Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve frontiers...

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

ranger dediğin bow a diil melee ye abanacak. Kayda Eldrikdragon diye bi topoş var ordan biliorum. hunter ve scout bana göre komik rakipler. hele hunter ı direk geç. scout lag slam vuramazsa zaten döverim çok rahat. vurursa purge et döv.
Ranger celtic dual avantajını kullanacak. çok da güzel melee yapıyor.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 Mart 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
malsahibi, 28 Mart 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Ranger>Scout

Daha once 45+14 bow skill, cap dex/qui, full bufflarla elinde shield olan stealthed bir scouta ilki crit olmak uzere true sight bitene kadar ok salladim, adamin stealthi bile dusmedi. Meleede slam-purge harcamak zorunda kalmamiz iliskisine hic girmeyecegim bile. Kesinlikle yok yani boyle birsey, yavas :)

Ranger a PA/CD acarsın ( adamın full bufflı oldugunu ve iyi melee spec oldugunu varsayıyorum ) ranger purge eder , arkadan ap3 atar, sonra ip atar. elindeki kiliclar lav silahi gibi vururken birden kurdan gibi vurmaya baslar, end pot icersin ama hikaye, kazanma şansın 50%

Scout a bi PA/CD açarsın bi de yer çarpar, Ranger > Scout[signature][hline]Sianure - Infiltrator
Beluga - Reaver
Necroll - Necromancer
Mothman - Buffbot
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar RA kullandiktan sonra duzgun bir scout da ayni seyi yapabilir, zaten assasinlerde ip olmamasi bitiriyor olayi, ama yarim saat reuse oldugunu (bi tek ap 15) ve onlarin hepsini almak icin rr7 falan olmak gerektigini unutmamak lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

ben ranger olsam abi fontiers ten sonra ve bizim serverdaki ed gibi rp olsa idi direk olarak physical defense 5 alirim tru sight 2(pa yememek icin) ip2 alirim dalgami gecerim assasin hatta bide purge 2 alirim 8l9 eder sanirim o elemanda bu rp ye baya yakin adamda olur %52 melee resist %50 lik bi ip ve 500 range teki herturlu zimbirtiyi gorucek assasinin isi imkansiz gibi[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L1 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 4L8 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

Scouta PA yı açarsın (shieldını 42 sayıyoruz) slam atar-slamı purgeleyen assasin dans ederekten scoutu yere serer. Scoutlar melee de SIFIR. Ranger, hatta denk getirebildiği zaman hunter daha iyi damage veriyolar. Ranger 4thewinz. Öttürecekler bizim serverdaki high RR rangerlar eğer biraz akıllı RA alırlarsa.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saint, 28 Mart 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
OT: Soylemeden edemicem, hunterlardan nefret ediyorum, özellikle de valkyn se hiç dayanamam keserim ( to dantess and sungur ) lol

Hahahah
Serverda şu an hiç Valkyn hunter yok galiba. Bulursam dönjem ben sana :)[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

Ornekler vermissiniz ben oraya oynadigim serveri yazdım excalde
hunter>scout>ranger
hunter 400 damege ve ip 3 hunter kesioyorum demis bi arkadas demekki ordakiler oynamyı bilmiyor birisi 2 adım geri atsa kirpi olursun ayrıca adamlar rr 4 okuz gibi vurmaya baslıyor tabi usa de degisiklikler varsa simdiden ozur dilerim ama bizde 3 hunteri ust uste kesecek infili daha analar dogurmadi.
Scout slam purglendigi anda cok sey kaybediyor doru ama 44 slash scoutlar mevcut hafife alınmayacak bi rakam 44 slash cogu paly ile aynı spec sayılır gayet iyi vuruyolar
Ranger ciddi solo ranger gormedim rr 5L2 yim zaten az olan hib sayısında toplasan bi duzuneyi gecmeyecek stealther emaine gelioyor (odinsi saymıyorum) onlarda ezilmemek icin 4 lu 5 li geziyor yani excall de isler diger her serverdan farklı yuruyor bence yazdıklarım kendi oynadıgım server icin gecerli.

Ps:Solemeden edemiyecem nebula daoc serveri acacak solentileri gezerken yaptıgımız geyiklerden biri:
Server acılır oyunu bilenler 1 haftaya 50 olur ding 50 dedigin anda sana kırmızı baska bi player onunde gecip gratz der (lutfen kızmayın yazmam lazımdı)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Mart 2004 18:06 tarihinde demiş ki:

tanklar determination ustune bide 25% free resist aliyolar
of ne guzel ya

keşke o %25 free resist verilmese ve şuanki sistem aynen devam etse :) çünkü şuan sadece 12rp ye aldığım det4 ile %60 resistim varken yeni RA sisteminde 34rp harcayıp det5 alsam %25 base ile toplam %59 oluyor. şuanki görüntü itibari ile yeni frontierde determination alacak tanka salak derim. %25 free olayına takılmayın determination nerflendi hemde baya sağlam şekilde.

scout ranger karşılaştırmalarında aktif RAlar üzerine konuşulmuş (ip ap3 purge vs) iyide scoutda hiçmi aktif RA yok siz aktif RA kullanırken scoutun eli armut toplamıyor.... yada 30 dakika boyunca ranger RAlar için saklanacak delikmi arayacak? aktif rvr yapan scout ve ranger sayısını karşılaştırınca hangi classın daha güçlü ve playable olduğu anlaşılıyor zaten.[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Sosyal ağlarda paylaş

3 hunter sololayan inf.......... Dantess!

çok rahat hem de. dodger ın varsa hunter çok zor vurur. genelde vuramaz. kafa buluoruz hunterlarla bea[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

aktif değil işe yarayan, kazandıran ra lardan bahsedioruz.population a göre scout un daha güçlü olduğunu iddia edemezsin. albion genelde kalabalıktır zaten.[signature][hline]Chucky

[Bu mesaj malsahibi tarafından 29 Mart 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kazandıran RA olarak gösterdiğin purge 30 minute timerlı aktif bir RA değilmi? AP de aynı şekilde 15 minute timer lı bir RA. populasyon olayına başka bir açıdan da bakabilirsin, hibernia realminin kendi içindeki stealther populasyonu ve albionun kendi içindeki stealther populasyonu. albionda oynayanlar aksini iddia etsede oyundaki en iyi stealtherlar albionda.[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Sosyal ağlarda paylaş

dodger passive ve kazandıran bi ra.
ayrıca hunter 400 dmg ı ancak epic armor a vurur.
en iyi archer class bence ranger.
şu an hib steltherlarının az olma sebebi dl action a cok uzak.
apk aum en ideali.
[signature][hline]Chucky

[Bu mesaj malsahibi tarafından 29 Mart 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dodger 3 var benim infilde full mp set rr5 full buff hic farketmiyor zaten yandan bi stayllari stun yapior hll ne diim ora amerika :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncuyla alakalı birşey bence bu,kayda population az iyi oynayan oyuncu sayısıda ona oranla az, merlinde low lvl oynarken gördüğüm bir olay, bizim kayda şamar oğlanı ettiğimiz charlar orada çok daha farklı, herşey oyuncuda bitiyor çünkü.[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish
Trio look the short bastard coming! infiltrator

