Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bu kadar laf üzerine KissxSis'i izledim ve bende OHA diyerek ekliyorum buraya."This is just wrong." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Muhteşem abi mangası da ova sı da. Bir başlayan direk daha fazlasını istiyor. Zaten bir Blood Alone bir kissXsis masaüstünde tuttuğum iki manga :> Mangası bir aylık ara vermişti. 19. bölümden devam edicek yılbaşından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 meraktan bende seyrettim. ilk bölüm böyleyse sonraki bölümlerde ne olur artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bir de kanakon vardı böyle.Memeler yoksa cake ye falan diye sahneler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 uhauha This is delicious cake of hatırladım o sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 blue gender - 2 of yine basladim izlemeye, bu kacinci be kopamiyorum resmen bundan. post-apoc olusundan midir, karakterlerinden midir depresifliginden midir nedir cok bagliyor kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Linebarrels of Iron Episode 13 - The Dark Executioner Bu ne biçim bölümdür en az 5 yerde wtflol dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Maria+Holic 1 Shojo-ai biçimli okul animesi gibi görünüyor. Bunun aynısının erkeklisi vardı izlediğime çok pişmanım. tamamını izlemeden yorum yapmamak lazım. traplere dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Maria+Holic - 1 Beklemekte olduğum bir animeydi. Sukinin kötü olduğunu biliyordum ama bunu kendilerinin kabul ettiğini bilmiyordum. Altyazı da ''We suck, kthnxbye'' geçmesi herhalde animenin kendisinden daha çok güldürdü. Herhangi bir fetişim yok, yanlış anlaşılmasın ama school, romance, comedy olarak iş görür nitelikte. Ki zaten beklemekte olduğum bir animeydi. Atmosferinin karanlık olması kötü gelse de eğlendim. Devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Leopar said: blue gender - 2 of yine basladim izlemeye, bu kacinci be kopamiyorum resmen bundan. post-apoc olusundan midir, karakterlerinden midir depresifliginden midir nedir cok bagliyor kendine. Ryousuke Takahashi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Maria+Holic 1 traplarla dolu bi anime olacak galiba bu ana karakter dahil herkesten şüphe etmekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 To Aru Majutsu No Index -13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 A Summer Day's Dream Öeah amatör işi bile olsa çok başarılı olmuş. Tebrik ettim adamı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ga rei zero 12 bitti şimdi kurozuka 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ghost in the shell 2.0 tytania 12 süper yılbaşı hediyesi oldu gits, sürpriz de böyle hiç beklemezken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 One Piece 383 bitsin artık şu filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 daha fillerin 2. bolumu deılmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 evet 2. bölüm ama bitti :). şimdi başka bi tane başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 blassreiter 23 yılın en underrated serisi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 televizyon izliyorum ntv açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 TTGL 3 tekrar izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Kurokami 1 Zero no Tsukaima Princess no Rondo OVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 logh spiral labyrinth 7-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 White Album Episode 1 Hakushaku to Yosei Episode 12 11 sonunda final episode diyince bitti sanmıştım.2. sezonu olur kesin seviyorum bu animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Akikan - 01 Brains Base çok severim. Baccano olsun Kurenai olsun süper adaptasyon yapar. Bakalım bu nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar