fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sekerei - 12 bölüm olduğun bir oturuşta bitti. Eğlencelik bi anime tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 One Piece - 62 En nihayetinde eski bölümlerin olduğu bir FanSub sitesi buldum.Harika anime ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Blade of the immortal - 06 Karman çorman oldu. Bişey anlıyorum derken hiç bişey anlamamaya başladım. Animeyi izlemeden önce tutorial lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kannagi episode 1 Sevdim bunu ben izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Theghosthand said: Kannagi episode 1 Sevdim bunu ben izlerim. +1 baya güldüm bi iki sahneye bide eski japonca benzeri şive ile konuşanlara hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şunları seyredeceğim birazdan: world destruction 13 naruto shippuuden 78-79 soul eater 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yukarıdakiler bitince yatmazsam: d. gray-man 103 (neden bitiyor ya peh :( ) blade of the immortal 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hyakko Episode 1 Akane-iro ni Somaru Saka Episode 1 Yeni çıkan animelere bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 detroit metal city 7 AHAHAHAHA forum mesajlarının seslendirmesi süperdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Linebarrels of iron episode 1 İlk bölümleri denemeye devam. Mecha çok tarzım olmadığından çok pozitif bakamadım buna da. Kızın memesinden robot summonladı.Dünyanın en yüzeysel summonu olduğu için oraya takıldım ben.Yorumsuz kaldım buna.İyi mi kötü mü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 blassreiter 17 gintama 73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gintama 74 bounen no xamdou 10-11 soul eater 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Linebarrels of Iron : bölüm 1 10/7.0 Gundam 00 : Bölüm 1 10/10 Casshern Sins : Bölüm 1 10/8.9 ------------ Dayanamadığım için ara verdiğim Eureka 7'ye geçenlerde yeniden başladım ve bu hafta sonlandırmayı düşünüyorum . Tasarımlar gibi bazı öğeler konusunda bazı düşüncelerim hala değişmedi gerçi ama genele vurursak ilk izlenimlerime göre şu an beğendiğim bir seri oldu. Arka plan hikayesi ve karakterleri zamana yayılarak güzelleşiyor ve ileride ayrılan zamanın hakkını veren bir seri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Soul Eater - 26 Kannagi - 01 Zero no Tsukaima - Princess no Rondo - 12 İzlendi Gundam 00 - 06 1080p Macademi WAsshoi - 01 Natsume Yuujinchou - 13 İzlenicek Bu sezon izlediklerim arasında henüz büyük hüsran olan anime çıkmadı ki hala bazı ağır topları görmek nasip olmadı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bleach Samurai Champloo Claymore (Daha başlamadım, sağımda duruyor kendileri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kuroshitsuji Episode 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kannagi 01 izledim bayada hoşuma gitti Kurogane no Linebarrels 01 bunuda izledim fena değil.Pek mecha sevmesemde izlenir. şimdide yeni çektiklerimden Ninja Senshi Tobikage 01(eskiye benziyor aslında), Tales of the Abyss 01, To Aru Majutsu no Index 01 izlicem (ana ikki-kun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ninja Senshi Tobikage 01 a direkt delete çektim bu ne ya. to aru majutsu index güzelmiş ama buda hoşuma gitti. loli teacher :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kuroshitsuji - 01 Süper bir OP'tan sonra vasat bir bölüm giib geldi bana. Birde çok fazla başka şeyden esinlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tales of abbys: ilk bölüm beklediğimden iyi çıktı. Kurashitsuji: İlkginç bir şeye benziyor takip edeceğim. Taoru Majutsu no Index: iyiydi. de ef nerde arkadaşım neyse rawını çekerim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gintama 77 TENNEN PAAMA RYU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gintama 79 HAHAHAHAHAHA TOILET NOTE! HAIRY ASS SAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha goosebumps var tvde, onu izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 macross frontier 25 kaç vakittir izleyeceğim ama içimden gelmedi, warhammer reinstall yaması beklerken bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bleach 189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar