karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mirc falan dendi daha farklı bir atraksiyon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 irc var firefox eklentisi pati kanalındayım beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 screwy said: burda post da kasılıo galiba .. fark o gibi Xenocide said: http://forum.paticik.com/read.php?62,1906955,3503408,page=128#msg-3503408 V2.0 Special Edition Post kasılabilition version sanırsam fastreloader said: burda post kasılmıyo, sabahlayan insanlar adamakıllı muhabbet ediyor. eğer adamakıllı muhabbet edemiyorsanız, susun ve okuyun anca. ya da garbıçta takılın. ama burayı mahvetmeyinmuhabbete doyum olmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ouf sağlam laf yemişiz. ben kaçıyorum ozaman. Pati bile ikiye bölünmüş iyimi Garbıççılar düzgün muhabbetçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Patide bi elitistlik var ki, off. Bi de bana elitist derler, sırf Kadıköy out Cadde in diyorum diye :( Hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gececiler damlıo ufaktan ırc kanalı yasıomu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben mozillanın patisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 artık bunlar için garbage var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 garbage'a elitist kesim girmiyormuş malesef. düzgün muhabbet arıyormuş onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 xenocide yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o diil de landskrona diye bi takım var isveç 2.liginde evinde kaybetti ruhsuzlar. 1.55 oranın var allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 neye yeter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o değil de mozillanın chatzilla diye bi eklentisi var pati kanalında çok yalnız hissetmeye başladım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hayır kavga etmek istiyorum konuyu değiştiremezsiniz! hayıııır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 orjinal adı varta değil miydi yoksa ben mi yamuluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 birde pati meyhanesi vardı kapandı sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 agalar ben sabah vardıyasina yetiştim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 gece vardiyası paticiki 8'e böler: 1- gece vardiyasının ne olduğunu bilen + gece vardiyası tayfasından olan ve topice mesaj atanlar 2- gece vardiyasının ne olduğunu bilen + gece vardiyası tayfasından olan ve topice mesaj atmayanlar 3- gece vardiyasının ne olduğunu bilen + gece vardiyası tayfasından olmayan ve topice mesaj atanlar 4- gece vardiyasının ne olduğunu bilen + gece vardiyası tayfasından olmayan ve topice mesaj atmayanlar 5- gece vardiyasının ne olduğunu bilmeyen + gece vardiyası tayfasından olan ve topice mesaj atanlar (invalid group) 6- gece vardiyasının ne olduğunu bilmeyen + gece vardiyası tayfasından olan ve topice mesaj atmayanlar (invalid group) 7- gece vardiyasının ne olduğunu bilmeyen + gece vardiyasından olmayan ve topice mesaj atanlar 8- gece vardiyasının ne olduğunu bilmeyen + gece vardiyasından olmayan ve topice mesaj atmayanlar gece vardiyası başlığındaki mesajların büyük bir bölümü 7. gruptan oluyor(du eskiden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 garbegede zati döbüyor gece takılanlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bakalaım kaç saatte garbage'a gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 irc://irc.mozilla.org/pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 şimdi arkadaşlar, şöyleki. siz gece vardiyası topic'i açamazsınız. ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ben 3. gruptan olmakla beraber son grupta ciddi bir sorumsuzluk hissettim. Son gruba gerek yok galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar