-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bidakkaya zaten "be more carefully" demiş adam.Ben orda bi a nın lafını ediyom asdfkjasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bazen çok sacma işler yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 -Dark_Angel- said: Bu arada "a lie" olcak. crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Lise ingilizce öğretmeni mi hatırlatıyorsun. Yarı İngilizce yarı Türkçe. Kadın 2 sini konuşamaz senin yaptığını yapardı. Bir de dışardan bakınca woaaw ben ingilizce biliyorum modundamışsın gibi görünüyor çirkin oluyor. İngilizce yi tam doğru yazmıyorsun zaten. O yüzden içtenlikle dedim. Yapma diye. Sadece öneri. Nasıl yazacağın senin seçimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ne bekliyosunuz yani ciddiyemi alayım.Allah'ın garbıçında. Impossible is nothing.Challenge everything.Just do it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: Allah'ın garbıçında. Süper tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sesu said: Evet itiraf ediyorum nedanko'nun avatarını ekranımda sinek zannedip öldürmeye çalıştım. Hem de baya bir süre yılmadım. :D i r turly sori for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: -Dark_Angel- said: Bu arada "a lie" olcak. crit Sorma invul olmasa kesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bence ingilizce bilmiyorum konulu içten bir itirafa benziyor cümle sonuna yazdığın o kısa, şirin, o gözlerimden yaşlar süzülten cümlelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kitana said: sesu said: Evet itiraf ediyorum nedanko'nun avatarını ekranımda sinek zannedip öldürmeye çalıştım. Hem de baya bir süre yılmadım. :D i r turly sori for your lotsbaşka bi cümle kursan şaşardım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 AHAHAHAH ALLAHIN GARBIÇI. crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 burtonesk said: bence ingilizce bilmiyorum konulu içten bir itirafa benziyor cümle sonuna yazdığın o kısa, şirin, o gözlerimden yaşlar süzülten cümlelerin. Vay anasını sayın seyirciler.2 cümle yüzünden insanların gözünden yaş geliyor. I broke up with english. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ingliş turns me on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 0ne said: Ne bekliyosunuz yani ciddiyemi alayım.Allah'ın garbıçında. Impossible is nothing.Challenge everything.Just do it. Hayır wow bölümünde de aynı şeyleri yaptın. Burda da görünce dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 burtonesk said: Phasellus faucibus molestie nisl. Suspendisse nisl. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante. Etiam egestas wisi a erat. Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus. bunu foruma nasıl yazarsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 0ne said: Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez. be more carefully. hadi yazdın doğru yaz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Doğru yazdınmı ne anlamı kaldı ki.Millete eğlence falan cıkmaz sonra.Duymamış olayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Belirtildi you be are lating from the subject. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İngilizcemizi böyle zehir edecekseniz kullanmayın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yes you don't should englishing those ways. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 be more carefully beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 0ne said: Doğru yazdınmı ne anlamı kaldı ki.Millete eğlence falan cıkmaz sonra.Duymamış olayım. :) Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 0ne said: Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez. be more carefully.bi mesaj fail olur da bu kadar mı epix olur yafff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha patingilizce bölümü açalım artık orda ingilizcemizi geliştirelim ingilizce şarkı söleyelimCINGIDI GELLLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hep eğitim sisteminin suçu bunlar. çocuklara saçma salak bi şekilde yarı türkçe yarı ingilizce bişey(a.k.a. ingilazca) öğretiyolar, sonra böyle oluyo işte:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar