Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an ne izliyorsunuz ?

tunca

Öne çıkan mesajlar

pspvc diye ücretsiz ama detaylı ayarlara sahip ve kullanımı kolay bir program indirdim konsol bölümünde önerildiğini gördükten sonra, mükemmel dönüştürüyor. soft sub'ı mkv'nin içinde tespit edip onu kullanıyor filan. cam gibi denir ya işte öyle kalite zaten, hatta naruto shippuuden 26'yı monitörden daha kaliteli izliyormuşum gibi hissettirdi. malum çözünürlük farkı.

tek sorunum psp-3000'in ekranında oluşan hareketli sahnelerde scanline sorunlarını farketmeye başladım nanashi ile rarou kapışırken. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım indirdim deniyorum bende 1-2 program şidmi. Donanım kısmınada konu açmıştımz aten burayı fazla yemeyelim diye.

Bunu dedikten sonra sonunda; Hyakko 08 efsan bölümdü, kesinlikle en iyi bölümüydü şimdiye kadar. İzlemediyseniz mutlaka izleyin.
Skip Beat 09
Biliç 197 Oyunu çok daha zevkli. Soul Carnival ftw!
Mnemosyne 01-xx Burdaki hatunu kim seslendiriyor? Daha doğrusu hangi karakterleri seslendirmişti birtürlü çıkaramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi hatunu kastediyorsun ?

Rin mi ? Yesil saçlı esas hatun ? O Mamiko Noto. Viktor ile fanclubını kurduk, üye kabul ediyoruz. En çok bilinen rolü school rumble daki imouto.

Asistan kızı diyorsan Mimi. O da TEH RIE. Random bir anime seç. İçinde tsundere loli varsa o seslendiriyordur.

Hoshi no Kioku izliyim bari. Touhou fan animesi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...