Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dynun said: Selam bile verirken Türkçe kelime yok galiba selam arapça merhaba farsça. mıydı ne? türkçe zaten bu dillerin karişimi edit:Ukelalik olsun diye söylemedim = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sir Clexcier said: karray said: Ben neden türkçe cümle kurmuyorsunuz diyorum sen de ayrı diyorsun .Ben ing. konuşmadımki aynı şeyler mi bunlar.Yazım hataları okumadan gönderdiğim için. e o zaman bende türkçeyi doğru kullanalim yazim hatasiz fln diye başlık aciyim?Madem bi işi yapican düzgün yap.Senin burda yaptiğin şey o kadar saçmaki türkçeyi savunuyorsun bizde diyoruzki bize kolay geliyor hizlica ingilizce kelime yazmak o yüzden yaziyoruz.Yani senin yaptiğinin bi benzeri sen yanliş yaziyorsun biz ingilizcesini yaziyoruz. Off ben türkçe savunucusu falan değilim.Herkes türkçe konuşsunda demiyorum.İsterseniz 10 ayrı dil kullanın."Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş" dedim.Arkadaşların genelide kendini daha iyi ifade ediyormuş.souç bu yani ama sataşmalarla konu uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yakında +1 gelecek hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ben onu bunu geçtimde şu paticik ahalisinin her ayrıntıya takılan hıyarlarına uyuz oluyorum. Böle azını burnunu kırıp eline vermek geliyor bazen içimden. ( Azını ve burnunu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dynun said: yakında +1 gelecek hahahü 8. sayfaya bak geldi bile ! asdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: Sir Clexcier said: karray said: Ben neden türkçe cümle kurmuyorsunuz diyorum sen de ayrı diyorsun .Ben ing. konuşmadımki aynı şeyler mi bunlar.Yazım hataları okumadan gönderdiğim için. e o zaman bende türkçeyi doğru kullanalim yazim hatasiz fln diye başlık aciyim?Madem bi işi yapican düzgün yap.Senin burda yaptiğin şey o kadar saçmaki türkçeyi savunuyorsun bizde diyoruzki bize kolay geliyor hizlica ingilizce kelime yazmak o yüzden yaziyoruz.Yani senin yaptiğinin bi benzeri sen yanliş yaziyorsun biz ingilizcesini yaziyoruz. Off ben türkçe savunucusu falan değilim.Herkes türkçe konuşsunda demiyorum.İsteseniz 10 ayrı dil kullanın."Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş" dedim.Arkadaşların genelide kendini daha iyi ifade ediyormuş.souç bu yani ama sataşmalarla konu uzadı biz de madem çok seviyorsun düzgün kullan millete karışmadan önce diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 16 yaş topiği..ben de açmıştım zamanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cd- said: 16 yaş topiği..ben de açmıştım zamanında =) ashadhahadhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 burtonesk said: karray said: Sir Clexcier said: karray said: Ben neden türkçe cümle kurmuyorsunuz diyorum sen de ayrı diyorsun .Ben ing. konuşmadımki aynı şeyler mi bunlar.Yazım hataları okumadan gönderdiğim için. e o zaman bende türkçeyi doğru kullanalim yazim hatasiz fln diye başlık aciyim?Madem bi işi yapican düzgün yap.Senin burda yaptiğin şey o kadar saçmaki türkçeyi savunuyorsun bizde diyoruzki bize kolay geliyor hizlica ingilizce kelime yazmak o yüzden yaziyoruz.Yani senin yaptiğinin bi benzeri sen yanliş yaziyorsun biz ingilizcesini yaziyoruz. Off ben türkçe savunucusu falan değilim.Herkes türkçe konuşsunda demiyorum.İsteseniz 10 ayrı dil kullanın."Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş" dedim.Arkadaşların genelide kendini daha iyi ifade ediyormuş.souç bu yani ama sataşmalarla konu uzadı biz de madem çok seviyorsun düzgün kullan millete karışmadan önce diyoruz. benim fikrime göre çok kalın kafalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Burton "Advocate of Paticik" esk >:D< oh, ingilizce oldu. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 senin fikrine saygılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Masquerade said: Burton "Advocate of Paticik" esk >:D< oh, ingilizce oldu. sori. amma fırsatçıymışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fikrime katılmayanlara katılmıyorum - Emaleth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 olayi bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 süphaneke allahüme vebihamdike vetebara kesmük ve teala ceddük lailaheillallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mikrop kapmış, çükü düşmüş. ahahhahahdashdshsdahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cons said: süphaneke allahüme vebihamdike vetebara kesmük ve teala ceddük lailaheillallah Gerici. Yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Masquerade said: Mikrop kapmış, çükü düşmüş. ahahhahahdashdshsdahsa asdgsaha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @One Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez. be more carefully. @Arma Bence her lafının sonuna ingilizce bişeyler ekleme. Çok itici oluyor. http://forum.paticik.com/read.php?62,3496968,page=1 Olay burdan mı patlak vermiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar