di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yazdiginizi silerken neyse demek de komik. Hani "alirdim seni burda asagi ama neyse... insanlik bende kalsin" gibi. Neyse ne ? Madem vazgectin, madem sileceksin adam gibi sil. Ne diye neyse meyse yazip havalara giriyorsun? (kasindim sanki =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kaşındın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 di said: Bu konuda duyarli olun diyecek kisinin topik yerine konu, tartisma gibi kelimeleri kullanmasi gerek herseyden once. Bunun yani sira birkac noktalama isareti kullanmali ve en azindan cok bilinen ve ustunde durulan yanlislari yapmamali. Hangi -de -da eki ayri yazilir gibi ... Diger turlu ciddiye almak pek zor. Yaniliyor muyum ? Tüm şeyler ayrı yazılır yazmıştım sonra banane dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 di said: Bu konuda duyarli olun diyecek kisinin topik yerine konu, tartisma gibi kelimeleri kullanmasi gerek herseyden once. Bunun yani sira birkac noktalama isareti kullanmali ve en azindan cok bilinen ve ustunde durulan yanlislari yapmamali. Hangi -de -da eki ayri yazilir gibi ... Diger turlu ciddiye almak pek zor. Yaniliyor muyum ? Sen konuyu baştan bir daha oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 10 Kusur sayfanin nesini okuyayim allaskina. Her mesajin sonuna ingilizce kelime eklenmesinden rahatsiz oluyormussun. En basa ekleyince olmuyor musun ? Ha olmuyorsan orda bir sorun var bana gore. Ben basina, ortasina yaziyorum ama siz sonuna yazmayin diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karpuzseven == varsınolsun yanılıyorsam söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/10/05/00028298.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 önemli olan derdini anlatabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 di said: 10 Kusur sayfanin nesini okuyayim allaskina. Her mesajin sonuna ingilizce kelime eklenmesinden rahatsiz oluyormussun. En basa ekleyince olmuyor musun ? Ha olmuyorsan orda bir sorun var bana gore. Ben basina, ortasina yaziyorum ama siz sonuna yazmayin diyemezsin. İlk postu okusaydın bari en azından bütün mesalar kısmına tıkla sorunun cevabını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Abicim gitmissin Turkce yazin ne bu ingilizce meraki ozentilik mi demissin ama konu yerine "topic"ten bozma topik yazmissin. Neyin cevabini alicam hala anlamadimki. Madem rahatsizsin once kendin duzgun kullan. Uzaticak birseyi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karpuzseven said: http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/10/05/00028298.jpg oof olsada yesem:( hayat mı benimki ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bir şeyin bu kadar boku çıkar.Ben uyuyorum ne yaparsanız yapın.Sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 istediğimizden başlayabilirmiyiz yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Edit : ne dedim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karpuzseven said: Edit : ne dedim lan ben "Her şeyin başı sağlık bundan başlayalım mı" dedi.Saklama kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 saklanacak bişey yok her şey ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tutamadım kendimi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: Bir şeyin bu kadar boku çıkar.Ben uyuyorum ne yaparsanız yapın.Sağlıcakla Noktalardan sonra bosluk hede hodo ... Iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bence de artistlik olsun diye İngilizce yazma özentiliği var forumda. (Türkçe karşılığı olmayan sözcükler, ya da anlatılmak istenilenin yalnızca İngilizce ile doğru bir biçimde anlatılabildiği durumlar, İngilizce orijinli, Türkçe'ye çevrildiğinde anlamı bozulabilecek sözcük ya da cümlelerden söz etmiyorum.) Bu özentilik durumunu eleştiren kişiye 'sen önce Türkçe'yi doğru kullan, sonra eleştiri yap' tarzında yaklaşılması garibime gitti. İkisine de dikkat edilmesi kötü mü yani? Tabii ki 1.Türkçe de doğru kullanılsın, 2. İngilizce özentiliği de yapılmasın... Allaalla....Bunlar da benim içimde kalmıştı...:) (Kilitlenen konunun başka başlıklarda tartışılmaması gerektiğini biliyorum. Sadece fikrimi söyledim, konuyu devam ettiren olursa katılmayacağımı baştan söylüyorum. B)- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi tane geviş gördüm i turly sorry for your lots mu ne öle bişey yazmış ya ben mi ingilizceyi biliyorum diye geçiniyorum yoksa adam mı yanlış söylüyo. yok olmadı ben advance i bi daha gorucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 i r truly sory for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 geyik yapıyor sadece.. olmamış diyor ve F veriyoruz.. sarcasm ve Jewish Humor 101 derslerine yeniden gir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ingilizceye karşı değilim aslında, hatta böyle türkçeyi koruyun,imlaya dikkat vb. geyikler de saçma gelir bana ama nedense söz konusu mesajlar cidden rahatsız edici görünüyordu. yani ne biliyim ingilizce kalıplar filan güzel, tamam ama olayın başlangıcındaki mesajlar çok yapmacık ve özenti duruyodu cidden. ama bir epic fail, pwned, stfu gibi şeyler olmazsa olmaz diyebileceğimiz kalıplar, vazgeçilemez şeyler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Lan hala mı yeter be geceden beri kavga mı ediyosunuz. Öpüşün barışın ya benim dilim esnin dilin mi kalmış bu devirde. Hadi hadi, pati patiye el kaldırmaz hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nileppezdel said: Lan hala mı yeter be geceden beri kavga mı ediyosunuz. Öpüşün barışın ya benim dilim esnin dilin mi kalmış bu devirde. Hadi hadi, pati patiye el kaldırmaz hadi :D french kiss??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar