Cons Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pe-ma alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kingpin said: llama bırak, başkasına yaptırıyorsun ondan sonra llama abinizden hede hödö nerde emek kardeşim :P sopa geliyo haaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ohhahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 iğvenç la ııööhğöğhğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Llama said: sopakaşık? lamaya saygı sonsuz mantar istiyorum lan magic olmasa da olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 var ya ... resmi gordukten sonra bi anda sogudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 diğer mantar tarifinde bayan eli vardı, harbiden başkasına yaptırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 orda dedim zati destek alıyoruz diye o işi yaparken kaba bi erkek oldugumdan mantarları parçaladım sonra celebries yardıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 forumda ismim doğru yazılsın kampanyası başlatıcam ya :(( llama bile böle yapıosa cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cereals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cerebilres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ceremoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eheueheeu c e r e b r a l i s bunu akşam 100 kere yazıyosunuz ödev size:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok lezziz gözüküo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 thelegbra said: diğer mantar tarifinde bayan eli vardı, harbiden başkasına yaptırıyo. ben bunu demek istemiştim arada kaynamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Llama said: orda dedim zati destek alıyoruz diye o işi yaparken kaba bi erkek oldugumdan mantarları parçaladım sonra celebries yardıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mantarı çok seviyorum derken? ne tür? kolombiyın? havayiın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Buna biraz nane ekle , birazcık ta paprika ekle eğer toz şeklinde bulursan. Paprika yoksa soya sosu ekle azıcık çok farklı biliyorum ama o da yakışır. Bambaşka bir tad alırsın =) Edit : Ya da kırmızı ve yeşil taze biberleri doğrayıp bu mantarlara ekleyip kendi suyunda pişmeye bırakabilirsin , mantar yine mantar olur ancak leziz bir mantar olur. Sonra baktın ki hala istiyorsun kremayı da eklersin üzerine. Ama bu kadar çok değil. Çünkü fazla krema kullanmışsın mantarlar yediği halde geri kalan krema çirkin bir görünümde kalmasına neden olmuş açıkçası. Tabi ki öneri bunlar sadece =) istediğin gibi yap banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Llama sen mantarı cok seviyorsun glb mantar kızartma mantarlı makarna fln :D bunuda yapıyım bi ara mantarlı makarna hic yemedım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 mantarları yine soymamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hiç bi zaman soymam mantarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben direk kremalı mantar çorbasını döküyorum makarnanın üstüne :) gayet net oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 llama sen acıkınca pratik bişeyler yapcak olunca ne yapıyosun abi? ekmek arası mantar falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar