Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itiraf

sesu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lise ingilizce öğretmeni mi hatırlatıyorsun. Yarı İngilizce yarı Türkçe. Kadın 2 sini konuşamaz senin yaptığını yapardı.

Bir de dışardan bakınca woaaw ben ingilizce biliyorum modundamışsın gibi görünüyor çirkin oluyor. İngilizce yi tam doğru yazmıyorsun zaten. O yüzden içtenlikle dedim. Yapma diye. Sadece öneri. Nasıl yazacağın senin seçimin.
Mesaj tarihi:
kitana said:
sesu said:
Evet itiraf ediyorum nedanko'nun avatarını ekranımda sinek zannedip öldürmeye çalıştım. Hem de baya bir süre yılmadım. :D

i r turly sori for your lots
başka bi cümle kursan şaşardım:D
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bence ingilizce bilmiyorum konulu içten bir itirafa benziyor cümle sonuna yazdığın o kısa, şirin, o gözlerimden yaşlar süzülten cümlelerin.

Vay anasını sayın seyirciler.2 cümle yüzünden insanların gözünden yaş geliyor.

I broke up with english.
Mesaj tarihi:
0ne said:
Ne bekliyosunuz yani ciddiyemi alayım.Allah'ın garbıçında.

Impossible is nothing.Challenge everything.Just do it.

Hayır wow bölümünde de aynı şeyleri yaptın. Burda da görünce dikkatimi çekti.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
Phasellus faucibus molestie nisl. Suspendisse nisl. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante. Etiam egestas wisi a erat. Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.

bunu foruma nasıl yazarsın :S
Mesaj tarihi:
0ne said:
Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez.

be more carefully.

hadi yazdın doğru yaz bari
Mesaj tarihi:
0ne said:
Dikkat yok dikkat.Aaaah ah.Ben ilk gördüğümde şaşırmadım çünkü sürekli 8 çiziyodu.E sinek bile olsa bi yerden sonra başı döner çizemez.

be more carefully.
bi mesaj fail olur da bu kadar mı epix olur yafff...
  • Yeni Oluştur...