Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mühendislik okuyup da teknisyenlerin yanında staja sokan zihniyete burdan öpücük gönderiyoruz. Tornavida ve temizlik üzerine ihtisas yaptığımız şu günlerde hepinizden destek bekliyoruz. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 endustri muh okuyup pazarlama bolumunde staj yapmaktaım. bos oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Alfheim said: Mühendislik okuyup da teknisyenlerin yanında staja sokan zihniyete burdan öpücük gönderiyoruz. Tornavida ve temizlik üzerine ihtisas yaptığımız şu günlerde hepinizden destek bekliyoruz. Amen. Mesleği öğrenmen için.Bende staj yaptım.Gerçi benimki daha lise stajı ama.İşi teknisyenin yanında öğreniyosun.Sana o kadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 arda bey ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aynısından bende de var allah sabır versin sana da *Saate tekrar bakar.* böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kenzap said: arda bey ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sen fazla yazma buralara sly mazallah sonra kopya autocadler başını ağrıtmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bişi olmaz i got balls of steel. sen mailine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aha ben de attım mail şimdi u had balls of steel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hey stajer efendim? kop oğlum bi çay kap gel şurdan peki... senin ben ................... yazık valla çektim biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iletişim - radyo TV okuyup ses teknisyenliğinde staj yaptım. sabah akşam mikrofon takıp kolon taşıdım bu nasıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tey teyy... stajerlik kadar ibimsi birşey yok. ama tavsiyem stajın bitmesine son gün kala güzel bir intikam al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 stajyer eziktir stajyer şefinin çayına tükürür ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 stajyer, staj yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 altimıt steycır: MADBOY (kepsfulaçıkdabılgutturalmetal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 seco sen hiç çaya tükürdün mü lan doru söyle olm bak :D ben hiç yapmadım yaparsam miğdem bulanır kusarım çayın içine heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 staj zihniyetini çıkaranın................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar