blocke yeni üyelik aldım.Şimdi hash nedeniyle indiremiyorum günlerdir çözüm arıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Ben birşey sorucam http://www.tvtorrents.com a üyeliğim var ama hiç birşey çekemiyorum niye acaba ? Hep kırmızı oluyor torrent'ler 1 kb bile çekemedim bu güne kadar......

Yanlis bilmiyorsam tvtorrents de ilk etapta sana kredi gonderilmedi ise cekebilecegin dosya boyutu 250 mb yada o civarda olmasi lazim seed ettikce kredi miktari kazaniyorsun diye biliyorum.Birde eger Tl tarzi sitelere uyeliginiz yoksa filesharingtalk com u takip edin orada uyealimi acik torrent trackerlari an be an bildirliyor takip edilirse cok kaliteli siteleri yakalamak mumkun.
Sosyal ağlarda paylaş

kirmizi genelde unconnectable demek oluyo cogu clientta. bi kac sebebi olabiliyo. tracker down olabilir. tracker senin passkeyini kabul etmiyo olabilir, logout/login olup tekrar torrenti indirip dene. bazende bilgisayarindaki guvenlik onlemlerinden dolayi hic baglanamiyosun.
edit: ha tracker baglanmana izin vermiyoda olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...