Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 www.superfundo.org adresli torrent sitesi. ama bildigimiz torrent sitesinden farki axxo, fxm, fxg gibi gruplarin kendi torrentlerini indexledigi sayfalari var. misal: http://axxo.superfundo.org gibi. 22 kadar release yapan grup var simdilik. axxo yeter tek basina ya :P bi de gruplarin sayfasinda diger sitelere linkleri var. mininova felan gibi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yasaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yasak ama güzel yasak mı hakkaten torrent sitesi adresi vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bilmem bi yasak bi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Zaten kimdir bu axxo neyin nesidir? diye merak eden birisi google'da axxo diye arayınca ilk o site çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 valla benim bildigim uyelik, davetiye vs.. felan olunca yasak oluyor gibi. zaten tam bir torrent sitesi de degil, torrent dagitimi yapan gruplarin homepage i gibi birsey. axxo genelde tek cd (700 mb cok nadiren olsa da 900 mb felanda oluyor) dvdripler yapan bi grup. populer olmasi yaptigi ripler cok kaliteli. bildigin 1 cd sinirlarini zorluyor adamlar. bir film in axxo release i varsa dusunmeden indiriyorum o torrent i zaten (populer oldugu icin fake i de olur. ama boyle sitelerle olmaz tabi). bilen biliyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 davetiye istemeyip/vermeyip birde bir materyale direkt download linki vermedikce sorun yok bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şimdi bu lafının üstüne cthulhu gelip yasak diye kilitlerse şaşırmıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aganin bokunun ustune bok olmaz prudent sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hadi len o opsiynu bile ben koydum,kaybol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 emule yetmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar