nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İyi tabi elektrikli arabalar gayet saatte 100 uyapanları da var artık. Zaten İStanbul'da daha hızlı gidemezsin, o kadar bile gidemezsin. Örnek İstanbul oldu kusura bakmayın da İstanbul'daki milyonlarca araç hybrid olsa çok daha temiz ve sağlıklı bir şehir olurdu ve gidiş zamanları değişmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ekmek said: Xenocide ulaşım zorunlı ihtiyaç malesef. İstediğin kadar takla at. Bi yerden bi yere gitmek zorundasın. Tuhaf ama öyle. Gitmek zorundasın ama benzinli arabayla hızlı gidip çok uyumak lüks. Az uyu yavaş git ama dünyanın temizliğine zarar vermemiş ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha iki dk afk oldum ortalık karışmış:Dbenim için kavga etmenize gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: İyi tabi elektrikli arabalar gayet saatte 100 uyapanları da var artık. Zaten İStanbul'da daha hızlı gidemezsin, o kadar bile gidemezsin. Örnek İstanbul oldu kusura bakmayın da İstanbul'daki milyonlarca araç hybrid olsa çok daha temiz ve sağlıklı bir şehir olurdu ve gidiş zamanları değişmezdi. sanki barajlar agzına kadar dolu elektirik kaynıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 shuTdoWnX said: sanki barajlar agzına kadar dolu elektirik kaynıyo :D + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet bisikletle gidebilirsin. ben gitmem. ben yine araba kullanırım çünkü ben "egzoz dumanı sağlığa zararlı kullanmamak lazım" tezini savunan biri değilim. demek istediğim bu dünyada başkalarının yaptığı biçok şey bizim sağlığımıza zararlı ama kimse sesini çıkarmıyor konu sigara olunca bangır bangır bağrıyor sigara içmeyenler. sadece araba örneği üzerinden gittik deodorantta demiştim, kullanmayalım ozaman deodorant (şimdi kullanmayan biri %100 "evet kullanmayın!" diyecek) sigara içilcek alan var içilmeyecek alan var. açık havada içtiğim sigaranın dumanından emin olun araba egzozundan etkilendiğinizin %1'i kadar bile etkilenmiyorsunuzdur. ha kapalı alanı duman altı yaparım o rahatsız eder ama şöylede bişey var, sigara içilebilir alan diye ayrı bölümleri olur. oraya çıkmazsın olur biter neyini tartışıyoruz bunun hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: evet bisikletle gidebilirsin. SMDFAMSDFMSÖDFASDFAÖSDFAM Ok hergün 30km bisikletle git gel sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 shuTdoWnX said: nileppezdel said: İyi tabi elektrikli arabalar gayet saatte 100 uyapanları da var artık. Zaten İStanbul'da daha hızlı gidemezsin, o kadar bile gidemezsin. Örnek İstanbul oldu kusura bakmayın da İstanbul'daki milyonlarca araç hybrid olsa çok daha temiz ve sağlıklı bir şehir olurdu ve gidiş zamanları değişmezdi. sanki barajlar agzına kadar dolu elektirik kaynıyo :D sanki güzel ülkemin arabaları güzel ülkemin nice petrol rafinelerinin çıkardığı petrollen çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Xenocide said: evet bisikletle gidebilirsin. ben gitmem. ben yine araba kullanırım çünkü ben "egzoz dumanı sağlığa zararlı kullanmamak lazım" tezini savunan biri değilim. demek istediğim bu dünyada başkalarının yaptığı biçok şey bizim sağlığımıza zararlı ama kimse sesini çıkarmıyor konu sigara olunca bangır bangır bağrıyor sigara içmeyenler. sadece araba örneği üzerinden gittik deodorantta demiştim, kullanmayalım ozaman deodorant (şimdi kullanmayan biri %100 "evet kullanmayın!" diyecek) sigara içilcek alan var içilmeyecek alan var. açık havada içtiğim sigaranın dumanından emin olun araba egzozundan etkilendiğinizin %1'i kadar bile etkilenmiyorsunuzdur. ha kapalı alanı duman altı yaparım o rahatsız eder ama şöylede bişey var, sigara içilebilir alan diye ayrı bölümleri olur. oraya çıkmazsın olur biter neyini tartışıyoruz bunun hala anlamadım. kimse sana sigarayı bırak demedi ki kmse kimseye sigarayı bırak demedi.. zararlıymış ha evt zararlıymış neden zararlıymış şundan araba da zararlıymış faln filan tartıştığmz şeyler bunlar araba lüksmü değil mi nedn şundan bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ekmek said: said: evet bisikletle gidebilirsin. SMDFAMSDFMSÖDFASDFAÖSDFAM Ok hergün 30km bisikletle git gel sen. işte anlamadığın şey şu. 30 km bisikletle gidilebilecek bi yol. ama gidemezsin. niye? çünkü zor geliyor. Zor geldiği için napıyorsun? arabaya biniyorsunki daha kolay olsun. işini kolaylaştırması nedemek? onun bi lüks ihtiyaç olduğu demek. ayrıca hergün bisikletle 30 km gidip gelen nice insanlar vardır eminim. madem sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyorsunuz buyrun asıl sağlık burda hergün 30 km'yi bisikletle git bakalım çakı gibi olmazsanız namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @bloodstone kimse bana sigarayı bırak demedi mi? sigara paketlerinin üstünde bile yazıyor SİGARAYI BIRAKIN! diye ne diyosun sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ahahha güzel olmuş son laf xenocide :D Ayrıca ben de savunmam binin benzin yaka yaka gidin ama sigara içenlere de laf atmayın. Sigara yasağı da tamamen saçmalık. Sigara içilebilen işletmeler olmalı. Adam "ben sigara imeyen müşterilerimi kaybetmeye hazırım" demeli. Yani kıraathanelerde sigara içilmezse hergün okey ıstakalrı kafalara iner, millet öldürür birbirini. Açık havada zaten bi etkisi yok. Hiç kusura bakmayın sigarayla arabanın ihtiyaç/zarar durumu gözümde aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ok sen sigaraya bin git gel. Saçmalıyosun resmen harcadığım harflere yazık. Kimseden 30km bisiklet sürecek kadar zaman ve kondüsyon bekleyemezsin. Araba lüks değildir ihtiyaçtır. Period. Ha bi de sigara içip bisiklete bin sağlıklı olursun demiş adam sdasdgasdgasdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Her sigara içen erken yaşta ölecek diye bir kaide yok. Ama her sigara içenin içmeyen birine göre ölümcül hastaslıklara yakalanma riskinin artması diye birşey var. Zaten sigarayı korkunç yapan olayda bu. Yani 1 kez içince kanser yapıyor olsa bugüne kadar sigara diye birşey kalmazdı. Ama sinsi şey yavaş yavaş hazırlıyor kendini ve birgün hiç beklemediğiniz bir anda mesela burnunuz kanıyor Alla Alla diyorsunuz önemsemiyorsunuz ama bu gittikçe sıklaşıyor ve en sonunda doktora gidiyorsunuz. Gerisi malum. Yani bugün güreş yapacak kadar sağlıklı olup 2 hafta sonra kanser olduğunuzu öğrenmeniz veya kalp krizi geçirmeniz eğer sigara içen biri iseniz ÇOK ANORMAL değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Xenocide said: @bloodstone kimse bana sigarayı bırak demedi mi? sigara paketlerinin üstünde bile yazıyor SİGARAYI BIRAKIN! diye ne diyosun sen :D burda kimse söyledi mi ya da ben söyledim mi,, evet kendince güzel laf soktun ama söylemk istediğimi anlamamkta da direniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ekmek, sigara insanların keyif alma ve stres alma ihtiyaçlarını karşılar. Her insanın değil, ama dünya nüfusunun çoğunluğunun. En azından, sigaranın ulaştığı nüfusun çoğunluğunun. Araba da gideceğin yerine sağlıksız da olsa daha hızlı gitme ihtiyacını karşılar. İkisi de ihtiyaçtır, lükstür. İkisi de zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 BENCE araba yasaklansin, cunku benim yok ve cok ozeniyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sigara tiryakilik olduktan sonra keyif vermeye devam ediyor mu? Bence insalar tiryaki olduktan sonra mecburen içiyorlar. Sadece içkiyle içenler gibi keyif aldıklarını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Araba ile sigara karşılaştırılamayacak iki konudur lütfen garip garip örnekler ile uğraşmayınız. Günümüzde araçların insan hayatı için önemini açıklamaya gerek yok herhalde. Ama sigaranın herhangi birine herhangi bir yararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: ekmek, sigara insanların keyif alma ve stres alma ihtiyaçlarını karşılar. Her insanın değil, ama dünya nüfusunun çoğunluğunun. En azından, sigaranın ulaştığı nüfusun çoğunluğunun. Araba da gideceğin yerine sağlıksız da olsa daha hızlı gitme ihtiyacını karşılar. İkisi de ihtiyaçtır, lükstür. İkisi de zararlıdır. 1)Sigarayı diğer insanlara zarar vermeden evinde sağda solda içebilirsin, tuvalette araba kullanamazsın. 2)Sadece gezme tozma olarak görüyosunuz işi 8 de işbaşı yapan bi adam arabayla 30 dakkada gittiği yere bisikletle gitmesi 1.5 2 saat sürer, harcanan enerjiyi felan hiç hesaba katmıyorum. Bi de bunun geri dönüşü var. 3)Araba daha çevre dostu araçların ulaşamadığı yerlerde tek çözüm, sigaradan başka eğlencesi olmayan bir adamın kan kusarak akciğer kanserinden ölmesinin bence bir sakıncası yok. 4)lüks ve ihtiyaç konusunda baya kafanız karışmış bence sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 E tiryaki olmayanlara sigara serbest olsun o zaman her yerde? :D Ekmek: Yav anlayamıyorum valla anlayamıyorum. Adamı o rahatlatıyorsa, o keyif veriyorsa bu bariz bir ihtiyaçtır. Ama lüks bir ihtiyaçtır. Sigara içilmeyen yerler olsun, olmalı, ama içilebilen yerler de olmalı. Açıkhava da bunlardan biri olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: Ya keyif aldığınız şeyi yapacaksınız başkalarına zarar vermeden. Böyle yaşamak lazım. Kaç sene yaşayacağımız belli mi? Sigara bana keyif vermez içmem ama keyif alanların da içmesi gerektiğine inanırım. Nargile ftw! evet :D eroinden keyiflisi olduğunu sanmıyorum am kullanmıyoruz. e madem nasılsa ölecez, golden shot manyağı olalım hep birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 herkes nasıl biliyosa öyle nasıl istiyosa öyle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zararından önce iğrençliğine değinilmesi lazım sigaranın. dolayısıyla nargileyle filan karşılaştırılamaz. nargile kötü kokmaz aksine çoğu güzel kokuyor sigara kusura bakmayın ama boktan kötü kokuyor. sigara içmeyen biri otobüste 1 saat önce sigara içen biriyle yanyana oturduğunda bilir o kokuyu banyo yapmayın, deodorant kullanmayın daha güzel kokarsınız. işin kötüsü yanımızda içildiğinde anında siniyor üstümüze, günümüzü berbat ediyor (en azından benim gibi bu konuda biraz takıntılı kişiler için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yoo her sigara öyle kötü kokmuyor, bana iğrenç gelen sigfara kokusu az. Marlboro gayet güzel kokar mesela kişi üstünde, Salem falan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar