Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ağustos sonu ya da eylül başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oyun cok mu guzel orta mi guzel. civ ve total war seven birinin ortalamasini alip yanitlayabilirsiniz sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Desktopa kurdum bu sefer. Bayağı cilalamışlar oyunu ama alışamadım ya. Nasıl oynıycaz bu sefer bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gelecek haftaya sarkmış yama, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 theater olayını tam çözemedim ben biraz soru sorayım :) ilk soru Theaterın sorumlu olduğu bölgeyi nasıl ayarlarım sıfırdan bir theater nasıl oluşturulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ayarlayamazsın, production ekranında basınca sol attaki düğmeye kendisi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bu oyuna oynadıkca ss alma modu gibi birşey yapılabiliyor mu? AAR hazırlamak istiyorum ancak ss alma olayına pek ısınamadım, çoğu önemli şeyi kaçırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 501 division war elimde ama nedense adam gibi bir görüntü alamıyorum birliklerden bazıları HQlar ile beraber hareket ediyo herhangi bir yere saldırmıyolar anlamadım olayı tam olarak kurmak istediğim düzen şöyle 1 theatre bunun altına 2-4 alt birlik(army group galiba), bi sonrasında ne geliyosa onlardan yeterince birlik şeklinde nasıl düzenlenir gruplar anlayamadım olayı bir türlü Venator addon göndericektin AI fix için mailımı PMden göndereyimde müsait olunca bana atarsan dosyayı memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şöyle yazayım, counter okumayı öğrenmek lazım bir bakışta sahada neler olduğunu rahatça görebilmek için, sprite da okunuyor gerçi ama counter biraz daha rahat: xxxxxx: theater xxxxx: army group xxxx: army xxx: corps xx: division x: brigade elinde ne kadar division varsa bunların hepsini corps hq'lara bağlayacaksın, yetmediği yerde yeni corps hq kuracaksın. her corps hq 5 division'a bakabiliyor azami. gene corps'ları aynı şekilde army'e bağlayacaksın, gene bir army 5 corps'a bakabiliyor sanırım. tavsiyem division özelliklerine göre ayrı corps'lar yaratman ve bunları gene özel army'lere bağlaman. tank ordusu gibi. en sonunda army'ler de army group'lara bağlanıyor ki bunlar esas olay, theater ai saçmaladığında onu devredışı bırakıp bunlara emir vereceksin. istediğini yapıyorlar sorunsuz, yamaya kadar öyle idare et. army group emrindeki ordulara, onlar da corps'lara emir verecek, objektifleri dağıtacak. almanya ile bile iki army group yetti 1941'e kadar, aşağı yukarı tarihteki gibi. wikipedia'da biraz bakınca da fikir veriyor rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çok yardımcı oldu bu yazı sam teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Benim de bir sorum olacak, counterların üstünde yazan rakamlar ne anlama geliyor? 0-1 2-1 tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Okuduğum kadarıyla birliğe oyun tarafından biçilen ofansif ve defansif degerler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 1 soru daha mesela 36 senaryosunda Heesgruppemidir nedir o army group ile polonyaya attacking stance ile AI açtığımda niçin bütün polonya sınırına yayılmıyo da 3-4 noktaya topluyo bütün güçleri defansif stancede de aynı şeyi yapıyo mesela army oluşturuyorum fransa sınırı için 4 corps her biri 4 divisionlı ama defansif stance seçtiğimde sınırın tamamnına yayılmıyolar theater altında farklı armyler kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim bu sınıra yayılmama sorunu Hollandada da oluyor 1 armyi orayı almak için ayırıyorum adamlar toplanıyo 1 noktaya tabi savaş başlayınca diğer bölgeden hollanda birlikleri boş arazide kimse ile karşılaşmadan ilerliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 theater kullan ilk başlarda, saçmalayana kadar. army group çünkü tek başına uzun sınırları tutan bir yapı değil. tarihten örnek vermek gerekirse barbarossa'da üç ayrı alman ordu grubu savaşıyordu rusya'da. en güzeli 1.2'yi bekle derim gerçi, düzelttiklerini yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Timdog's AI fix :) http://www.megaupload.com/?d=P9IZ0NY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Memmory leakten ölüyor artık bilgisayar. Nerde kaldı şu peç yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 1.2 readme (mmo yaması uzunluğunda) bugün çıkması bekleniyor. ve çıktı, launcher'dan indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Oyun bayagı hızlanmış yalnız. Diplomasi sonunda düzelmiş, bikaç tane daha ciddi problem var (okyanusların üstünde havanın hep kapalı olması gibi) ama oyun çok daha oynanabilir bir hale gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 theater yapay zekası saçmalamaları düzelmiş görünen o ki, eski savegame yükleyince bile düzeldi. ama yine de sıfırdan yeni oyuna başlayacağım herhalde, çok ülke tarumar oldu bu yüzden. ha bu arada officer olayı nihayet önem kazanmış, %100 yapılmazsa deli gibi penalty yeniyor org vs heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ve 200% yaparsan katır yükü ile bonus alıyorsun :) Hani 150% üstü yapmak çok da zor gibi gelmedi bana, ayda 20-30 officer çok rahat yapıyorum ben Almanya ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet o konu bayağı eleştiri aldı, iyi düşünememişler. militia basıp %200 yapıp volksturm blitzkrieg yapma olayları filan. 1.3'te ayar çekerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Valla aslında militia yapmadan da yüksek seviyede tutmak mümkün olabilir. 1937 ortasındayım ve 150-160% civarında tutturmayı başardım. 13-15 arası tech araştırıyorum (yetiyor zaten), 2 ülke influence ediyorum bir de casus aktivitelerim orta seviyede. Leadership yetiyor yani. Öte yandan istediği kadar iki kat org ve org regain alsın, saldırıda militia hala sux hehe. 3 mü 5 mi ne toughnessları var, techle de çook yavaş artıyor o yüzden adam gibi bir soft attack'a sahip bir uniteye dalınca perişan olurlar. Savunmada fena değiller ama sırf militia ordusu zor be yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aslında gerekli manpower'a sahip bi ülkeyle, iyice militia abanıp erkenden practical arttırıp, researchu rahatlatmak gibi bişey denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 almanya olarak yapmazsın da mao böyle kommissar fışkıran çinli milis ordusu yapabilir heh. çok saçma yani. hatta forumlarda "ben ordu mensubuyum, gereğinden fazla subay içeren kadronun tam tersine etkinliği azalır" diyen insanlar çıkmış, bence %100 üzerinde bonus olmaması lazımmış. %100 altına sadece penaltılar konurdu. yalnız auto-slider gene aptal kalmış hoi2'dekine kıyasla gibi, sadece tek öncelik verebiliyorsun. :/ militia teknolojileri ayrı olduğu için pek faydası olmaz onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar