nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cuce said: awkward'ın nasıl karılığı yok yahu, 3-5 karşılığı var Yok be tek karşılığı yok işte. Garip desen tam garip değil, utanç verici desen sadece utanç verici değil. Anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bir wow çekirdekli forumdasın ve insanlar wowcu insanlar . ne kadar türkçe bekliceksin o insanlardan . dediğinde haklılık payı var ama izah edilesi bir şey değil bu onlara çok üzgünüm . burda fail de der insanlar , good game de , shit de fuck da yani . burasını da böyle kabullenmelisin bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fuck dedi banlıyalım! bak banlamak uzaklastırmak yerine niye banlamak kullanıyoruz hatta bi de garip bi biçimde türkçelestiriyoruz ya işte dilimiz yozlasıyo sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: aquila said: yoksa kullanma. Ama öyle durumlar oluyo ki Türkçe'de açıklayamıyosun. Awkward durumları Türkçe açıklamaya kassan paragraf olur. İngilizce'de bi kelime :) he ingilizce bilmeyenler konusmuyo yani diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ne İNLİZCE MERAKIYMIŞ be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: Laraken said: karray said: Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş. Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş. de ayrı. Üff işinize gelmeyen bişey oldumu zaten hemen imla hatalarına saldırın yeni modada bu. Bu kadar dilbisinde hassassınız ama türkçe kullanmıyosunuz ayıp be bu kadar türkçe'ye hassassın ama bi "de" yi ayrı yazamıosun. aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Oha aqu onu çıkardın ya dediklerimden alkışlıyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dilbisi yalnız DİLBİLİBİLİBİLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abicim ya kendi dilini yeterince bilmiyosun, ya da ingilizce bilmeyenler eksik yasiyo, soylediklerinden cikan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hayır bazı durumları tek kelimeyle açıklamak için İngilizce daha yeterli bir dil. Daha çok severim, bazen İngilizce düşünürüm. Ne yapayım böyleyim yani. Ama İngilizce bilmeyen yaşamıyo demem. Annem de bilmiyo yaşamıyo mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tamam bugün yazma özürlüyüm idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ya kardeşim sizene hangi dili kullandiğindan adamin biliyorki(birleşik yazdım ftw) kullaniyor forumlara türkçe yazilacak diye bir kanun yokki anlamiyorsan o senin sorunun zaten yazan adam yazdiği şeyi anliyacaklar için yaziyordur. +Bazen ingilizce daha kullanişli oluyor. +Epic fail'i türkçe yazsan ne zevki kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ay cok garip oldu şimdi, dersin utanc olur miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 DESTANSI BAŞARISIZLIK! yada öyle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İ KİSS YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 epic fail çok daha hoş kusura bakmayın :D ayrıca FAIL in çevirisi Faul müş oyle yazıyodu geçen bi gazetenin sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: DESTANSI BAŞARISIZLIK! yada öyle bişey :D DESTANSI başarisizlik diyek bundan sonra türkçeyi korumak adina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 shut the fuck up fuckin' faggots oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: ayrıca FAIL in çevirisi Faul müş oyle yazıyodu geçen bi gazetenin sitesinde Buda ayrı failmiş gazeteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: Hayır bazı durumları tek kelimeyle açıklamak için İngilizce daha yeterli bir dil. Daha çok severim, bazen İngilizce düşünürüm. Ne yapayım böyleyim yani. Ama İngilizce bilmeyen yaşamıyo demem. Annem de bilmiyo yaşamıyo mu :D Örnek veriyorum bir çocuk Almanya'da dogmustur 18 yasına kadar orada buyumustur.Onun Almanca dusunmesı dogal kendını Almanca daha iyi ifade etmesi gayet doğal. Ama butun hayatını Türkiye'de gecırdınse nasıl baska dilde düşünüyorsun?Orta1 de İngilizce öğrendim yıllarca turistik yerlerde calıştım bir gun bile bir kıza bakınca nice ass diye dusunmedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: DESTANSI BAŞARISIZLIK! yada öyle bişey :D efsane sıçış daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nice ass die düşünmüyorum tabii ama pekçok şeyi düşünürken İngilizce düşünürüm. Yani Türkçe bişy izleme mpek, dinlemem de, okumam da. İnterneten de yabancılarla yazışırım baya. Öyle oldu yani. Napiim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 simdi dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: nileppezdel said: DESTANSI BAŞARISIZLIK! yada öyle bişey :D efsane sıçış daha iyi (ingilizce:could be) (türkçe: olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar