Venator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Amerika expeditionary force olarak göndermiştir. Daha mantıklı o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Venator said: Amerika expeditionary force olarak göndermiştir. Daha mantıklı o şekilde. Evet, orada Ingilizlerin kontrolu altinda bir suru Amerikan birligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Zaten tarihte olanı da o şekilde yorumlayabiliriz. Savaşan amerikalılar ama ingilterede yaşıyorlardı, supplyları ingiltereden geliyordu vs vs... Bu arada şu ufak değişiklik inanılmaz yardımcı oluyor oyun hızı konusunda: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=418002 Diplomasi ve casusluk aktivitelerini biraz yavaşlatıyor ama bende inanılmaz bi fark yarattı 4-5 snyede bir gün bitiyor (39 başı japonyayım). CG için de ufak düzeltmeler yaptım UK ve SSCB CG rakamları daha mantıklı şeylere geldi (tersine almanya ve amerikanınkisi biraz fazla düştü ama arasını tutturamadım). İlki zaten sorun değil, ikincisi ile de bizzat ilgilenmeyi düşünüyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de 1.0 ile oynayayım dedim ama o zaman da bir sürü fix eksik kalıyor, (ticaret acayip pahalı vs) 1.1'e yükseltip bakıyorum da şimdi, japonya dışında çok derdi olan yok gibi. japonlar da erken savaşa giriyor olsa gerek hala çin ile, herhalde kendilerini toparlayabilirler sanırım. cg fixlerine baktım ama o zaman da amerika filan klon ordusu ile dalar kesin heh yalnız kaynakların 999999 yerine 99999'da sınırlı kalması almanya'yı sıkıştıracak gibi bu sefer, hoi2'de ilk iki yıl ic abanıp dağıtıyordum. biraz düşünmek lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evet, ben 39da kolaylıkla 89 bin fuel ve 25bin crude oil biriktirmiştim. Barbarossa öncesinden zaten crude oil'in sıkıntı olacağını sanmıyorum, çok gerekirse para kasılır sovyetlerden alınır. Ama o 99bin 4 yıl götürür mü bilemiyorum, gerçi conversion techlerine abanılırsa açık belki biraz kapatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Tutorial'daki roleplay muhabbeti çok gereksiz olmuş. Load screenler aşırı uzun, bari concept art'ı doğru düzgün kullansalarmış. Oyunu unutmuşumdur diyordum zira 2'yi pek oynamamıştım. Epey hatırlıyormuşum, sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cg bug ve biraz optimizasyon hotfix için yarın öğleden sonra tarihini vermiş johan. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Oyun 40 dolarmış... Daha X tane patch görmesi lazım. İlk gününden alanlara geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Neden ki? Beklemektense oyuna isinirsin o sirada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hevesı kacıyo ınsanın cunku, heleki bole uzun soluklu oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 O da dogru gerci Benim sey baya bombaydi, EU3'e in nominesiz baslamistim ben, in nomine yukledim heycanli heycanli, oyunu bi actim, avrupanin ortasinda terra incognitalar var :D Essek gibi canim cekiyo oyunu ama agustos sonuna kadarki performansimdan tam zamanli is teklifi gelip gelmeyecegi belli olacak, bildigin hayatimi karartirim su an cekersem. Ama onumuzdeki donem bizim ev evlere senlik olcak ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 1944 yilindaki senaryoda Turkiye'nin deniz kuvvetleri komutani Vehbi Koc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 İsimler şahane. Tewfik, Reshad falan... Hepsi chok iyi olmush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Penthesilea said: O da dogru gerci Benim sey baya bombaydi, EU3'e in nominesiz baslamistim ben, in nomine yukledim heycanli heycanli, oyunu bi actim, avrupanin ortasinda terra incognitalar var :D Essek gibi canim cekiyo oyunu ama agustos sonuna kadarki performansimdan tam zamanli is teklifi gelip gelmeyecegi belli olacak, bildigin hayatimi karartirim su an cekersem. Ama onumuzdeki donem bizim ev evlere senlik olcak ehue Merak etme şu andaki haliyle oynarsan en fazla 3 gün içinde "la Haiti'nin hamburg'da ne işi var?!?" şeklinde bir tepki verip gelecek patch'e kadar oynamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 meksika'nın kiel'e çıkarma yapması iyi bence ya, bitter peace'den sonra dövecek adam kalmıyordu. shbb'lerime batıracak gemi lazım ehe yalnız shbb'leri çok gudik yapmışlar bu sefer, 38'de yapabiliyorsun tech'i ama 38 tarihli bb teknolojilerini yapsan daha kuvvetli bb yapabiliyorsun daha ucuza. hiçbir bb teknolojisi de shbb'leri etkilemediği için upgrade edilemiyorlar üstüne, şaka gibi. shbb yapmak için hiç neden bırakmamışlar resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 1.2 hotfix said: Hi guys. Here's an early release of the hotfix incase anyone want to test it before we package a new patch on it. - Fixed a problem which made troopsneed become much too large. - Made a few minor speed improvements. - Game now defaults to lower multisampling to make performance better. - Tweaked temperatures to feel a bit more natural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 999 999 yerine 99 999 olmasi mantikli.. bu arada fan made patchler cok iyi geldi, bildigin 2-3 kat hizlandi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi çok zor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hızlandıran patchlerden bırıne link alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Uzunca bir süredir takip ediyordum önceki serileri de oynamak nasip olmadı. Tatil sıkıntısından bu sabah satın aldım oyunu. Acaba kabaca bir günde ıvır zıvır detaylar hariç mekaniğini çözebilir miyim? Acayip gözüm korktu milletin yorumlarını okuyunca. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Oyunda hala bir sürü sorun var, bence 1.2 patchini bekleyin. Edit: pekaziz bence önce bi HOI2 oyna, direk HOI3 oynamaya çalışırsan bayagı bir bogabilir oyun öğrenilecek çok fazla şey var ve tutoriallar nasıl diyelim biraz kötü. Yine de, 1.2 patchi çıkınca direk balıklama atlayabilirsin o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 tutoriallar hem cok zayıf, hemde daha internete guide'lar düşmedi. bencede once bi hoi2 ye bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 HOI 3 tutorial yarım yamalak birşey. Ünitelere girmiyor bile. İlk iki oyunun tutorialı daha kapsamlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 öte taraftan hoi2'den unutulacak çok şey var, hoi3 yeni bir oyun gibi bazı açılardan. ayrıca hoi3 varken hoi2, nasıl desem.. para verilse oynamam şahsen heh, arada o kadar büyük fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Abi adamlar hareket ederken gelen organization kaybını kaldırmışlar. EPIC FAIL! Onun yerine mal gibi 168 saat gibi saçma sapan bir attack delay var oyunda. Hadi bunu 96ya falan indiriyosunuz da, org loss olmaması ne abi. Attack delay bu kadar fazla olunca blitzkrieg olmaz yahu. Organization loss olmadan da blitz bi kere başladı mı hat bi kere yarıldı mı hiçbişey durduramaz o panzerleri. Nası bunu düşünmemiş, nasıl test etmemiş bu adamlar oyunu hayret ediyorum ya. Hearts of Iron savaş sisteminin üstüne resmen limon sıkmış herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar