Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 oyun aylık 13 dolar mı 13 euro mu olcak?
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sitesinde 12,99 die yazıo... keşke daha düşse :D
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Beyler bilgiler için saolun az da olsa fikir edindik oyun hakkında. İlk görüntü çok iç açıcı olmadığı yönünde ama benim bu oyuna inancım var bi kere yüksek potansiyele sahip, iyi malzeme var. Geriye kalan bunu iyi uyarlayıp rafine bir şekle dönüştürmek. Umarım ilerde hataları giderilecektir oyuncuların geri bildirimleri ile birlikte istenilen düzeye gelicektir. Karamsar olmayıp sabretmek lazım sanırım biraz.
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Dwarflar için sprint olabilirmiş, o moda geçince saldıramıyorsun ama mount hızında koşuyorsun fln...
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 O tartışıldı da istemediler nedense. ROFLcopter lore a daha uygunmuş..
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dwarflaron o copter ları çok gıcııma gitti...
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gene wowdan iisi cıkamıyck heralde :S
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Chewy said: gene wowdan iisi cıkamıyck heralde :S Bunun üzerine bana ''Kime göre neye göre?'' demek düşer. Evet, belki PvE kapasitesi bakımından WoW'dan iyi oyun gelmeyebilir. Gerçi bu da çok erken bir sav olur. Ama PvP bakımından emin ol ki WoW epey bir geride. Sadece 3 arena 4 BGla olacak iş değil PvP. Zaten Warhammer'ın çıkış noktası PvP idi. Bu yüzden ''X, Yden PvP yönünden iyidir'' gibi bir görüşün içinde WoWun olabileceğini düşünmüyorum. Tabii bunlar benim görüşüm, katılan olur katılmayan olur..
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gyrocopter süper olmuş bence heh, travelform salaklık ötesi olurdu esas.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Chewy said: gene wowdan iisi cıkamıyck heralde :S bu anketi gördükten ve reviews & impressions bölümünde belki 10 ayrı inceleme yazısı okuduktan sonra alıp denemeye değeceğini düşünüyorum şahsen, sadece paticik'te yazanlarla yetinmeyin dediğim gibi. son sipariş için birkaç gün daha bekleyeceğim herhalde.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gyrocopter osla sorun yok, bu alet sacmalık öltesi, daha koti olmazdı
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wow un gnome lara yaptığını warhammer dwarfs lara yapma ihitmaliolabilirmi?(yane wow da gnomlar bi eğlence aracı gibydi warhammer daad dwarfs lar bu yöne çekilio olabilirmi?)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dwarflarla ilgili her settingde espri yapılrı zaten. amcamların doğası bi komik zaten, ama konsept cooook kötü ve dwarflara ınanılmaz ters, daha ters bişi olamaz. Coldone'a binse daha iyidir.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bozkurtt said: wow un gnome lara yaptığını warhammer dwarfs lara yapma ihitmaliolabilirmi? Nasıl yanı mekanik açısındanmı ? Eğer onu demek istediysen Kurduğun cümlenin Tam tersini söylemek lazım.....
Öne çıkan mesajlar