Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Açıkçası OB ve CB cidden hiçbir şey ifade etmiyor benim için. CB'de gördüğüm her tester, aklı başında, işini bilen oyunculardı. OB'de göreceğimiz çoğu "tester", videoyu izledikten sonra ağzı sulanıp, oyuna saldırmış ergenler olacak. Oyun çıktığında ise, her ikisinin de olduğu bir ortam olacak. Fazla kafa yormaya değmez :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ortalama oyuncu sayısı 100-200 serverda şu anda, muhtemelen relase sornası destro dahada artıcaktır, ben bunu yazmışım hiç bi zaman 3:1 dememişim, ha olabilirde öle oranlar. bu 5000x5000 cap demiş mortis, o yaratılan karakter sayısımı yoksa max online oyuncumu? eğerki max online oyuncuysa endgame pvp cekilmez olur ama
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 5000 olsa da herkes aynı anda online olamaz ki? Online olsa da aynı level olamaz, aynı level olsa da aynı yerde olamaz vs. vs. :P 3000 bence çok daha uygun bir rakam. Ama paticik ahalisi / türk guildleri olarak boş bir serverı seçmek daha iyi olur bence. Başka bir Burning Legion / Fury faciası yaşamak istemiyorum. Türk guildlerine, oluşumlarına karşı olan arkadaşlar için başka bir topic açalım, onu ayrı konuşalım. :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o 10000 kişinin 3000', endgame pvpye gelse yine korkunc olur ki gelicekler cunki yapıcak baska bişi yok
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bi yandan almak istiyorum bi yandan aoc gibi olmasından saçmalamalarından korkuyorum feci baydım aoctan bi yanımda bırak alma öss çalıs diyor(:P)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Rajeesh said: bi yandan almak istiyorum bi yandan aoc gibi olmasından saçmalamalarından korkuyorum feci baydım aoctan bi yanımda bırak alma öss çalıs diyor(:P) aoc gibi olma ihtimali yok . Aoc tam level kasarken bayacağın bi oyun. Ha end game e gelirsin 80 gelirisn, sonra şehir mehir guild falan belki güzelleşir ama Ben yarı yolda baymıştım. Çünkü yalnız hissettim oyunda kendimi. Single player oyun oynuo gibiydim. O her zone un instanced olmadı sürekli bi load edilmesi. Ama atmosfer desen animasyonlar desen 10 numara. Fakat warhammer; ha belki combatı bi aoc gibi yenilikçi değil animasyonları yeni ve güzel değil ama, İLk dakkadan public quest rvr derken bi aksiyon içersinde buluosun kendini. Multiplayer hissini maksimum yaşiosun. Wowdan da fazla yaşiosun. Mesela şu an beta testteyim level 31 başliosun chara ki yeni açtım charı tatilden gelince, 32 oldum ben ama hiç daha 1 kere bile quest yapmadım. Sırf girip rvr yaptım. Resmen bütün gün sürüyor. Anca sabaha karşı sayı azalıyor haliyle. Git kapış hele bi de organize ilerleyince çok zevkli oluo defans yapmak veya saldırmak. Bölgeyi aliosun, kilitlenio o bölge senin eline geçio mutlu oluosun. Ben combatından memnunum cüce ne kadar beğenmemiş olsa da. Yaptığım belli başlı fiks ataklar var tabi bu her oyunda öle ama onun dışında karşımdaki classa göre de şerbet verdiim ataklarım da var. Caster geliosa çakiorum thoat shot ı silence oluo. Warrio gelince acid arrow atiorum armorını düşürorum. üstüme geliosa knock backliorum. Kaçan adama slow atiorum vs. E bundna fazlası da olması çok zor bi oyunda. Bi de dediim gibi oyun teke tek pvp üzerine kurulmamış mass pvp üzerine kurulmuş. Neyse oynayın görün, Aoc gibi olmıcağına garanti veriorum. Ha ne olabilir? grafik ve animasyon manyağısınızdır aoc dan sonra irenç gelebilir ki bana ilk öle geldi. Sonra alıştım. Ama o kadar karambol bi kapışmayı aoc gibi grafik kaldırmaz açıkcası warhammerda bile takıldıın oluo. Onun dışında. E abi hep aynı şey ben o bölgeyi aliim senin bi sonraki bölgene saldıriim sonra kaybediim bi geri gidiim sen gel benim bölgemi al, şehirime saldır falan die sürekli bi ilerleme gerileme modunda linear şekilde devam ediyor. Team Fortress 2 deki o capture pointleri ele geçirme modunda bi kapışma tabi ki uzun versionu ve kalıcı versionu ama yine de insana hep aynı şey dedirtebilir.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ck sikildim resmen betadan yeni class denemek istiyorum buyuler cok gereksiz ise yarar buyuleri saysakda char denesem ya
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 @Mortis bu kadar yorumdan sonra artık bana satılık aoc demek düşüyor varmı alcak(:P) içinde lvl 66 barbar da var:)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tf2 de sağdan soldan arkadan yollar var ama
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: tf2 de sağdan soldan arkadan yollar var ama ne alaka ! capture point e warda yok mu arkadan önden yollar =) yine 5 tane point var. onları ele geçirmeye çalışıosun ondan bahsediorum linearlik olarak =)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 takılıyorum ben, tf2 de tek yol yokya cp'lere. ya diğer şehirleride acarlarsa daha zevkli olur, ama aynı yol üstünde ileri geri 1 sene anca savaşılır
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Karakter tiplemeleri KO gibi ne yazıkki :/
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 konuyla alakasız olabilr ama bana bi EU war-account lazım client var ama patch yapamıyorum account olmadığı için... hazırda bulunmasını istiyorum verebilecek varsa bana özel mesaj olarak yazabilirmi lütfen...
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 janis said: Karakter tiplemeleri KO gibi ne yazıkki :/ ya da sen KO nun etkisinde çok kalmışsın, herşeyi KO ya benzetiyor olabilirsin lakin dediğin aslı astarı yok.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dreag aslinda sole bakarsan yane dersne ki carakterler wowa mi benziyo ko ya mi acik ara daha cok koya benziyo
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 e wow'un concept art başarısı , görsel bütünlüğü yok oyunda zaten. biraz ucuz duruyo bazen krakterler
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nası durdukları önemli diil... yeterki dursunlar... ben oynaım
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Crafting nasıl oyunda ? Yeni çeşitler geldi mi ? Epeydir takip etmiyodum gelişmeleri.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yenı craft yok daha alchemy ve talisman craftcılığı var
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aaa bende diom sorcaım sorulardan biri eksik... hakkat noldu crafta? nası oluo? edit: peki nası işlio... wow la kıyaslarsan
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 1)Öldürdüğümüz playerın üzerinden sanki npc öldürmüşüz gibi pvp set itemi dışında dışında vendorluk çerçöpte çıkıyo mu veya üzerimeze geçirebilceğimiz ortalama bir zımbırtı ? 2)Wowda rp yapanların çok önemsediği değişik stillerde değersiz (gri item olarak ) kıyafetlerde bulabiliyor muyuz vendordan veya loot olarak ? 3)Betada Ah sistemi açık mı ? Açıksa nasıl ? 4)Lvl atladıkça orcların büyüdüğü ve dwarfların sakalının falan uzadığı söyleniyordu eğer betada bunlar açıksa , diğer ırklarda da nasıl değişimler oluyor ayrıntılı bilgi lütfen. 5)Başta yarattığımız karakterin saç stilini veya diğer zımbırtılarını değiştirebileceğimiz berber tarzı bir yer mevcut mu ? 6)Sadece kendi classımızın bineğine mi binebiliyoruz ? Wowdaki gibi bir serbestlik yok mu ? 7)Gene rp sorusu olacak ama oyunda alkol satan vendorlar var mı ? Varsa çok içince sarhoş olma etkisini koymuşlar mı ? 8)Bir serverda sadece bir factiona bağlı mı karakter açabiliyoruz yoksa ikisinde de açma izni var mı ? 9)Ayrıca herkes aynı questleri yaptığı için klonlanmış gibi aynı tipte geziyolar denilmiş.Fakat benim offical sitede okuduğuma göre hangi tipte canlıyı çok fazla kesersen ona göre zırhında değişiklikler olacak falan denilmişti.Örneğin çok fazla dwarf kesersen onlardan düşen dwarf parçalarıyla zırfına ekler falan yapabilicektin.Bunun hakkında bilgi lütfen.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 said: *Öldürdüğümüz playerın üzerinden sanki npc öldürmüşüz gibi pvp set itemi dışında dışında vendorluk çerçöpte çıkıyo mu veya üzerimeze geçirebilceğimiz ortalama bir zımbırtı ? daha iyi itemlar cok daha rahat bulunuyor, wow kafasıyla yeşil item düşüyor, oda nadir. said: *Wowda rp yapanların çok önemsediği değişik stillerde değersiz (gri item olarak ) kıyafetlerde bulabiliyor muyuz vendordan veya loot olarak ? bütün setlerin tipi aynı zaten, öle rpsel bir set yok pek said: *Betada Ah sistemi açık mı ? Açıksa nasıl ? bilmiyorum denemedim şu anda vendorlar düzgün calışmıyor hepsinin ici boş, sadece alchemy vendorlarında malzeme var bi iki bide mount vendorlarında mount said: *Lvl atladıkça orcların büyüdüğü ve dwarfların sakalının falan uzadığı söyleniyordu eğer betada bunlar açıksa , diğer ırklarda da nasıl değişimler oluyor ayrıntılı bilgi lütfen. böyle şeyler yok, olucak demişlerdi ama yok. said: 5)Başta yarattığımız karakterin saç stilini veya diğer zımbırtılarını değiştirebileceğimiz berber tarzı bir yer mevcut mu ? bu anda en azından betada hayır. said: 6)Sadece kendi classımızın bineğine mi binebiliyoruz ? Wowdaki gibi bir serbestlik yok mu ? şu anlık hayır, hatta bizzat kendi ırkımın mount'a binmiyorum bile. said: 8)Bir serverda sadece bir factiona bağlı mı karakter açabiliyoruz yoksa ikisinde de açma izni var mı ? emin değilim bundan ama izin verilmez diye tahmin ediyorum said: 9)Ayrıca herkes aynı questleri yaptığı için klonlanmış gibi aynı tipte geziyolar denilmiş.Fakat benim offical sitede okuduğuma göre hangi tipte canlıyı çok fazla kesersen ona göre zırhında değişiklikler olacak falan denilmişti.Örneğin çok fazla dwarf kesersen onlardan düşen dwarf parçalarıyla zırfına ekler falan yapabilicektin.Bunun hakkında bilgi lütfen. takrar yok böle şeyler. En fazla bazı questlerden gelen trophyler var, ufak parcalar 4 taneye kadar takabiliyosunüstüne aksesuar gibi, ama genelde eğreti duruyolar. said: 7)Gene rp sorusu olacak ama oyunda alkol satan vendorlar var mı ? Varsa çok içince sarhoş olma etkisini koymuşlar mı ?
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cevapların için sağol. Yazmayı unuttuğum ufak bir ayrıntı sorusu daha var. Nickname yazarken "ö" falan gibi türkçe karakterler kullanabiliyor muyuz ?
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Madem sorular burada soruluyor, yeni topic açmaya gerek yok. Buyrun bir tane de benden; Order oynayacağım kesin. Mdps ya da Rdps açmayı düşünüyorum. Ama hangi classı açacağıma karar veremedim bir türlü. -Engineer, Bright Wizard, Shadow Warrior -Witch Hunter, White Lion Bu classları kendi aralarında kıyaslayabilmeniz mümkün mü? Damage, survivability gibi şeyleri baz alarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: ya şöle, yukarda yazdığım gibi, sınıfların ceşitliliğinin olmaması birbirine benzemesi, global cd'nın 2 sn olması, bütün classların action point kullanması, bazı skillerin pek manalı olmaması gibi sorunlar var, bu yüzden combatın kendisi wow'dan zevkli değil. Benim az deneyimle edindiğim warhammer izlenimim birebir bu.
Öne çıkan mesajlar