DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bogachan said: ne kadar ekmek o kadar köfte oyuncu sayısı azalırsa ilerlemede yavaşlar düzeltmeler daha geç gelmeye başlar. Ali, sadece Avrupa ve Amerika'da Warhammer masaüstü oyununun fanları bu oyunu oynamaya devam etse senelerce sürecek bir destek olur. Çünkü biz Warhammer dünyasına uzak olsak da bu dünyanın çok ciddi bir fan desteği var. Bu da şimdiye kadar çıkan MMORPGlerde, SWG hariç, mevcut değildi.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Görücez bakalım hele bi çıksın belki de hakkaten az buglı, düzgün contentli, akıcı, zevkli bir oyun becermişlerdir.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bişi merak ettim. WARda setleri almak için raid falan olacak mı yoksa sadece PvP ile doğru düzgün setlere ulaşabiliyor muyuz? Hatta daha zor bir soru genelde solo takılarak ulaşılabilecek bir set var mı WARda?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya apayrı tatlar wow ile war bence wow un pvpsinden haz almıorum yani sistemi kötü die değil arena falna hoşuma gitmior instanced pvp pek sevmyiorum. WOw benim için hariak bi pve oyunu. boss fightlarını çok seviyorum çok zevk aliorum tek sorunu beni oyuna çok bağlaması hardcore raidin. War ise sürekli açık alan battleground gibi instanced olmayan. Gir oyna canın sıkılınca çık kimse sana bişey demez. 1 bireyin pek bi önemi yok.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Absolut said: Bişi merak ettim. WARda setleri almak için raid falan olacak mı yoksa sadece PvP ile doğru düzgün setlere ulaşabiliyor muyuz? Hatta daha zor bir soru genelde solo takılarak ulaşılabilecek bir set var mı WARda? KEeplerde Renown merchantları var belli renown rankine ulaşınca para ile pvp setleri aliosun ki parası fazla değil ucuz yani itemlar. Hep pvp ile aliosun setlerini yani. Public questleri tamalayınca bossdan düşen loot ve ödülle de item alabilirsin. Fakat wow gibi yok şu instance ı farmlayalım şu item düşsün gibi mantık yok. SEn gir rvrini yap itemlarını aliosun zaten. Bi farm mantığı yok ortada . Tek farm diebielcein şey belki işte reputation farm gibi renown point farmlarsın.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Honor setler gibi aylar gerekmiyor yani pvp item toplamak için? Bite itemizationın pvpdeki önemi ne? Gerçi combat bu kadar yavaş, sıradan ve kaotikse çok da belli olmaz heralde. Hep wowun oturmuş sistemine göre yapıyoruz karşılaştırmaları.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Itemlar wow'daki gibi yine. stat bonusu veriyor. yaziim statları mesela strength: melee damage'ını artırıyor ve karşındaki adamın senin attaklarını blocklama şansını azaltıyor ballistic: ranged damage'ını artırıyor ve aynı şekilde blocklama şansını azaltıyor rakibinin intelligence: magic damageını artırıyor ve rakibin resist şansını düşürüyor toughness: aldığın damage ı azaltıyor. weapon skill: armor penetration'ı artırıyor , ayrıca kılıçla parryleme şansını artırıyor initiative: evade şansını arttırıyor ve crit yeme şansını azaltıyor willpower: heal gücünü arttırıyor wounds: Hit pointini arttırıyor bi de defense statları var armor, block, parry, dodge, disrupt gibi. 3 tane de resistance var: spiritual, corporeal ve elemental. itemların üstünde işte armor, +7 wounds +6toughness +50 spiritual resistance tarzı bonuslar var. Bunun dışında işte +4 AP regeneration gibi bonuslar var. Silahların üstünde ayrıca işte 40 dps, speed falan da yazıyor wowdaki gibi PVP yavaş değil gayet yerinde bence. daha hızlı olsa daha karambol olurdu. Ayrıca statlara bakarken sana ne kadar damage bonusu veya işte ne kadar parry şansı verdiğini de görebiliorsun karakter ekranından.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Itemizationın önemli olmadığı bir oyun olamaz ne yazık ki. Senin 3 vurman ile 10 vurman savaşı kazanmanda büyük rol oynar. İstediğin kadar usta oyuncu ol karşındakine vurmadıktan sonra veya 2 vuruşta o seni öldürebilecek itemlara sahipse ustalık neye yarar. Yetenek dediğin 2 tarafta yakın itemlara sahipse önem kazanır kimin kazanacağını belirler. Yoksa 1-2 ay sonra kimsenin bi amacı kalmaz oyunu oynamak için daha itemlar elde etmek için uğraşmaz.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Da işte abso herkesten iyi bilirsin (:P) çoook bayıyordu wowda item toplamak. Bunda da öyle mi acaba? "Pvp yapıp eğlenebilmek için önce itemsız işkence çekmeliyim" diye bi gerçeği var wowun. Warda da böyle mi acep? Çünkü feci eziliyorsun yeni lvl70 olmuş 6k hpli karakterinle.
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi ben bayaa bayaa merak ediyorum, çıksada oynasak ya, ağzımdan sular akıyor iyi veya kötü yanlarını her okuduğumda farketmiyor açıkcası, düzeltirler.. zaten oyunun çıkmasına daha 1 ay var, bu süre içinde bile pek çok bug düzeltilir. insanların beklentileri çok yüksek yeni çıkacak bir mmo için bence. isitiyorlar ki herşey sorunsuzca çalışsın. daha bi bebek yahu bu oyun, yavaş yavaş gelişiecek. emeklemeden koşmasını beklemek bence yanlış olur. wowa göre casual play anlamında daha başarılı olacağı kanısındayım. hardcore pvp yapmak isteyen de yapar ama en azından aksam 9dan gece 1e kadar raidi kacirdm dkpm gitti QQ gibi bi stress olmayacak. en çok da bu yüzden bekliyorum çıkışını. oyunu oyun gibi oynayıp, psikolojimizi bozmadan eğlenmek güzel olacak. oyuna girdiğin her an bir aksiyonun icinde olmak ayrı bi keyif olacak. bugları düzeltirler bir şekilde, ama "böyle bug var şöyle bug var" yorumlarını okuyup "ben oynamam bu oyunu" demek kadar anlamsız bişey olamaz. WAAAAAAAGH!!!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Zaten burda ne yazılırsa yazılsın kesinlikle deneyeceğim WARı ama büyük hayallerle gidip sonra TÜH demek istemiyorum sadece.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yalnız şu "farm yok pvp yapıyorsun, itemi kapıyorsun bitiyor" olayı bir artı değil bence. Sonuçta herkez 3-4 ayda itemin son sınırına dayanırsa, en fazla 2-3 ay daha PvP yapar sıkılır bayar sonra. Yoksa bu sistem çok sevdiğiniz bir sistemse süper beleş serverlar var ortamda, "gir npc'ye tık 70 oldun, 2. npc sunwell, 3. npc sezon 4 itemleri veriyor al onları sabaha kadar pvp oleeey" diye takılalım ortamda. İnsanlar bunu sevmez, hedeflerin kolay ulaşılabilir olması öyle çokta süper birşey değildir.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kolay ulaşılabilirlik değil benim derdim yeterki ulaşılabilir olsun az oynayan biri içinde.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pvp wow'a göre yavaş ve wow kadar hırcın ve skill gerektirmiyor, cunki duruma göre şerbet vericek bir durum yok yanı karşında ne olursa olsun aynı skilleri spamlıyorsun gibi, cu hoş bişey değil yanı. itemization basit baya renown lvl 40 olunca alıyosun herşeyi, olmakda zor değil. mesela şu anda hardcore pvp amacı yok oyunda, öle bir sorun var. biride "cuce hata bulmak için oynamış!" demişde beta'nın amacı oyunun hatalarını bulmaktır zaten trial değil bu closed beta, hata bulup söylüyoruz işte, tester'ın yaptığı budur. Beyendiğim şeyleri gizlemiş değilim ama oyunda VAAAY BE! dedirten hiç bir şey olmadı daha buda benım sucum değil yanı.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sole diyim doactada durum ayniydi herkes bezerim yavas yavas diyodu ama kimse bemedi artifacti olsun felan hep elenceliydi su anda benim tek istedigim sey guild housing bide biraz bazi classlara buff
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya şöle bi olay var bu oyun teke tek PVP için tasarlanmamış arena marena gibi olayları yok. Oyun direk massive pvp. Yani rvr alanını görseniz tamamen bir aoe manyaklığı tepeden taşlar iner alevler düşer. Ben shadow warrior olarak geçiyorum arkaya uzaktan belirliyorum bi target atiourm okumu hani yani ne biliim böle dodgelayınca overpowera basiim işte fearlayınca trinketıma basıp iptal ediim, birisi sheeplenince dispel atiim gibi böle teke tek veya az kişi pvp olayları ne yazık ki yok. Çünkü gerçekten massive pvp dönüo ortada. millet paso ölüo gelio ölüo gelio. =)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 e işte guzel bişi değilki bu, gercekten gidip anı tuşa spam basıyosuni engineerla rvr yaptım dün, turret dikiyosun sonra 100 yarddan hip shot dot atıyp duruyosun, gun blast bile cast etmek riskli, melee'ler yaklaşamıyo zaten 65 yarddan attığım bi sürü granade skillim var güya 1 tanesini bile kullnamıyorum. Ironbreaker'la hak getire zaten, hold the line acıp melee'ye girebildiğim 2 kez büyük savaşlarda, kücüklerde dar alanda hadi neysede oda nadir oluyo.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya şu an bunları yazarken yaklşaık bi 3 saattir rvr yapiorum gayet eğlenerek. gidiorum milletin kapıştıı alana daliorum ediorum ölüyorum alt tab yapıp foruma bakiorum buraya post atiorum sonra tekrar atıma binip tekrar koşuorum bu şekilde oyun =) yani casual bi hava var taib ilerde ciddi guildlerde asıl serverlarda ne olur bilinmez.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Item sistemini eleştirsem de wowun osunu seviyorum. BSye damlıyosun çat iki tane heal biri crit sheepe dispel snarelara blessing of freedom derken bi anda blacksmithin kaderi değişiyor. Sonra justice judgela trinketle sheepten çık saklan kaç o arada heal atmaya kas vs. derken pvp keyif veriyor. Şimdi cüce böyle aksyonlar yok diyince bi şüphe oldu bende. Pvp sıradansa ne anlamı kaldı rvrnin?
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 cunku rvr bu playr versus player deil realm versus realm yane adamlarn hedefi 15 vs 15 40 vs 40 deil 250 vds 250 yane sen ozel bisi yapma sen ordunun parcasi ol kim daha kuvvetliyse o yurusun mantigi
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 İyide ben zevk almadıktan sonra ordu yürüse ne olacak yürümese ne olacak :P Zaten bir taraf kesin çok güçlü olur ha bire onlar yürür yakın tarihte hehe
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Shadowbanein kale kuşatmaları kalabalık olurdu bglerden falan, onda bile bi sürü aksyon çıkardı. Meleeler yine iş yapardı falan. Bu sırf ranged sınıflar savaşabiliyor olayı hoşuma gitmedi warda. Değişebilecek bişey gibi mi? 100 yard falan da çok sanki. Bide ben preorder falan etmeden betaya girebilecek miyim şimdi?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 250vs250'yı kaldırmaz bence oyun, ama öle yanı. 100 yarddan aoe skillin varsa kalabalığa ondan atıyosun yoksa ileri geri yapıp insta atıyosun, eğer bi taraf cok kalabalıksa melee oz aman iş yapıyo ki zaten kalablık taraf kazanıyor yanı, veya kapalı mekanlarda iş yapıyorlar, yoksa yakşalan şişleniyo zaten. ha mesela şeyi anlarım kesinlikle, kale kuşatırken ranged'lar surlardaki rangedlarla atışır battaring ram'i korur o sırada melee'ler bekler kenarda falan filan, ama öle bi durum yok yanı oyunda, yaptığım en skill gerektiren hareket, kalkanla adama vurup ucurumdan/surdan düşürmek o kadar
santanio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sadece cüce nin kötü yorumlarını bile okurken aa güzelmiş oynanır ya bu falan derken. ingame videolara bakmaya başladım ve kararım birden bire tersine döndü öyle speller varki gözgözü görmüyor düşünün sizin bakış açınızda kameranın tam önünde bir taş aşağıya iniyor ekranınız mos mor hiç bir şey gözükmüyor. bunun normalinde şeffaf bir hal alıp arkasını görmemiz gerekmezmiydi yada o kamera açısında hiç gözükmemesi. ortalık renk cümbüşü ve baba speller kullanılınca ekranda çok yer kaplıyor. açıkçası oynamadan rahatsızlık vermiyeceğini bilemeyiz ama düzeltilemezse sırf bu yüzden bile kan kaybeder... ben spellimi karşı rakibin arkasına atarım hiç bir yeri görmesin diye arkasından bi güzel keserim :))
Öne çıkan mesajlar