Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 soylediklerimi sakin hafife alma. ip adresin ile uydudan yerin takip ediliyorlar. bunu msn listendeki arkadaslarindan biri yapiyor. hangi arkadasin oldugunu anlamak icin HEMEN TIKLA(ma bu bir fake site): http://www.listendekileri-gor.info/b0411bc11fa sende arkadaslarinin yerini ip numarasindan tespit edebilirsin. bir dost.. unMFYQlCZpfFwTlBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahahah, said: Tahmini keskinlik : 10 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahahha şifreyi: nahalırsın yapıpta yolladım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bunları yiyenler var cidden yaf uyarmadan ciddi ciddi link vermeyin...yazıktır... bi de yazmışlar kocaman UYDU TAKİP SİSTEMİ sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 said: Uzun yillar MOSSAD tarafindan kullanilan teknoloji artik sivil halkin emrinde ve simdi Turkiye'de ! Sistemin kotu amaclar ile kullanimindan sorumlu tutulamayiz... Mossad kullanmış be öyle demeyin. :) Bu arada sorumluluk da almıyolarmış heklenirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hay allahım. sazan avına başlamışlar yine. geçenlerde bunun başka türevi vardı kim sizi ignore etmiş öğrenin diye. adresini ve şifresini girenlerin mailini çalıyordular.. ne çakal türedi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu dfkjfksa.info saçmalıkları çok arttı ve hakkaten sazanlar çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yiyen çıkar falan mesaja ufacık bir edit attım cons kızma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 çok kızdım saçlarımı yoldum dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar