Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Öncesinde benzer bir konu açıldı ancak durumlar değişti. Çıkarılan classlar, vs. göz önüne alınarak, bu yeni başlığı açmak istedim. Herkesin belli bir MMO tecrübesi var farklı oyunlardan ve Türk guildlerinin hoş olmayan nedenlerden dolayı (adam kayırma, ciddiyetsizlik, düzgün yönetilememe, vs.) çoğu zaman başarılı olmadığı biliniyor. WAR'da yer alan guild kavramının, farklı olduğu (Living Guilds, XP alma, vs.) düşünülürse, Guild'in oyunun önemli bir parçası olduğu görülebilir. Kıssadan hisse: Oyunu, CİDDİ anlamda oynayacak Patilerden - "Ciddi" derken, belli bir hız ile yükselecek, oyunu öğrenicek, birkaç hafta sonrasında "Amaaan, ben baydım, yokum arkadaş" demeyecek, vb. - kimler böylesine bir oluşumda yer almak ister? Erkenden konuşalım, Chaos temalı, bir Paticik Guildi kurulursa, kimler bu oluşumda yer almak ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Chaos a varım.İşten sonra onlıne ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 us te oyniycam eu da olsaydim ben de olurdum us de var mi guild kuracak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 US için başka bir konu açın lütfen, sonra çok dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi ben oyun adam gibi olursa baslayacam, baslarsam da ciddi ciddi oynayacam yani =)... ama chaos temalı olmasın ya, oluyosa da araya diger greenskin falan da serpistirelim, tek ısınamadıgım army chaos su oyunda eheh, sevemedim... oyuna baslarsam (betada karar vericez artık) ve guild'inizde de bi goblin shaman'a yer olursa ben varım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 early acc le chaos olmaya hazırım... tek isteyim rppvp serverında oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben varım CİDDİ CİDDİ =) ancak çalıştığım için akşam saatlerinde oynayabilirim, sanırım bir sorun teşkil etmez bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Chaos temalı derken, The Forces of Destruction kastetmiştim :) Yani Chaos, Dark Elves ve Greenskins. Ciddi olarak oynayabilirim, bilinçli oynarım, oyuna tam hakim olurum diyorsanız, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Gangren said: Ciddi olarak oynayabilirim, bilinçli oynarım, oyuna tam hakim olurum diyorsanız, sorun yok. Bak her seferinde yeni birşey çıkarıyorsun, gözümden kaçıyor sanma =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chaos olcaksaniz ya marader acarim yada bi rangd dmg dealer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 rppvp de oynarım diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Chaos veya Greenskin oynayabilirim tam karar vermedim ama bende destruction tarafındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chaos tırt, olucaksak cuce olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Son durumunu görmek istiyorum önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oyunun open betasına katılıcam.Su ana kdr forumda bir cok elestri gordum oyun hakkında ama her zmn syole dusunurum.İnsanların renkleri ve zevkleri farklı bence benim begendigimi oteki begenmez,onun begendigini ben begenmem.open betadan sonra eger oyunda kalmayı dusunursem ki kesinlikle chaos marauder acıcam aranızda bir pati olmaktan guru duyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeegturemiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 open beta cok hayal kırıklıgına ugramazsam bu olusumda yer almak ısterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 3. kez yazıom ama olsun rppvp oynucaz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oyunda rp yapıcak bır durum yok, var olan lore'da katledilmiş duumda neden rppvp istiyosun anlamadım ben miss gibi pvpde oynanır dolu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 rppvp de oynanmaz harbi direk pvp oynicaz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 no-pvp serverlarda şey oluyo beta öle zatende, adam kendisi acmamış flag2ı cift taraflı PQ kasıoyo mesela gelir tıkır tıkır benım cucelerımı keesıyo ben hiç bişi yapamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o zaman full pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bende varım bu işte. Goblin Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tank olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 zaten şu oyunda korktuum tek class tanklar . adamlar biçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nası bıcıyo yahu? adamlar 100 yarddan veriyo snare'ı sonra ölüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar