DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ne öpüşmek ne sevişmek en güzeli şarıl şarıl işemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DeadSkinMask said: ne öpüşmek ne sevişmek en güzeli şarıl şarıl işemek. çok şiirsel olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DeadSkinMask said: ne öpüşmek ne sevişmek en güzeli şarıl şarıl işemek. tam imzalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DeadSkinMask said: ne öpüşmek ne sevişmek en güzeli şarıl şarıl işemek. adhashah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DeadSkinMask said: ne öpüşmek ne sevişmek en güzeli şarıl şarıl işemek. oha o kadar da değil diyeceğim, kesin işemekle alakalı hasta olucam enfeksiyon falan sonra yalicam dediğimi. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu söz baya eskidir yav :D bizim lisede pisuvar muhabbetiydi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Vivendi_Color said: 93 saniye işediğimi biliyore. 48cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dogal kaynakları fazla zorlamayın kuresel ısınma var kurur kalırsınız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 İşeme süresi penis boyuyla doğru orantilidir o.O asfaf edit: kadınlarda ne olur bilemicem dsafsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bide şey vardır; bitmek bilmeyecek kadar çişinizz gelmişdir ama yapamazsınız, üstünden 2-3 saat geçer ve ancak tuvalete ulaşırsınız ki kaslar maslar yorulmuş, mesane esnemekten artık esneyip büzülemiyecek hale gelmiştir ve zorlanarak yaparsınız.hele bir de gaita(bildiğin kaka) eşlik ediyorsa duruma tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hayatımda iki üç kere öyle bi çişe denk geldim.. canımın sıkıldığını hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o değilde ben çişimi çok tuttuğumda böyle artık dayanamaz hale geldiğimde dişlerim kaşınıyo O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 chesterfield said: Vivendi_Color said: 93 saniye işediğimi biliyore. 48cm neden 48 ? aradaki mesafeyi hesaplayarak idrar torbasından dışarıya olan boşaltım süresi hakkında dönen bir geyik sanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hala işiyor musunuz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 e sen napıyosun? idrar borusundan içeride bir regülatör yardımıyla arıtma sistemi uygulamıyosan doal olarak sende işiyosun O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bn burayaı güsel bişey yazcaktım yazarken gülüodum sonra bitince tekrar okudum sonra gülmedim yazdığıma sildim ama dedim bukadar yazmışım madem o olmasada bi msj ım olsun konu içinde dedim kndimi kaybettim yardım plsssss........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 En iğrenci barda bolca bira içmek gibi bir hata yapıp sonra tuvalete gidip bu yanılgıyla otobüse binmek ve eve olan 30 40dk'Lik yol boyunca kıvranmak, daha sonra gece vakti e-5 kenarından koşarak (böylece eve daha kısa sürede ulaşma ihtimali var, tabii ulaşmaya çalışırken yanınıza arabaların yanaşması ihtimali de var.) kapı önüne gelmek, daha sonra 3 kat çıkıp kilitli kapıyı açmak ve daha da acısı evdeki tek banyoda gecenin o saatinde birinin şakır şakır suyla banyo yaptığını görmektir. Ki su sesi de finishing move gibidir ki orada bırakasınız gelir ne varsa. //Evet yaşadım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Fransuxa said: chesterfield said: Vivendi_Color said: 93 saniye işediğimi biliyore. 48cm neden 48 ? aradaki mesafeyi hesaplayarak idrar torbasından dışarıya olan boşaltım süresi hakkında dönen bir geyik sanıyorum :) ben dediğinizden hiç bişi anlamıyore, olaya fransız kalıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 deadwoll said: En iğrenci barda bolca bira içmek gibi bir hata yapıp sonra tuvalete gidip bu yanılgıyla otobüse binmek ve eve olan 30 40dk'Lik yol boyunca kıvranmak, daha sonra gece vakti e-5 kenarından koşarak (böylece eve daha kısa sürede ulaşma ihtimali var, tabii ulaşmaya çalışırken yanınıza arabaların yanaşması ihtimali de var.) kapı önüne gelmek, daha sonra 3 kat çıkıp kilitli kapıyı açmak ve daha da acısı evdeki tek banyoda gecenin o saatinde birinin şakır şakır suyla banyo yaptığını görmektir. Ki su sesi de finishing move gibidir ki orada bırakasınız gelir ne varsa. //Evet yaşadım :'( ben geceleri bizimkileri rahatsiz etmemek için (sifon sesi vb) balkondan işiyorum şaril şaril .Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 en kötüsü pisuara aşırı tazdikli işeyip idrarın üzerine sıçramasıyla edilen küfür ve hemen geri kaçma olayı. bide pisuara işeyen insanları tutup ittiren/geri çeken insanlar çok sinir bozucu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bana yapıldı o bi gün varan da mola verdik antalyaya giderken arkadaşla gidiyoduk tam şeettirirken bi çekti beni hiç ama direk reflex olarak EBEYIN .MI diye döndüm üstüne işedim pantolon tşört falan pert yani :P o reflexi yakalayabilmek mühim olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Fransuxa said: bana yapıldı o bi gün varan da mola verdik antalyaya giderken arkadaşla gidiyoduk tam şeettirirken bi çekti beni hiç ama direk reflex olarak EBEYIN .MI diye döndüm üstüne işedim pantolon tşört falan pert yani :P o reflexi yakalayabilmek mühim olan. ahdahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar