Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne bu ingilizce merakı

karray

Öne çıkan mesajlar

bir wow çekirdekli forumdasın ve insanlar wowcu insanlar .
ne kadar türkçe bekliceksin o insanlardan .

dediğinde haklılık payı var ama izah edilesi bir şey değil bu onlara çok üzgünüm .
burda fail de der insanlar , good game de , shit de fuck da yani .

burasını da böyle kabullenmelisin bence .
Sosyal ağlarda paylaş

karray said:
Laraken said:
karray said:
Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş.

Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş.

de ayrı.

Üff işinize gelmeyen bişey oldumu zaten hemen imla hatalarına saldırın yeni modada bu. Bu kadar dilbisinde hassassınız ama türkçe kullanmıyosunuz ayıp be

bu kadar türkçe'ye hassassın ama bi "de" yi ayrı yazamıosun. aferim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kardeşim sizene hangi dili kullandiğindan adamin biliyorki(birleşik yazdım ftw) kullaniyor forumlara türkçe yazilacak diye bir kanun yokki anlamiyorsan o senin sorunun zaten yazan adam yazdiği şeyi anliyacaklar için yaziyordur.
+Bazen ingilizce daha kullanişli oluyor.
+Epic fail'i türkçe yazsan ne zevki kalir?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Hayır bazı durumları tek kelimeyle açıklamak için İngilizce daha yeterli bir dil. Daha çok severim, bazen İngilizce düşünürüm. Ne yapayım böyleyim yani. Ama İngilizce bilmeyen yaşamıyo demem. Annem de bilmiyo yaşamıyo mu :D

Örnek veriyorum bir çocuk Almanya'da dogmustur 18 yasına kadar orada buyumustur.Onun Almanca dusunmesı dogal kendını Almanca daha iyi ifade etmesi gayet doğal.

Ama butun hayatını Türkiye'de gecırdınse nasıl baska dilde düşünüyorsun?Orta1 de İngilizce öğrendim yıllarca turistik yerlerde calıştım bir gun bile bir kıza bakınca nice ass diye dusunmedım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...