Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Rosario to Vampire - Capu2 - 01 Herşeyi geçtim de ABİ O NASIL BİR ED ÖYLE OHA Hipnoz olmuş izliyorum 15 dakkadır oha harbi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ef a tale of melodies 01 ilk bölümden başladı karmaşık olaylar... Heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kaede said: Rosario to Vampire - Capu2 - 01 Herşeyi geçtim de ABİ O NASIL BİR ED ÖYLE OHA Hipnoz olmuş izliyorum 15 dakkadır oha harbi oha Ben de bu nasıl bişi lan diye bi kaç kere izledim. Shikabanehime Aka - 01 Şİmdi indirdim izleyecem. Oha güzel uzili tomb raider gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Toaru Majutsu no Index - 01 Sezonun gizli incisi diyebilirim izlediklerim arasında. Hiç böyle birşey olabileceğini tahmin etmemiştim. Kesin izleyin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Toaru Majutsu no Index - 01 haha kötü şans olayına açıklama güzel.Hızımı alamayıp mangasını okudum geldiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Shikabanehime Aka - 01 izledim demin. Çok büyük hüsran oldu benim için. - Klişe konu - Duygusuz seslendirme - Tarz yapıcaz diye kapışmalar sırasında değişen animasyon stili - TTGL kopyası stilize aksiyona hiç uymamış sade karakter çizimleri - Hedef kitle yaş ortalaması standartın üstü olmasına rağmen ilk okul çocuklarına yönelik dizilerdeki gibi konuşmalar ör: blabla shikabane blabla dead blabla shikabane blabla dead Sanki adamlar TTGL/Diebuster'ı o kadar sevilen hale getiren şeyin animasyon stili olduğunu sanmışlar da neye giydirsek yerler diye karşımıza bunu atmışlar. Orjinal karakter dizaynları, gaz konuşmaları, epik müzikleri ve bir nebze de olsa orjinal konusu olmadan o formulün tutmıyacağını tahmin edememişler. Neyse en azından ilk hikaye arcını bitiririm. Umarım yalancı çıkarır beni Gainax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bleach 189 f... o.. bitti fillerler sonunda. Ga Rei Zero - 01 ???? wtf? herkes öldü? EF -A Tale of Melodies - 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Tales of the Abyss 1-2 umduğumdan güzel çıktı. Yeni sezon iyi başladı bakalım daha süpriz animeler çıkacakmı? süpermiş çok beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Evet abi o Ga-Rei-Zero - 01 nasıl bir bölüm öyle. Sonunda wtf üstüne wtf çektim O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 etraf yeni anime doldu, hadi soyleyin ne seyredelim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 soul eater 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha ben rosario'nun bukadar iyi olduğunu bilmiyorudm hemen 1. sezonuda çekiyorum 2gb bişi zaten. rosario to vampire Capu2 1 ben en çok stalkeri beğendim cuu cuu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Gai-rei-zero episode 1 Bunu kesinlikle izleyin.Ben buna 10/10 derim.Bırakın ne izliyorsanız bunu izleyin.Klişe hikaye falan diye de canınızı sıkmayın.Action seviyorsanız benim gibi izleyin pişman olmazsınız. ''will you kill someone you love,because of love?'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yozakura Quartet - 01 izledim. Kesin takip ederi bunu. Karakterler hoş ve orjinal, çizimleri de çekici. Müzikler güzel (ED = Round Table feat. Nino <3). Konu da orjinal sayılır. Şimdi Rosario to Vampire Capu2 OP eşliğinde oda temizliği >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rosario to vampire 1.sezon run 1-13 cuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 vampire knight guilty episode 1 Clone wars ep2den sonra izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 wolverine ve xmeni merak ettiydim onu izliyorum bi de clone wars var 2 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bleach movie 2 golgo 13 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Arkadaş Sekirei mangasını gösterdi, baya komedi çıktı. Bir göz atalım animesine bari Sekirei - 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Toradora 02 Hahha bu bölüm çok süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 vampire knight guilty raw çıktı :X clannad after story 1-2 kemeko dx 1 - anime tarihinin en kötü armoru olabilir. toradora 1-2 Shikabanehime Aka - 01-tırstım ama bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kyou_no_Go_no_Ni_01 - ariahayı boğabilirim şu an. O kalemi çok pis kırasım geldi derken kendisi parçaladı zaten.Oha çok sevdim ben bunu mutlaka izleyin :) Yozakura Quartet - 01 Vampire_Knight_Guilty_-_01 bu arada toradora güzel umarım dandik bir school rumble taklidine dönüşmez. Okul-aşk konulu animelerde hala favorim K.O.R. dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 golgo 13 5 gintama'da eligo 13'ü gördükten sonra merak edip başladım, prodüksiyon değerini biraz daha yükseltseler aslında materyal fena değilmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dragon ball z 1-2 bitti 3 teyim. normaline 2 sezon dayanabilmiştim ama bu baya güzel başladı. birisi önemli neler oldu özetleyebilse çok güzel olur aslında. mesela: goku'nun kuyrugu nasıl kayboldu ? yeşil mastermind nasıl bu kadar güçlü oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Shikabane Hime: Aka Episode 1 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar