manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet hocam hiç yokmu konservatuarlı pati..mekineci şucu bucu gördüm hep kıskandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 black lupin var bildiğim kadarıyla, bi de bi arkadaş daha vardı adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben yanlızım sanırım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nasıl kınkandın ya,ben seni kıskandım misal suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 black_lupin var korax var ikisi de obuacı korax mezun black_lupin de sonuncu sınıfta bi de lilynessy var o da balerin o da mezun 3ü de hacettepeli benim bildğim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ben makinacıyım uğrıyım dedim Çok konsere gittim ama vatuar ne bilmiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ne kıskancan allahın makinacısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 trollemeyin laaayyyyn :) Gigabyte var tromboncu,hacettepeden attilar anadolu universitesinde simdi :D Brook var bide,oda bale´de idi hacettepede. Black´le yillarimiz ayni siralarda gecti valla,ne gunlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben varım ama "pati" sayılırmıyım orasını bilemem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 keşke bende olsaydım diyebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hicbisey icin gec degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 forumda balerin varmış abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar