KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şöyle özetleyim; diğerlim xxx film senin bilgisayarında var bunu önce biizm siteden indirmek için basıyorsun sonra save edeceğin yere senin pc'de olan filmi oraya tanımlıyorsun download etmiyim direk eşleştiriyor ve seed'e geçiyor. Sitede olmayan torrent'i eklemek için http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/MakeTorrent.shtml toreent yapan proğramı indiriyorsun. o proğramı açıp klasör veya dosya olarak yolu gösterip torrent yapıyorsun sonra siteden upload a basıp oluşturduğun 10-20 kb olan torrent dosyasını ekliyorsun, eklediğin zaman sql hatası alıyorsun :) f5 yapıp geçiyorsun. sonra torrent browse girip ( dead ) ölü torrentlerden senin dosyanı açıyorsun download a basıp yukarıdaki aynı işlemi yapıyorsun ve seed başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 necmi said: Pulse.3 Surfer Dude Burn.After.Reading Seven.Pounds Contract.Killers bolt Vicky Cristina Barcelona Twilight Yes Man The Unborn Lakeview.Terrace bu filmlere bi türlü sıra gelmemişti çekmek için heh kısmet torrentguru yamış bazıları eski ama eklersen benimde çorbada tuzum olursa ne mutlu burn after read i beğenmediğim için nedense arşivden bile silmiştim diğerlerinide gün içinde arşivden buldukça hemen eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 arkadaslar tracker tartisabiliyoruz ama direk release grouplariyla scene ile falan vermeyin adini. su su filmleri indirdim ettim diyin olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 torrentdamage istisnasız en iyisidir ancak nazar değdi bu aralar. Bu arada hemen bitsoup'u da 2. sıraya koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 man on wire ve mum and dad filmlerini çektim özellikle mum and dad ı mutlaka izleyin izleyin dedim ama psikopat film acı işkence vs isterseniz izlemeyin :D yok yok ciddi izlmeyin gereksiz çekilmiş ne olduğu belli olmayan salak bir psikopat filimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 karar ver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 streamin said: torrentdamage istisnasız en iyisidir ancak nazar değdi bu aralar. Bu arada hemen bitsoup'u da 2. sıraya koydum :D TD 'de bakım vardı en son 30unda fln açılır diyordu sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yeni animeleri nerden çekebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bence animeler için direk fansub'ın kendi sitesinden IRC yada onların kendi torrentlerini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 arena-tr en iyisidir türkiyede bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Disappear said: karar ver :p bence %100 gereksiz filimi özetlemek gerekirse hava alanında başlıyor bir evde 1 kıza yapılan işkencelerle devam edip bitiyor. :D hepsi bu sadist bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Burax said: streamin said: torrentdamage istisnasız en iyisidir ancak nazar değdi bu aralar. Bu arada hemen bitsoup'u da 2. sıraya koydum :D TD 'de bakım vardı en son 30unda fln açılır diyordu sitesinde Bugün gelen mail: Hi, This is a short quick mail to let you know TD v2 is online! Your old account data is still available and can be used for logging in! Happy new year! Kind regards, Staff of Torrent-Damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Birisi bana arena-tr yada leechturk davetiyesi yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 www.arena-tr.com'den davetiye yollayabilir misiniz? olna varsa :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben azure kullanıyorum vuze olmuş bunun ismi port falan açmadım bit che diyede bi program buldum yazıyosun bütün sitelerde aratıyo en güzel sonucu veriyor ama onlada bazen 170 lere çıkıyo oha diyorum süper genelde 60 larda hatta 4.5 lere kadar iniyor nedendir bu hızım 2048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 seed yeterliyken hızın yavaşsa ya hiç upload yapmıyorsundur yada upnp gerektiği gibi çalışmıyordur. Port açıp upnp kapa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Torrentleech derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tv torrents öldü mü yov kaç gündür girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 up öldü mü yov:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 TL olmayanlar bu siteyi kacirmasinlar ip torrents bir cok ihtiyaci karsilayacak turde bir sitedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hmm kaçırmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 GO AWAY! ! ! This Link is Private - Not For You. You Are Not Welcome at IPT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benide evegelip dövmediği kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Burax said: tv torrents öldü mü yov kaç gündür girmiyorBu son bir kaç ayda kapanip açiliyo yakinda açilir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Burax said: Burax said: streamin said: torrentdamage istisnasız en iyisidir ancak nazar değdi bu aralar. Bu arada hemen bitsoup'u da 2. sıraya koydum :D TD 'de bakım vardı en son 30unda fln açılır diyordu sitesinde Bugün gelen mail: Hi, This is a short quick mail to let you know TD v2 is online! Your old account data is still available and can be used for logging in! Happy new year! Kind regards, Staff of Torrent-Damage. TD'ye nasıl üye olunuyor? invite mı gerekiyor yoksa what.cd gibi böyle röportaja falan mı gireceğiz bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar