Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 soul eater 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Alın size canlı canlı tantacle ve hatun. Ben de istiyorum o kasadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 d. gray-man 102 war patcher takılıp duruyor, beklerken.. :/ şunu da ekleyeyim hatta: naruto shippuuden 76-77 bütün bunlarda süper zirvesel kapışmalar var, hepsini arka arkaya izlemek ne şans ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 world destruction 12 13'te bitirecekler sanıyorum. e iyiydi bu bölüm, bijin chibi-bear ve revan-kyrie. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Natsume yuujinchou 12 Ayakashi falan filan var ama bi anime bu kadar mı huzurlu olur ya. özellikle ED'i gördükçe böyle uzanıp uyuyasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kara no Kyokai - 03 Sonrasında Mnemosyne'ye başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bayram nedeniyle evinden uzak olan kahramanımız Blassreiter streamliyor. ps: böyle can sıkıntısından şunu streamle bak iyi gider dediğiniz birşey varsa söyleyin. 28. kez blood alone okuyorum sıkıntıdan >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 blade of the immortal 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 D.Gray-Man - Episode 103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 world destruction son bölüm oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti...oh bea bitti... izlediğin en aptal animeydi bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gintama 64 BEEP CANAİ, KATSURA DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Toradora episode 1 Mangayı okuduğumdan mı bilmiyorum ilk bölüm sönük geçti. ggden başka sublayan olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Natsume juujinchou 13 Tam bu bölüm ne kadar gaymiş dedim.Bölümün sonunda şu yazı belirdi: Thank you for watching ''Natsume's Gay Best Friend''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Theghosthand said: Toradora episode 1 Mangayı okuduğumdan mı bilmiyorum ilk bölüm sönük geçti. ggden başka sublayan olur inşallah. aynende çok güldüm ya... palm tiger auhahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sam said: gintama 64 BEEP CANAİ, KATSURA DA! şimdi izledim zura karizma herif ya ah... yabai... zura ja nai katzura da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Toradora - 01 izledim bende. Eah artık baymaya başladı Rie nin sesi beni. Shana, Nagi, Louise şimdi de Taiga. Tıpatıp aynı yapma bari be kadın. Nedir bu loli tsundere sesini Rie ile bağdaştırmak anlamadımki. Mamiko Noto ya da aynısının çekingen kız versiyonunu yapıyorlar. Neyse izlerim bunu herhalde bu sezon. Birde theghosthand niye gg dışında biri de sublasın istedinki ? Edit: Hay laptop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mkv yerine avi daha iyi oluyor.Zamanında ve düzenli sub çıkar mı ggden buna beni düşündüren bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Gintama 67 ikinci part geberiyorum gülmekten yardım edin ahuahuahuahua süperdi ya offf ağladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gg gene eskiye göre baya akıllandı. Düzenli çıkartırlar büyük ihtimal de diğer birçok fansub grubu gibi hem hardsub/avi/SD hemde softsub/mkv/HD yapmazlar. Biraz üşengeçler o konuda ne yazıkki >: Clannad - After Story - 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Akane-Iro ni Somaru Saka - 01 Casshern Sins - 01 Hyakko - 01 Eve no Jikan - 01 to Heart 2 ad - 02 Xamdou - 12 Shigofumi OVA - 01 Kyouran Kazoku Nikki - 23 - 24 Biz nargile başı keyif yaparken iyi çalışmış aslan uTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Gintama 74... Matsudaira manyak bir adqam ya... idolüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rosario to vampire capu2 episode 1 Evet izledim.Çok kötüydü gene de izledim.Bir daha olsa gene izlerim. Bu arada ED harikaydı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rosario to vampire capu2 episode 1 Sonunda düzgün bi sub bulabildim 2. sezonda izlicem gibi her türlü izleniyor 1. sezon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Theghosthand said: Rosario to vampire capu2 episode 1 Evet izledim.Çok kötüydü gene de izledim.Bir daha olsa gene izlerim. Bu arada ED harikaydı diyebilirim. açılış varmıydı ? açılış yoksa ed değildir herhalde o da açılıştır. Ben hala geçen sezon ki gibi bi kapanış bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ana opening yok valla o zaman bu opening oluyorsa bide güzel bir ending koysun bakalım.Gözümüz gönlümüz açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar