nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kız arkadasım amerikaya gittigi icin onunla ucuza konusmamı saglayacak bir hat arıyorum, mutlaka burda oyle bisi kullanan ya da bir fikri olan vardır. skype yukledim telefona da surekli onun da internete girmesini beklemek sacma olur, bi hat çözümü sart bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 www.tulumba.com dan telefon kartı bölümüne giriliyor. Biz senelerdir Amerika'daki yeğenimle bu yolla konuşuyoruz, gayet güvenilir bir site. $20 a 2sa. 20 dak. konuşabiliyorsun, dakikası 13-14 cente geliyor. edit: konuşmaların sabit hattan yapılması gerekiyor, sabit hatta ayrıyeten bir borç gelmiyor. Aranan hat (Amerika) sabit ya da hareketli olbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 türk telekom telefon kartı tarzı şeyler satıyo bizimkiler onu kullanmış ben yokken 1 saatlik konuşma 5 ytl falan sadece hal hatır sorcam diyosan telekom şubelerine git kontorlü telefonlarla arıyosun 10 dksı 400 bin falan tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 said: kız arkadasım amerikaya gittigi icin onunla ucuza konusmamı saglayacak bir hat arıyorum, mutlaka burda oyle bisi kullanan ya da bir fikri olan vardır. skype yukledim telefona da surekli onun da internete girmesini beklemek sacma olur, bi hat çözümü sart bana said: sadece hal hatır sorcam diyosan telekom şubelerine git kontorlü telefonlarla arıyosun 10 dksı 400 bin falan tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aslinda en ucuz yontem ikiniz de internetteyken konusmak =) yok onu yapamiyoruz derseniz voip saglayicilardan birini secmeniz gerekli. misal http://www.skype.com/intl/tr/allfeatures/subscriptions/#worldSubscriptionTab adresinden http://www.skype.com/intl/tr/allfeatures/subscriptions/europeworld/ paketini secersen amerikayi (cep telefonlari da dahil) sinirsiz arayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lahn kız arkadaşla saatlerce konuşulur mu arada bi hatrını sorarsın çok lazım olursada netten msjlaşırsın zaten saat farkından dolayı zar zor görüşürler dellendirmeyin lehn adamı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben skype isini pek kavrayamadım sanırım.. bende skype programı olunca ve bu aboneliklerden birini yapınca, herhangi bi cep numarasını arayabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet. skype hem msn tarzı kullanabileceğin, hem de direkt sabit numaraları ya da cep telefonlarını arayabileceğin bir program. teknolojinin ismi ise voice over IP (VOIP). eğer alternatif arayacak olursan voip usa mobile anahtar kelimeleriyle arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yani ben 9 euro veriyorum, ve ingilteredeki herhangi bir telefonu bedava arayabiliyorum öyle mi ? yuppi yahu. mum süpersin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fizban said: yani ben 9 euro veriyorum, ve ingilteredeki herhangi bir telefonu bedava arayabiliyorum öyle mi ? yuppi yahu. mum süpersin ^^ gercekten supersin mum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ingiltere olayına cep telefonu dahil değil sanırım ama amerikaya dahil. cep telefonları dahil olan ülkeler abd, kanada, çin, singapur. ayrıca ingiltere için en ucuz paketi de alabilirsiniz ilk seçeneklerden. o 9 euro dediğiniz (kdv dahil değil) tüm dünya için geçerli. yani hem ingiltere sabit hatlar, hem de abd cep numaraları.. ayrıca amerika satılmadığı için amerika için bunu almak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi sorumun cevabini daha bulamadim nette. Skype ile arayinca karsidakine ne kadar yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yazmıyor tabii ki =) roaming yapmıyorsanız arama alınca hiçbir yerde para yazmaz ki.. roaming yaparken de arayan hattın ait olduğu ülkeyi arıyor gibi, aranan da hattın ait olduğu ülkeden roaming yapılan ülkeye arama ücretini öder. roaming'e örnek: yurtdışında türkiye hattını kullanmak. şimdi bakındım da, yurtdışında bazı operatörler uluslarası arama kabul etmeyi ücretlendiriyorlarmış. operatörüyle konuşması gerekliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar