Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bilgiler için saolun az da olsa fikir edindik oyun hakkında. İlk görüntü çok iç açıcı olmadığı yönünde ama benim bu oyuna inancım var bi kere yüksek potansiyele sahip, iyi malzeme var. Geriye kalan bunu iyi uyarlayıp rafine bir şekle dönüştürmek. Umarım ilerde hataları giderilecektir oyuncuların geri bildirimleri ile birlikte istenilen düzeye gelicektir. Karamsar olmayıp sabretmek lazım sanırım biraz.
Mesaj tarihi:
Chewy said:
gene wowdan iisi cıkamıyck heralde :S

Bunun üzerine bana ''Kime göre neye göre?'' demek düşer.
Evet, belki PvE kapasitesi bakımından WoW'dan iyi oyun gelmeyebilir. Gerçi bu da çok erken bir sav olur.
Ama PvP bakımından emin ol ki WoW epey bir geride. Sadece 3 arena 4 BGla olacak iş değil PvP.
Zaten Warhammer'ın çıkış noktası PvP idi. Bu yüzden ''X, Yden PvP yönünden iyidir'' gibi bir görüşün içinde WoWun olabileceğini düşünmüyorum.
Tabii bunlar benim görüşüm, katılan olur katılmayan olur..
Mesaj tarihi:
Chewy said:
gene wowdan iisi cıkamıyck heralde :S

bu anketi gördükten ve reviews & impressions bölümünde belki 10 ayrı inceleme yazısı okuduktan sonra alıp denemeye değeceğini düşünüyorum şahsen, sadece paticik'te yazanlarla yetinmeyin dediğim gibi. son sipariş için birkaç gün daha bekleyeceğim herhalde.
Mesaj tarihi:
dwarflarla ilgili her settingde espri yapılrı zaten.

amcamların doğası bi komik zaten, ama konsept cooook kötü ve dwarflara ınanılmaz ters, daha ters bişi olamaz. Coldone'a binse daha iyidir.
Mesaj tarihi:
bozkurtt said:
wow un gnome lara yaptığını warhammer dwarfs lara yapma ihitmaliolabilirmi?

Nasıl yanı mekanik açısındanmı ?

Eğer onu demek istediysen Kurduğun cümlenin Tam tersini söylemek lazım.....
  • Yeni Oluştur...