Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki girdik RvR yapıyoruz bir taraf aşırı güçlü serverda adamlar sırayla alıyor heryeri, şehirler gitti, kalaler gitti falan nolacak, dengeye getiren birşeyler yokmu ortamda?

Yani ezile taraf kale-bölge kaybettikçe onların tarafına dönen npc'ler, yenilenlerin aldığı dengesiz bufflar gibi şeyler. Sonuçta 1'e 5 oran olan serverlar var wow'da, burda aynı şey olursa ne olacak.
Mesaj tarihi:
combatı ceşitli ve zevkli hale getirirlerse, adam gibi skill gerektiren hale getirirlerse güzel olur oyun ama şu anki haliyle budur durum yanı.

Aynı mortisin dediği gibi, gidiyosun kalalığa 100 yarddan bişiler atıyosun sonra nukenip ölüyosun canlanıp autorun asıp alt-tap yapıyosun
Mesaj tarihi:
ya betada acık deil zaten su anda şehir ssavaşları,

ama capitali ele gecirince bi süre veriyo sana o sürede düşman şehrinde yapa yapa reward kazanıyosun sonra bütün dünya resetleniyo.

eskiden ele gecirip savuna bildiğin kadar savunuyodun, değiltirdiler sonra.
Mesaj tarihi:
Peki benim merak ettigim mesela guildce 10 kişi kalabalıga girmeden bişeyler başarılamazmı ek hedefler falan yokmu saldırmak icin ?.

Milletin savaştıgı yeri es geçip arkadan dolaşıp falan yapılcak ek görevler falan yokmu yani :)
Mesaj tarihi:
hah işte bu ya heronun üstüne gelenleride keseriz :)guildimizin şanı yürür :)
o zaman zevkli olur işte yanlız kaldıgında kalabalıga karışırsın akşamlarıda arkadaşlarınla böyle hedefler ele geçirir birlikte pvp yapmanın tadını çıkarırsın :)
Mesaj tarihi:
Kaybeden sonsuza kadar kaybetmeye devam ediyor yani :(. Hımm umarım ratio işine bi çözüm bulurlar çünkü bir süre sonra a serverında bir taraf b serverında diğer taraf kazanmaya başlar sürekli ve insanlarda ona göre açar charını iş iyice RvR'den katliama döner her serverda.
Mesaj tarihi:
aga 1:
100 yard deeil
100 feet deil mi buyuler yane 35 yard eder oda

aga 2:
order su anda closed beta oldugu icin sirf cok ilgilenen yane elite kisim oynadigi icin bos chaos full
fanboiler dolussun gay elflerini acsinnar o zaman dolar orderda

aga 3:
250 vs 250 ayni anda kaldirmaz zaten
keser ilerleyerek ezcen
Mesaj tarihi:
hayır oyundaki hızları hesaba katarsan öle, wow'dak 40 yardı aldığın surenın iki katından biraz az sürede alıyosun war'un 100ft sini demek istedim
Mesaj tarihi:
Cuce said:
hayır oyundaki hızları hesaba katarsan öle, wow'dak 40 yardı aldığın surenın iki katından biraz az sürede alıyosun war'un 100ft sini demek istedim

Nasıl yani? O zaman WoW'da 40 yard koştuğun sürede War'da 20 yard koşuyorsan, War'da koşma yok WoW'daki yürüme hızında gidiyorsun demektir. Bineğe binincede WoW'daki koşma hızınamı çıkıyorsun.

Eee bu durumda binek üstünde savaşma olayı direk yalan. War binek üstü savaş = wow'da koşarak savaşmı oluyor yani?
Mesaj tarihi:
cüce nin oyuna gereğinden biraz fazla olumsuz baktığına inanmaya başladım.bu konuyu en az üç kere baştan sona okudum ve cüce tarzı bakış açısıyla ortada koca bir sıfır duruyor.

daoc u yapan şirketinde koca bir sıfırla yetineceğini düşünmüyorum.henüz oynamadığım ve sadece bu ön bakışlar,demolar ve genel bilgilerle yetindiğim içinde kesin bir şey diyemiyorum umarım yanılıyordur.
  • Yeni Oluştur...