Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi bunun tartışması yapıldı açma şimdi bu konuyu o kadar çok konuşulduki torrent vs. Rapid. Herkesin kendi tercihi diyorum ben artık.Biri biraz daha zahmetli ama beleş.Diğeri zahmetsiz ama paralı.Seçim meselesi diyorum ve kapatıyorum bu konuyu. bu arada o sorun çıkınca indirme konusunda frece re-check yapınca çıkıyor farklı yönleri mesela x trackerından indiriğin dosyanın 1 parçası y trackerında farklıysa gözüküyor, sadece o parçayı indiriyor.En azından bende öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi tl chate girdim bir yetkiliyle görüştüm adam hile yapmışsın fake upload yapmışsın diyor delirdim lan fake upload yapsam ratiom 0.6 mı olru anasını satim bu ne ya slinky gelsin isyan edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çıldırttı adam beni ya. çok NET cheat yapmışım. dl edip etmemiş göstermişim. ULAN ben indirdiğim her şeyi o DL ratioda birebir görüyordum ya. bir de bug olamaz diye akıllı triplerinde adam. allahım yarabbim ya. keşke fake ul yap diyen arkadaşa uyup yapsaydım anasını satayım. hayvan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 PrudenT said: abi tl chate girdim bir yetkiliyle görüştüm adam hile yapmışsın fake upload yapmışsın diyor delirdim lan fake upload yapsam ratiom 0.6 mı olru anasını satim bu ne ya slinky gelsin isyan edicem Madem fake upload yapacan biraz usturuplu yap ayarlarla oyna azar azar fakele.Haa bunu yanında da yapabildiğim max uploadı yaparsın o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yapmadım arkadaşım yapmadım fake falan günlerce bekledim o ratio için yahu 45gb dosya upload etmişim be. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 belki kullandigin client tan dolayi olabilirmi? bitcomet gibi clientlar indirdiklerini rapor etmiyo trackera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yok yok bende bugün banlanmışım sebebi yokken ircden report ettim araştircaz dediler 1.1 tb ul vardi client : utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sağlam dizi arşivi olan bir site arıyorum. var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Disappear said: belki kullandigin client tan dolayi olabilirmi? bitcomet gibi clientlar indirdiklerini rapor etmiyo trackera. utorrent ya gayet indirdiklerimi de ratioda görüyordum yani. @alis bi sonuç çıkarsa haber versene, ben ortalığı birbirine kattım adamlar bana yalancı muamelesi yaptı dasdsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Masquerade said: Sağlam dizi arşivi olan bir site arıyorum. var mıdır? zamunda yidene uyelik su anda acik ve saglamda arsiv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Çok sağol. Bir de ratio kuralları nedir Zamunda'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 PrudenT said: Disappear said: belki kullandigin client tan dolayi olabilirmi? bitcomet gibi clientlar indirdiklerini rapor etmiyo trackera. utorrent ya gayet indirdiklerimi de ratioda görüyordum yani. @alis bi sonuç çıkarsa haber versene, ben ortalığı birbirine kattım adamlar bana yalancı muamelesi yaptı dasdsdad Banlandım şaka gibi ^^ cevabını bari görseydim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 O bu değil'de arkadaşlar nanotechnology alakadar herhangi bir torrent var mi ? Bitsoup falan hepsine baktim ama bulmadım nanotech documentary info bulabilceğim video varsa iyi olur biraz bilgi almak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ajmet said: Masquerade said: Sağlam dizi arşivi olan bir site arıyorum. var mıdır? zamunda yidene uyelik su anda acik ve saglamda arsiv var. Siteyi ingilizce yapacak bisiy var mı? Ayar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sol üstte ing seçeneği var ama sadece sitenin genel panellerini ing yapıyor. diğer yerler eklenen programlar filmlerin dizilerin açıklaması yorumlar falan aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yok onlara gerek yok zaten.Görmemişim çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 offf okulun yurduna geldım acık port bulamıyorum ne yapabılırım :S of of of :s tek lınk ındırmek ısteyecegım pek oyle sıte bılmıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rapid pre alıcaksın yapıcak bişi yok =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 PrudenT said: rapid pre alıcaksın yapıcak bişi yok =d :) offf onada degmez dıcem ama yapcak bısıde gorunmuyo :S ya acık port buacaz pek sanmıyorum acık bıraktıklarını ama :D cogu sıteye bıle erısımı engellemısler torrentede cozum bulmuslardır uzman olmadıktan sonra cozmek zor gıbı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 logcupasa said: offf okulun yurduna geldım acık port bulamıyorum ne yapabılırım :S of of of :s tek lınk ındırmek ısteyecegım pek oyle sıte bılmıyorum ? your freedom çalışıyo mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 calimero said: logcupasa said: offf okulun yurduna geldım acık port bulamıyorum ne yapabılırım :S of of of :s tek lınk ındırmek ısteyecegım pek oyle sıte bılmıyorum ? your freedom çalışıyo mu???your freedomlada denedım ınaktıf durumda kalıyor hep of of :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 logcupasa said: PrudenT said: rapid pre alıcaksın yapıcak bişi yok =d :) offf onada degmez dıcem ama yapcak bısıde gorunmuyo :S ya acık port buacaz pek sanmıyorum acık bıraktıklarını ama :D cogu sıteye bıle erısımı engellemısler torrentede cozum bulmuslardır uzman olmadıktan sonra cozmek zor gıbı :D abi okulunda fileshare network yok mu ? merak ettim hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Demenoid R.I.P gene gitti ya gene aylarca bekleyecez. gene axxosuz kalcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 axxo zaten aylardir release etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Evet release yapmiyor ama asıl axxo'nun trackeri demonoid olduğu için axxo gg dedim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar