Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nildepilezel(yazamıyorum nikini)
Abi ben sigara içilmesine karşı değilim ki iç yani banane. İstersen sigara ye, pasif içicilik felan da değil dediğim şey, sigarayı ihtiyaç gibi gösterip arabayla karşılaştırmanız.
Mesaj tarihi:
Ya işte bana da başkasına zarar veriyosun diye her yerde içirmeme olayı saçma geliyo. Hatta direk inançlara dayalı bi karar gibi geliyo özgürlük sağlamak yerine kısıtlıyor bence. Bu arada ben de Sabancıdayım bu sene okul arkadaşı olucaz :D
Mesaj tarihi:

Konunun amacı neydi bilmiyorum ama içimi rahatlattı resmen.

Normal insanın akciğer kanser olma ihtimali=%0.1*
Sigara içenin akciğer kanseri olma ihtimali=%1.4

Sonuç: Sigara>>alınabilecek bir risk
*:uydurdum
Mesaj tarihi:
Kızların sigara içmesi rahatsız eder beni zaten ama erkeklerdeki kokusu hiç rahatsız etmez arkadaşlarımla takılırken hiç "ayyy sigara kokuyosunuz lan" falan demem. Diyen adamlar da var da, bence gayet normal bi koku
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ya keyif aldığınız şeyi yapacaksınız başkalarına zarar vermeden. Böyle yaşamak lazım. Kaç sene yaşayacağımız belli mi?

sigarada bu mümkün değil
yoksa beni hiç ilgilendirmez kimin ne halt yediği ama bana zararı dokunuosa içmicek arkadaşım
1 yıl kaldı sonra huzur dolu bi istanbul:)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Kızların sigara içmesi rahatsız eder beni zaten ama erkeklerdeki kokusu hiç rahatsız etmez arkadaşlarımla takılırken hiç "ayyy sigara kokuyosunuz lan" falan demem. Diyen adamlar da var da, bence gayet normal bi koku
+1
sigara içen
sakız çiğneyen kızlardan nefret ederim

ayrıca bunlar cok yılışık olur sdfd
Mesaj tarihi:
@nilep
gerçekten örneklerinde saçmalamışsın abi kusura bakma başka bişi de demeye gerek duymuorum bildiğin gibi kal

@ekmek
yorulmana değmez abi adam araba=sigara diyo gereklilik ihtiyaç vs bi sürü kıstas dahilinde. ne dicen ki daha:D

özgürlük falan diyosun ya dayanamadım yazcam
klasik ve basit bi cümle senin özgürlüğün benimkinin başladığı yerde biter.(nokta)
sigara içerek kapalı mekanda özgürlüğüme milyon kere tecavüz ediyosun nefes alamıyorum resmen şaka mısınız ya...
Mesaj tarihi:
ahahahah D: ama şöyle bişey var başlık zaten sigaranın zararını anlatan bi başlık yani direk İÇMEYİN denmesede "zararlıdır bak içme daha iyi" mesajı veriliyor. şimdi bikaç şey söliciiğim

Ekmek said:
Ok sen sigaraya bin git gel.
Saçmalıyosun resmen harcadığım harflere yazık.
Kimseden 30km bisiklet sürecek kadar zaman ve kondüsyon bekleyemezsin.
Araba lüks değildir ihtiyaçtır.
Period.
Ha bi de sigara içip bisiklete bin sağlıklı olursun demiş adam sdasdgasdgasdg.

ekmek yazdıklarımı nası okuyosun anlamış değilim

Xenocide said:

madem sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyorsunuz buyrun asıl sağlık burda hergün 30 km'yi bisikletle git bakalım çakı gibi olmazsanız namerdim.

"sigara içip" gibi bi eklentim var mı?

Jose said:
nileppezdel said:
Ya keyif aldığınız şeyi yapacaksınız başkalarına zarar vermeden. Böyle yaşamak lazım. Kaç sene yaşayacağımız belli mi?

Sigara bana keyif vermez içmem ama keyif alanların da içmesi gerektiğine inanırım. Nargile ftw! evet :D

eroinden keyiflisi olduğunu sanmıyorum am kullanmıyoruz. e madem nasılsa ölecez, golden shot manyağı olalım hep birlikte.

yüksekten serbest düşüş çok zevkli bişey. çatıdan atla nede olsa ölmicek miyiz illaki? Saçma sapan konuşmayın ya.

Scheriff said:
nileppezdel said:

sigarada bu mümkün değil
yoksa beni hiç ilgilendirmez kimin ne halt yediği ama bana zararı dokunuosa içmicek arkadaşım
1 yıl kaldı sonra huzur dolu bi istanbul:)

araba örneğini bunun için verdim yoksa sigarayla arabayı bir tuttuğumdan değil. arabada bana zarar veriyor binmicek ozaman kardeşim banane 30 km'yi yürüyerek gitsin 10 saatte gitsin beni ilgilendirmez sağlığımdan daha değerli değil ya?

ben bu yukarda yazdığımı savunmuyorum ama "bana zarar veriyo içmicek ozaman" mantığını savunanlara hitaben yazıyorum. yok öyle bişey bu dünyada sana zarar veren bitek sigara vardıda onu içenlermi battı? ben bunu demeye çalışıyorum. sağlığınıza dikkat ettiğiniz için bunu söylüyor olsaydınız başka şeylerde söylerdiniz.
Mesaj tarihi:
0ne said:
shuTdoWnX said:
"Ölüm Allah'ın Emri. Kimse Bilemez"
Kendini 30 katlı bi binadan at bakalım,madem ki Allah'ın emri,ölmezsin işte.

nerenle okudum olm
Allah ölmeni istemeden ölmezsin bu kadar.
ne yani
inanmıyosan hiç tartışmıcam
  • Yeni Oluştur...