PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chesterfield said: karpuz suyunu ekmekle banıpta yiyeni gördüm ama dondurma-ekmek ikiliisini ilk defa duyuyorum. ahah ben sarhoşken ekmek arası dondurma yemiştim yarım ekmek hatta sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 düş macunununda kalan son dişmacunu gibi güç uygulucan sıkacaksın bi nebze olsun çıkıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 makasla 3gen şeklinde kes bardağa boşalt çok takma sakin ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 KillJoy said: düş macunununda kalan son dişmacunu gibi güç uygulucan sıkacaksın bi nebze olsun çıkıor düş macunu güzel bi typo olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fede said: açacan kutuyu kenarlardan komple, ekmekle sıyırcan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çok ziyan oluyor be o diptekiler, benim bi yıllık içecek ihtiyacımı karşılarlar yazık günah lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Şimdi bunlar konuşulunca şahit olduğum bir olay geldi aklıma. Çöpteki kutuları toplayıp, eliyle kıvırak ortadan ikiye bölüp, o sona kalan yudumları içen bir adam görmüştüm. :( Akıl sağlığı yerinde mi değil mi bilemeyecem ama çok acıklı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 alsancakta 2 litre kola alıp sonra yarısını içmeyip oraya çimlere bırakan insanlar mevcut.onların yarım kolaları civardaki mendilci,şişeci,tinerci çocukların ziyafeti oluyor.alsancak gözlenebilir bi vahşi doğa ortamı gibi.birinin artığı diğerine yemek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 edit medit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar