Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Günde 14 saat su kesintisi yapılıyor. Aslında kesinti süresi bundan daha fazla ama böyle diyorlar. Günde tahminimce 3-4 saat su veriliyor İzmir'e, sonra su kısılmaya başlıyor 10 saat içinde tamamen yok oluyor. Eğer İzmir'deyseniz ve sizin suyunuz kesilmemişse merak etmeyin yakında kesilir. Göksu ve Sarıkız kuyuları arsenik tehlikesi nedeniyle kapatıldı. Bu kuyular İzmir suyunun %40'ını karşılıyordu. Şimdi tüm İzmir Tahtalı barajına kaldı ve Tahtalı barajının karşılaması gereken miktar 2.5 kat arttı. Su çok az su olduğu için 3 pompadan birisi bozulmuş, malum su az olunca pompalar sorun çıkarıyor. Ayrıca barajın sadece 56 günlük suyu kalmış, belki de daha az. Bazı semtlere gündüz su veriliyor, bazılarına ise benim bulunduğum gibi gece su veriliyor. Böyle aptallık olmaz ki. Bize de gündüz verseler ya gece zaten uyurken su kullanmıyoruz. Hepsini geçtim ulan arsenikli su versinler ben o suyu içmem o suyla duş alırım tuvaleti yıkarım götümü yıkarım kardeşim ne bu çile insanlara su vermiyorlar. Ama en güzeli şu gülünç açıklama "1 haftalık su kesintisi uyguluyoruz, ama yağmuz yağmazsa kesinti uzayabilir." Kardeşim aptal mı bu insanlar? İzmir'e eylül sonuna kadar adam gibi yağmur yağmayacağını kimse bilmez mi? Hayır 1 haftalık derken kimi uyutuyolar, yazın göbeğinde İzmir gibi kurak bir şehre sağnak mı bekliyorlar? Ya da bir kere yağmur yağsa sanki baraj seviyesi %20'lere mi ulaşacak? Kısaca İzmir eylül sonuna kadar rezil bir halde olacaktır. Eğer arıtma tesisi kurulmazsa kuyular çalıştırılamayacağıncan seneye yaza daha da bok bir halde olacaz. Bir de İzmir Türkiye'nin en sıcak 3-4 şehrinden biri. İzmir sıcağını bilenler iyi bilir insanlar işlerini akşam çıkıp veya sabah erkenden çıkıp halleder sıcağa yakalanmamak için. Kafam girsin böyle işe. Detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Adam Melih Gökçekle uğraşmaktan kendi işine bakmayı unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 allahın işine karışılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gavur izmirin belasını verdi Yüce Allah(CcC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 su yoksa kola içsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tatile gitseler olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: gavur izmirin belasını verdi Yüce Allah(CcC) wohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hepinizin götü boklu kalsın emi susuzluktan anlamazsınız @adaminbiri Su yoksa kola için diyen birinden ilerde "karı yoksa erkek şaapın" demesini beklemeli miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 erkek yoksa tavuk eşşek falan vardır öyle bakarsan. yukarı yazılanlar ciddi değildi. horizonun yazısı trollendi bitti. şimdi konu tartışılır. sonra sir çıkar bişeyler der, konu sapar. sonra biri konu saptı der. diğerleri evet konu saptı der, konunun sapması üzerinden tartışırız. bu böyle gider dory demiş ki: çünkü burası paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Brigand said: Hepinizin götü boklu kalsın emi susuzluktan anlamazsınız @adaminbiri Su yoksa kola için diyen birinden ilerde "karı yoksa erkek şaapın" demesini beklemeli miyiz? senin erkek şaaapmaya niyetin var herhalde dememi mi bekliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yok işte deme ondan diyorum, alternatiflere bakıyorsun ya iyi ya da kötü alternatif alternatiftir diyorsun benim mantığım bu değil senin mantığın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 erkek şaapın. İzmirliyim ben de bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gittik yine birine çattık kardeşim sizin nesliniz tükenmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 son nesiliz biz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sen çattın kardeşim ben sana erkekçisin mi dedim bir cümle kurdum oraya sen nasıl espiri yaptıysan kola konusunda bende o konuda yaptım. Sonra gelip bana erkekçisin iması yapan sensin, sen çatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tamam oldu peki by by görüşürüz kendine iyi bak hayatta başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dun dus alcaktim su yoktu yine, eeh baslarim dedim amerika'ya geldim su var burda oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 100w la çalışıyodur ama D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 amerikadaki son 2 günümde sıcak su akmıyodu soğuk suyla duş almak zorunda kalmıştım gavur amerika işte ne olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konu saptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konu amerikaya kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 daha sir gelmedi. konu saptı mesajını ondan sonra atacaktınız oğluum. baştan alıyoruz. motooor biri çıkıp efendim demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ALLAH YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: ALLAH YOK.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konu daha sapmadı cidden birazdan gelip konunun bi şekilde rusya gürcistan savaşına bağlanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar