Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 naruto shippuuden 81 sigara öldürür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Soul Eater - 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hayyako 03 eğlendirdi baya :) Naruto Ship. son bölüm hangisi ise artık Toradora 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 mnemosyne no musume-tachi 3 ölümsüz olmak da zor zanaat azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kara No Koyukai - 03 Super harika ya.Aşmış soundtrackler animasyon kalitesi hikaye falan.Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Tytania - 03 Şimdilik gayet güzel gidiyor. Bir Logh olamaz belki ama potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 şirinler (baraj yaptıkları bölüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Chaos ; Head 03 Güzel bölümdü acayip güzeldi hemde. Rei'e benzeyen karakterin ses falan süperdi şarkı da bir o kadar güzeldi. Ama en can alıcı nokta göz muhabbetini yapıp kameraya dönünce oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yine yeni yeniden Higurashi no Naku Koro ni - 01 http://img402.imageshack.us/img402/9320/1224965599548ts4.jpg Ötesi yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 mnemosyne 5 tamamlanınca: tytania 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Linebarrels of Iron Episode 4 - The Price of Justice Tavsiye ederim güzelleşmeye başladı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mnemosyne 6 enteresanmış hayli, hoşuma gitti. eve no jikan 1-2 merak ediyorum bunu, bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mnemosyne - 5 arşivde vardı devam ediyim dedim,Sam övünce falan :) Spoylır Oha Rin'i öldürdü Apos.Ne olcak acaba hemen 6 ya geçiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 son bölüme biraz fazla şey sıkışmış ama iyiydi genel olarak mnemosyne, yaratıcı bir çalışma olmuş.mimiii, o mizu çodaaay! now playing:rurouni kenshin tsuiokuhen 4 neden birden aklıma geldi, seyretme gereği hissettim. mükemmel ya.anata ga, hitokiri. aynı diskte bu da mevcut, hazır takılıyken seyredesim geldi: :)genshiken 9 off, herhalde bugüne kadar beni en çok güldüren anime bölümü herhalde. madarame > *. ve en son olarak:nodame cantabile paris-hen 3GYABO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sam said: nodame cantabile paris-hen 3 GYABO! aynen bunu izledim bende biraz önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 To Aru Majutsu no Index - 4 Format Index: Ahah, neler olacak merakla bekliyorum 5. bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Chaos;HEAd - 3 Sono me dare no me? Çok ilginç ilerliyor çook... Merakla takipteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sam said: rurouni kenshin tsuiokuhen 4 neden birden aklıma geldi, seyretme gereği hissettim. mükemmel ya.anata ga, hitokiri. Shinsengumi kıyafeti yeni bişeymi bu ki sanmıyorum. Hmm dur okita bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kurozuka 03 Bu adamda her bölüm ölüyor sandım bi an. Kannagi 04 Toaru Majutsu no Index 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bleach 191 ve one piece 181 i izledim.cok kısa surede one piece 160 a kadar geldim ama rapid uyeligi bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dingaer said: Sam said: nodame cantabile paris-hen 3 GYABO! aynen bunu izledim bende biraz önce :D bölümü izlediğim gibi gaza gelip mangasını bitirdim... çok karışıyor işler çoook mangada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 detroit metal city 11 çok bomba olacak sanırım, hiphopçu eleman var ehe anime ile öğreniyoruz: insanın gülmekten ensesinin ağlayabildiğini öğrendim bu bölümde. KIRAUZA-SAN'S SEVERED HEAD! OMG! evet onları izliyorum, triad çok geride kaldı ve bekleyemiyorum bu anime'i. çıkar çıkmaz izlemem lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 DMC 11 Sam sen Huzzah&Scum'unkinimi izliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 NANA - 26 Son bir kaç gündür sadece NANA izliyorum. Bitirene kadar da sadece NANA izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 DMC 11 Offf Krauser-san's severed head mükemmeldi kesinlikle, gene gülmekten öldüm. :D İşin güzel yanı bundan sonraki bölüm de çok efsane olacak preview'dan anlaşıldığı kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar