Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

Zaten tarihte olanı da o şekilde yorumlayabiliriz. Savaşan amerikalılar ama ingilterede yaşıyorlardı, supplyları ingiltereden geliyordu vs vs...

Bu arada şu ufak değişiklik inanılmaz yardımcı oluyor oyun hızı konusunda:

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=418002

Diplomasi ve casusluk aktivitelerini biraz yavaşlatıyor ama bende inanılmaz bi fark yarattı 4-5 snyede bir gün bitiyor (39 başı japonyayım). CG için de ufak düzeltmeler yaptım UK ve SSCB CG rakamları daha mantıklı şeylere geldi (tersine almanya ve amerikanınkisi biraz fazla düştü ama arasını tutturamadım). İlki zaten sorun değil, ikincisi ile de bizzat ilgilenmeyi düşünüyorum B)-
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 1.0 ile oynayayım dedim ama o zaman da bir sürü fix eksik kalıyor, (ticaret acayip pahalı vs) 1.1'e yükseltip bakıyorum da şimdi, japonya dışında çok derdi olan yok gibi. japonlar da erken savaşa giriyor olsa gerek hala çin ile, herhalde kendilerini toparlayabilirler sanırım. cg fixlerine baktım ama o zaman da amerika filan klon ordusu ile dalar kesin heh

yalnız kaynakların 999999 yerine 99999'da sınırlı kalması almanya'yı sıkıştıracak gibi bu sefer, hoi2'de ilk iki yıl ic abanıp dağıtıyordum. biraz düşünmek lazım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, ben 39da kolaylıkla 89 bin fuel ve 25bin crude oil biriktirmiştim. Barbarossa öncesinden zaten crude oil'in sıkıntı olacağını sanmıyorum, çok gerekirse para kasılır sovyetlerden alınır. Ama o 99bin 4 yıl götürür mü bilemiyorum, gerçi conversion techlerine abanılırsa açık belki biraz kapatılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

O da dogru gerci

Benim sey baya bombaydi, EU3'e in nominesiz baslamistim ben, in nomine yukledim heycanli heycanli, oyunu bi actim, avrupanin ortasinda terra incognitalar var :D

Essek gibi canim cekiyo oyunu ama agustos sonuna kadarki performansimdan tam zamanli is teklifi gelip gelmeyecegi belli olacak, bildigin hayatimi karartirim su an cekersem.
Ama onumuzdeki donem bizim ev evlere senlik olcak ehue
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

O da dogru gerci

Benim sey baya bombaydi, EU3'e in nominesiz baslamistim ben, in nomine yukledim heycanli heycanli, oyunu bi actim, avrupanin ortasinda terra incognitalar var :D

Essek gibi canim cekiyo oyunu ama agustos sonuna kadarki performansimdan tam zamanli is teklifi gelip gelmeyecegi belli olacak, bildigin hayatimi karartirim su an cekersem.
Ama onumuzdeki donem bizim ev evlere senlik olcak ehue

Merak etme şu andaki haliyle oynarsan en fazla 3 gün içinde "la Haiti'nin hamburg'da ne işi var?!?" şeklinde bir tepki verip gelecek patch'e kadar oynamazsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

meksika'nın kiel'e çıkarma yapması iyi bence ya, bitter peace'den sonra dövecek adam kalmıyordu. shbb'lerime batıracak gemi lazım ehe

yalnız shbb'leri çok gudik yapmışlar bu sefer, 38'de yapabiliyorsun tech'i ama 38 tarihli bb teknolojilerini yapsan daha kuvvetli bb yapabiliyorsun daha ucuza. hiçbir bb teknolojisi de shbb'leri etkilemediği için upgrade edilemiyorlar üstüne, şaka gibi. shbb yapmak için hiç neden bırakmamışlar resmen. :(
Sosyal ağlarda paylaş

1.2 hotfix
said:

Hi guys.

Here's an early release of the hotfix incase anyone want to test it before we package a new patch on it.

- Fixed a problem which made troopsneed become much too large.
- Made a few minor speed improvements.
- Game now defaults to lower multisampling to make performance better.
- Tweaked temperatures to feel a bit more natural.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda hala bir sürü sorun var, bence 1.2 patchini bekleyin.

Edit: pekaziz bence önce bi HOI2 oyna, direk HOI3 oynamaya çalışırsan bayagı bir bogabilir oyun öğrenilecek çok fazla şey var ve tutoriallar nasıl diyelim biraz kötü. Yine de, 1.2 patchi çıkınca direk balıklama atlayabilirsin o da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar hareket ederken gelen organization kaybını kaldırmışlar. EPIC FAIL!

Onun yerine mal gibi 168 saat gibi saçma sapan bir attack delay var oyunda. Hadi bunu 96ya falan indiriyosunuz da, org loss olmaması ne abi.

Attack delay bu kadar fazla olunca blitzkrieg olmaz yahu. Organization loss olmadan da blitz bi kere başladı mı hat bi kere yarıldı mı hiçbişey durduramaz o panzerleri. Nası bunu düşünmemiş, nasıl test etmemiş bu adamlar oyunu hayret ediyorum ya. Hearts of Iron savaş sisteminin üstüne resmen limon sıkmış herifler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...