Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor, Paticik Guild!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Öncesinde benzer bir konu açıldı ancak durumlar değişti. Çıkarılan classlar, vs. göz önüne alınarak, bu yeni başlığı açmak istedim.

Herkesin belli bir MMO tecrübesi var farklı oyunlardan ve Türk guildlerinin hoş olmayan nedenlerden dolayı (adam kayırma, ciddiyetsizlik, düzgün yönetilememe, vs.) çoğu zaman başarılı olmadığı biliniyor.

WAR'da yer alan guild kavramının, farklı olduğu (Living Guilds, XP alma, vs.) düşünülürse, Guild'in oyunun önemli bir parçası olduğu görülebilir.

Kıssadan hisse:

Oyunu, CİDDİ anlamda oynayacak Patilerden - "Ciddi" derken, belli bir hız ile yükselecek, oyunu öğrenicek, birkaç hafta sonrasında "Amaaan, ben baydım, yokum arkadaş" demeyecek, vb. - kimler böylesine bir oluşumda yer almak ister?

Erkenden konuşalım, Chaos temalı, bir Paticik Guildi kurulursa, kimler bu oluşumda yer almak ister?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben oyun adam gibi olursa baslayacam, baslarsam da ciddi ciddi oynayacam yani =)... ama chaos temalı olmasın ya, oluyosa da araya diger greenskin falan da serpistirelim, tek ısınamadıgım army chaos su oyunda eheh, sevemedim... oyuna baslarsam (betada karar vericez artık) ve guild'inizde de bi goblin shaman'a yer olursa ben varım =)...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun open betasına katılıcam.Su ana kdr forumda bir cok elestri gordum oyun hakkında ama her zmn syole dusunurum.İnsanların renkleri ve zevkleri farklı bence benim begendigimi oteki begenmez,onun begendigini ben begenmem.open betadan sonra eger oyunda kalmayı dusunursem ki kesinlikle chaos marauder acıcam aranızda bir pati olmaktan guru duyarım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...