Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlü olmak sahneye çıkmak !

bravecik

Öne çıkan mesajlar

ilkokul 4- ortaokul 2 arasinda inanilmaz kiloluydum, sumo güresçisi gibi.. (simdi 20 yasimdayim yine kiloluyum belkin ama o halim kadar degil)

o siralar babam "reklamci var reklamda oynamak ister misin felan diyordu"

ee tabii o halimle oynayamazdim..

ama bakiyorum da "sihirli annem" de velet o zamanlarim ki kadar sisman olmasina ragmen hiç çekinmeden oynuyor.
Bir de hiç sevmedigim "pokemon veleti" dedigim tarzda görünmesine ragmen hiç utanmiyor.
yanina da seker kizlar vermisler oh..

acaba reklamlarda oynasa miydim diye düsünüyorum bazen..
hatta bakardiniz sarkici felan olurdum dizilerde de oynardim vs vs..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gel ben seni dizimde oynatiim hehhhe. hemen ünlü olmazsan terbiyesizim. genç yeteneklerin elinden tutmak lazım. biz de şööle güzelinden bi davulcu aradık ama bulunmuo ööle kolay kolay[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şimdi birileriyle çalışmaya başlıyorum şimdiye kadar bildiğim davulcuyla solist kız diğer grup üyelerini bilmiyorum...

yukarıda demişler ya "bass çalan ve şarkı söyleyen bayan grupğ üyesi hayali"

ulan şimdi bunlarda "bass çalan bi erkek gelse" diye beni tuzaklara düşürmek isteyen karılar olmasın amanin![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

bayan solist isteyen olursa haber verin, vaktim olursa yaparıs bişiiler ama ankarada tabii[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben izleyici olarak gittiğim KASDAV'larda hep kendimi sahnede gitar çalarken hayal ettim de, amanın.. inanılmaz bir duygu olmalı. ama artık geçti, mezun oldum yeni başladım gitar çalmaya. azimliyim ama yetenek 0. hoca da yok, kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum hep aynı yerlerde takılıp sıkılıyorum.. neyse. sahne süper bi duygu olmalı.[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdiye kadar 2 kre sahneye çıktım sadece birinde zevk aldım o da bar tadında bir yerdeydi

ilk konserim çok kötüydü 23 nisanda göztepe özgürlük parkındaydık bir sürü teknik sorun çıkmıştı.... off fecalet yaa

sonra adam gibi tek eksiğimiz seyirci olan bir KAL davamız oldu (sıcakta genişleyip akoru kayan gitarları sorundan saymıyorum artık) e bu da 3-4 şarkılık bir olay dı bu da konser sayılamazdı

sonuncusu güxzeldi ilk kez adam gibi profesyonel şekilde çıktık 2 saat çaldık ve indik harikja bir geceydi ki bir hafta sonrada değerli gitaristim kardşeim aşlmanyalara doğru yolculupğa çıkınca sap gibi kaldım...

ama sahnelere geri dönüyorum şimdi heheyt :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 02 Nisan 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
Sahneye çıktınız şarkı tüttürceksiniz yada çalcaksınız. Alkış temposu tutuyosunuz bir anda sizi izleyen herkes tempoya ayak uyduruo 2500+ kişiden birden aynı ses çıkıyor şarkıya başlıyorsunuz ve herkes sizinle birlikte şarkıyı söylüyor şarkı bitiyor sizi delicesine alkışlıyorlar sizi gerçekten seviyorlar.

Ya bu kadar güzel bişi olabilir mi die düşünüorum. Ya herkes sizi seviyor filan herhalde en büyük hayalim bu saten ilerde adam akıllı bir işte de çalışmak istemiorum masa başında oturup hayatımı çürütmek istemiyorum.

böyle bir duygu çok yaşadım ben ama ailevi sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım malesef.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 03 Nisan 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
KAL : Kadıköy Anadolu Lisesi

walla ben oradan mezunum :)

walla ben de orda okuyom... ha bu arada ilyas emekli oldu biliyomuydun..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

ohanness! inanmam
adam gider ayak 5 gün verdirtmişti breh breh 3 sene geçmiş...

bu arada sınıfın vs nedir bi öm den söyle arada upğrayınca görürüm seni de[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 02 Nisan 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
Elektro gitar çalorum. 6 - 7 aydır çalıom yani çok ii çalamıorum ( saten birazdan sapıtıcam fear of the dark' ı çalmaya çalışıom çalamıom kesin bi yerlerde takılıom )

Lam ben sana Zodijackly Light ı gonderımde onu cal . bak cok beğeniceksin.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...