Sosyal ağlarda paylaş

Dün Bukalemun(RR8L0)la oynarken. 2 hunter+1sb geldi. SB minstrele daldı ben diğer 2 hunterı öldürüp solo sonrasında da SB yi kestim. Hunterlar; Dreamwalker (RR8), Saeras (RR6)-SB; Saxo (RR6). Hunterlar vuramadı bile birini stun edip stundan çıkana kadar diğerini kestim sonra diğerini sonrada minstrelle uğraşan SB yi. Çook kolay ölüyolar, zira spear çok ağır inanılmaz bi evade şansın var ama vurursada maşallahı var.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu iste bi dengesizlik var
elrikdragonla hic dovusmedim ama busalet(rr9ranger)'in bana melee vurdugu en yuksek dmg 30du 5vurusta yere sermistim adami
dreamwalker baya acitmisti ama spearla 200civari vuruyodu adam dovdum dovmesine onuda %30 filan birakmisti
bana gorede hunter>ranger :)
tabi bow spec bakimindan yorum yapamicam kalkanimi gecemiyolar :)[signature][hline]Mutluyum
Sosyal ağlarda paylaş

busalet i rangerdan sayman hata. grupta ssist edip okluyor tsliyor başka bi numarası yok. rankine aldanma.
elrikdragon iyi oynuyor.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

Kardes hll diim rr8 hunter rr 6 hunter rr6 sb yi mezlenmeden kesmiisin bu hareketi bi daha yaparsan movie yap bence super bi haraket ciddi dalga gecmek icin solemiom excallin en iyi infili su anda sst surekli mincer dua yapıyor herturlu ra skill'i mincer dua'ya gore ayaralı boyle bi haraketi yapmanın bizim serverda imkanı yok ama siz bizden asagı yukarı 4 ay ilerdesiniz bisey diyemem ama bizde imkanı yok ciddiyim..
Movie isteriz :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Bide adamlar full buff li deyilse yapabilirsin :)
Spec ve kullandigin itemlara solermisin su aralar template arıyom yardımcı olursan sevinirim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 30 Mart 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
Bide adamlar full buff li deyilse yapabilirsin :)
Spec ve kullandigin itemlara solermisin su aralar template arıyom yardımcı olursan sevinirim

Ya valla her zaman olmaz öle bişi hele ben infili oynamayı pek bilmem :) Hep scout oynadığım için. Birini stun ettim o sırada diğerini öldürdüm sonra stun ettiğime döndüm. SB de o sırada minstrelin biriyle uğraşıyodu sonra da dönüp onu aldım. Ama bunları yaptığım şu an serverın 2. infili. Gear ını gerçek sahibi daha iyi bilir. Ama bilmek istediğin ekipman varsa özel olarak bakıp yazarım ben buraya.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 30 Mart 2004 18:53 tarihinde demiş ki:

Spec ve kullandigin itemlara solermisin su aralar template arıyom yardımcı olursan sevinirim

Ben nacizane kendi fikrimi belirteyim sana, item için ilk olarak Shade of mists cloak ilk iş bunu almak olsun, scrolları tam bi bela ama lvl 10 procu = immortal, Golden spear, traitor's dagger lvl 5 ve 10 procları super, ring of dances, belt of the sun. Bunlar olumcul toa itemları oluyolar rvr de.

Ayrıca torch of innovation bazı artifact moblarından düşen, legendary weapon a heat resist debuff verip aynı zamanda heat dmg vuran bi silah craft edilmesini saglıyo, ayrıca leather a 15% bonuslu vuruyo. ( 500 hamstring SS im var) :p

Bunun yanında Belt of the sun lvl 10 da summon ettiği silahlar energy resist debuff yapıp, energy dmg vuruyolar, bunları ilk alan ve rvr de kullanan kaymagını cok guzel yedi. bkz. Dantess/Bukalemun/Sianure :p

Toa da olmazsa olmaz ring ve bracer veren 2 adet quest, Parade for a paladin ve Search for seven coins bunlardan gelen itemlar super!

Spec hakkında fikrimi soylemek isterdim ama rankini bilemedigim icin bi yorum yapmiyim su an.

PS.Ancak gel gelelim toa cıktı mertlik bozuldu, bi sonraki patchle lav silahı ve roket atar falan gelebilir, aum alb side dan hib side a rocket jump falan yapabiliriz lol[signature][hline]Sianure - Infiltrator
Beluga - Reaver
Necroll - Necromancer
Mothman - Buffbot
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...