Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerika ile ucuz konusma


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

www.tulumba.com dan telefon kartı bölümüne giriliyor. Biz senelerdir Amerika'daki yeğenimle bu yolla konuşuyoruz, gayet güvenilir bir site. $20 a 2sa. 20 dak. konuşabiliyorsun, dakikası 13-14 cente geliyor.

edit: konuşmaların sabit hattan yapılması gerekiyor, sabit hatta ayrıyeten bir borç gelmiyor. Aranan hat (Amerika) sabit ya da hareketli olbilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kız arkadasım amerikaya gittigi icin onunla ucuza konusmamı saglayacak bir hat arıyorum, mutlaka burda oyle bisi kullanan ya da bir fikri olan vardır.

skype yukledim telefona da surekli onun da internete girmesini beklemek sacma olur, bi hat çözümü sart bana





said:
sadece hal hatır sorcam diyosan telekom şubelerine git kontorlü telefonlarla arıyosun 10 dksı 400 bin falan tutuyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda en ucuz yontem ikiniz de internetteyken konusmak =)

yok onu yapamiyoruz derseniz voip saglayicilardan birini secmeniz gerekli. misal http://www.skype.com/intl/tr/allfeatures/subscriptions/#worldSubscriptionTab adresinden http://www.skype.com/intl/tr/allfeatures/subscriptions/europeworld/ paketini secersen amerikayi (cep telefonlari da dahil) sinirsiz arayabiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere olayına cep telefonu dahil değil sanırım ama amerikaya dahil.

cep telefonları dahil olan ülkeler abd, kanada, çin, singapur.

ayrıca ingiltere için en ucuz paketi de alabilirsiniz ilk seçeneklerden. o 9 euro dediğiniz (kdv dahil değil) tüm dünya için geçerli. yani hem ingiltere sabit hatlar, hem de abd cep numaraları.. ayrıca amerika satılmadığı için amerika için bunu almak gerekli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazmıyor tabii ki =) roaming yapmıyorsanız arama alınca hiçbir yerde para yazmaz ki.. roaming yaparken de arayan hattın ait olduğu ülkeyi arıyor gibi, aranan da hattın ait olduğu ülkeden roaming yapılan ülkeye arama ücretini öder.

roaming'e örnek: yurtdışında türkiye hattını kullanmak.


şimdi bakındım da, yurtdışında bazı operatörler uluslarası arama kabul etmeyi ücretlendiriyorlarmış. operatörüyle konuşması gerekliymiş..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...