Sawer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yane benim bu dediğim total video converterla convertlediğimde karşılaştığım bir sorun.Belki başka bir converterla bu sorunla karşılaşmaya bilirsin bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende onu kullanıyorum =) Ama başka bulmak laızm. Donanım kısmına soralım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pspvc diye ücretsiz ama detaylı ayarlara sahip ve kullanımı kolay bir program indirdim konsol bölümünde önerildiğini gördükten sonra, mükemmel dönüştürüyor. soft sub'ı mkv'nin içinde tespit edip onu kullanıyor filan. cam gibi denir ya işte öyle kalite zaten, hatta naruto shippuuden 26'yı monitörden daha kaliteli izliyormuşum gibi hissettirdi. malum çözünürlük farkı. tek sorunum psp-3000'in ekranında oluşan hareketli sahnelerde scanline sorunlarını farketmeye başladım nanashi ile rarou kapışırken. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bakalım indirdim deniyorum bende 1-2 program şidmi. Donanım kısmınada konu açmıştımz aten burayı fazla yemeyelim diye. Bunu dedikten sonra sonunda; Hyakko 08 efsan bölümdü, kesinlikle en iyi bölümüydü şimdiye kadar. İzlemediyseniz mutlaka izleyin. Skip Beat 09 Biliç 197 Oyunu çok daha zevkli. Soul Carnival ftw! Mnemosyne 01-xx Burdaki hatunu kim seslendiriyor? Daha doğrusu hangi karakterleri seslendirmişti birtürlü çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hangi hatunu kastediyorsun ? Rin mi ? Yesil saçlı esas hatun ? O Mamiko Noto. Viktor ile fanclubını kurduk, üye kabul ediyoruz. En çok bilinen rolü school rumble daki imouto. Asistan kızı diyorsan Mimi. O da TEH RIE. Random bir anime seç. İçinde tsundere loli varsa o seslendiriyordur. Hoshi no Kioku izliyim bari. Touhou fan animesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Tamam imotu doğru. Şimdi okuyunca direkt geldi aklıma. Birde air gear da anonsları yapan hatunun sesi çok güzel. Yine aynı kişinin seslendirdiği Amaenaide yo daki sarışın hatun. şimdi dvdler nerde bilmiyorum bakamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Wolverine and the X-Men Episode 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 masters of horror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 GetBackers - 43 Sonunda Final arch.Umarım adam gibi bir conclusion olur...Bu arada baya güzelmiş yani iyi zaman geçirtiyor,tavsiye ederim izlemeyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 GetBackers - 49 Sonunda bitti...Ama conclusion yetersiz olmuş biraz.Zati,animesi bir noktada mangadan ayrılıyormuş,tıpkı FMA gibi...Ama gene de fena olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Hakushaku to Yosei Episode 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bırak onu toradora çıkmış saldır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 saldırmam mı indiriyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 soul eater 29-30 nodame paris 6-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Chaos; Head 8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 naruto shippuuden 86-87 tytania 7-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Beating Angel Dokuro-chan episode 1-2 psikolojim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gintama 90 izledim şimdi 89 izleyecem aptal torrent 90, 89 dan önce geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gintama 88-90 rumbel umarım yoğunlaşır bunu çevirmeye artık, iki ayrı anime'i bıraktılar cease & desist uyarısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Vampire Knight Guilty - Episode 9 Dallas :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Earl and Fairy - 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Theghosthand said: Earl and Fairy - 09 8 ve 9 izliyorum bende Chaos Head 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dün uyuduğum için izleyememiştim 9 u ama sonu süpermiş sonunda ermine demese salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Lydiaya uzanan eller kırılsın.O kızın kılına dokunsun yakarım o animeyi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 One Piece - 380 Tales Of The Abyss - 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar