mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ikisine de girebiliyorum dnslerini 208.67.222.222 208.67.220.220 olarak degistir (bilmiyorum dns ayarı vermek yasak mı diye ama yasaksa modlar silsin plx ban filan yemiyim bu sebeple) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi opendns iste. ise yaramıyo ne hikmetse anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arenada rate muhabbeti yok Downloaded 2.28 TB Uploaded 118.67 GB Ratio 0.05 olsa bilirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 toggie said: abi opendns iste. ise yaramıyo ne hikmetse anlamadım. aynı sorun bende vardı, vista'ya bi kafa attım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi vista'ya kafayı dün attım ben de. yine aynı cıldırıcam ya. ip yakalayana kadar modeme reset mi atmak lazım nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 2 sitede 10 binin uzerinde torrent var uye alimida acik seedmore torretvault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ikisine de üye olmayı beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Laorx said: toggie said: abi opendns iste. ise yaramıyo ne hikmetse anlamadım. aynı sorun bende vardı, vista'ya bi kafa attım düzeldi. Vistada ip değiştirdikten sonra bilgisayarı resetlemek gerekiyor genellikle. Ben de problem yaşıyordum sonradan farkettim. XP ve win7'de böyle bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mininova yasal olmayan torrentleri kaldırmış: link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bye bye mininova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 piratebay gone mininova gone demonoid gone what now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yoksa internette korsana bir dur mu deniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 rarbg.com var ratiosuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Miniova'nın bittiği andır heralde.Adamlar ağlaya ağlaya uygulamıslardır bu yeni yönetmeliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 isohunt ve arenabg yetiyo bana. dizi falan, packler icin de torrentbytes tamam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arkadaşlar yerli mp3leri limewiredan mı indiriyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Demonoid kullanıyordum, o kapalıyken mininovayla idare ediyordum. Şimdi o da gitti. Eğer elinde torrentleach ya da düzgün bir torrent sitesinin davetiyesi olan varsa lütfen yollabilir mi. Ratioyu düşük tutmam söz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 torrent alemi yasta u*-t ft*r s*t sirayla gittiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 scene'de gitti bravo ben açicam bitane bakalim kapatabilcekler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 scene hotlink ten dolayı uçtu. büyük ihtimalle hosting firması son olaylardan dolayı yusuflayınca kapattılar. yeni host a geçecekler bakalım. ben releaseleri takip etmek için bakıyordum allahtan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eztv.it demi gitti? dizi için daha iyisi yoktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eztv arada bi patlıyo böyle. twitter dan takip et http://twitter.com/eztv_it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben bir ara kurmuştum sunucumda vardı seed için ama uploader ve seeder problemi olunca dedim tek başına olacak iş değil :) ekip lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Beyler saglam bir hattim var ve 7/24 online makina o yuzden upload sorun olmuyor Mumkunse bir t******l***h daviteyisi alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mininova yetiyodu son zamanlar ama cortladı :S btjunkie takılıyorum orası da fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar