Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ortaokulda en sinir oldugum saka tuvalete koku bomba atmasiydi. Düsünün hasta olmussunuz, isalsiniz, tuvalete gidiyorsunuz, kuscaksiniz belki de.. Ama içerde dayanilmaz bir koku var. Giremiyorsunuz. Kusma ihtimalinize ragmen lavaboya kadar gidemiyorsunuz. 1 nisanlari, tüm seyyar saticilar saka(!) oyuncaklari satardi okulun önünde. hadi plastik diski, örümcek, yilan anladim da, koku bombasi, "kiz kaçiran" "torpil" gibi seyler de noluyor? neyse 1 nisanlari kazasiz belasiz, tek parca halinde geçirince mutlu olurdum. Okulda bir de herkes "sinif degistirme" sakalari yapardi. Bir de böyle hinzir hinzir gülünürdü.. Sanki daha önce ögretmene hiç o saka yapilmamis gibi kancak sanirdik.. Tabii bizim yaratici (!) fikrimizi daha önce defalarca yapan oldugundan, hocalar sadece bize kizardi.. Üniversitede tabii öyle abidik gubidik sakalar olmaz. Hele insanlar kendilerini derse verdiklerinden 1 nisani bile umursamazlar, hocalar kendi çapinda bir nisan sakalari yaparlar bu sefer.. Dün tek bir gaflete düstüm.. Suprnova.org sitesinde "japonlar çok fazla, adamlar iyi de destek veriyor, yavas yavas japoncaya çevircez siteyi" deniyordu. Ve birçok yeri de üsenmemis japoncaya çevirmislerdi.. Ha bir de tam "suprnova'nin degisim rüzgari"na denk gelmisti dünkü olay. Ben de direk inandim tabii. searchreactor gitti, suprnova da gitti diye oturup agit yakacaktim.. neyse bugün kafama dank etti de baktim siteye: "To all of you that forgot what date it was yesterday, check again ;) Do you really think there is so many Japanese people on SuprNova? The % is about 0.50. Or the satellite? I wish we really did get few millions in donations lol. Anyway dont be mad, its was just a joke ;) Sloncek"[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben dün hep arkadaşlarlaydım öğleyin ders bitti yapacak bişey yok arkadaşlar dedi hayal'e gidelim gittik orasıda kahve gibi herkes batak tavla falan oynuyo neyse bizde bi ihale yapalım dedik yendim,bilardo oynadık yendim,tavla oynadık yendim,satranç oynadık yendim.5 kişiydik aramızda bi kişi hiç ama hiçbi oyunda yenememişti. Sona arabaya bindik okuldan çıkıyoz arkadaş demezmi bugun 1 Nisan ben size şaka yaptım hep yenildim diye.Ozaman aklıma geldi dünün 1 Nisan oldugu. Tabi bide yenilgiye kılıf aramazmı arkadaş ona dumur oldum eheheh[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 02 Nisan 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şaka zaten birini rrahatsız etmediğin, bi kuralı çiğnemediğin, birine zarar vermediğin sürece şaka değildir ki? her türlü şakanın altında anarşizm yatar zaten[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bence şaka yapılan kişiyi de güldürebildiği sürece şakadır. Ne yani, şakanın altında anarşizm olacak diye "Hadi Bab Paticik'i hackleyelim" dersen kimin hoşuna gider ki o şaka?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 okulda yapılan güzel şakalardan yada iğrenç şakalardan biri; biri menemen yapar ve siyah bi poşete koyar 4-5 çatal el altında tutulur içlerinden biri midem bulanıyo numarasına yatıp poşetin içine kusma numarası yapar bu sırada çatallar çıkar ve ohh miss edalarıyla menemen afiyetle yenir.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ben sırf öğürme sesi duyup kusanlar tanıyorum... O zyüzden biraz sakıncalı bi şaka bu... Ayrıca pek de zahmetli be Fistan... Kim uğraşıcak onunla... Bi de ben niye her cümlemin sonuna üç nokta koyuyorum hala anlayabilmiş değilim...[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 takinti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 zahmetsiz şaka olmaz! :)[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ehe. zahmetsiz şaka güsel olmas ki. zahmet vereceksin ki adet yerini bulsun... tabi abartmamak kaydiyle :D[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) - (msn) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiSL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bende dün sınıfa koku bombası atan bi çocuğu dövdüm :).[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 lalu nun alexi ye yaptigi sakaya cok güldüm gülmekten agladim o derece yani[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Asteroth, 02 Nisan 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Bence şaka yapılan kişiyi de güldürebildiği sürece şakadır. Ne yani, şakanın altında anarşizm olacak diye "Hadi Bab Paticik'i hackleyelim" dersen kimin hoşuna gider ki o şaka? ben her anaşizm şakadır demedim ki? ama her şakanın altında bir anarşizm yatar?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ne yaptımızı anlatiim bari:) Dün iski gezisi vardı okulda herkez gelcez gelcez dedi ama sadece ben geldim okula:) ehueheuhe bir nevi 1 nisan oldu ama hepsi yok yazıldı (yok yazılmanın benle alakası yokmuş gelmesem bende yazılıcakmışım) Sonra edebiyatcı girdi sınıfa sabah "aa nerdeler" dedi bende "hocam 1 nisan ya sınıfları değiştirdiler eheheh" dedim sonra hoca gitti 9-b sınıfına "Eee nerdeler?" dedi "Hocam 9-c ye bakalım" dedim 9-c ye baktık sınıf boş hoca "Doğa dalgamı geçiyorsun sen nerde bunlar?" dedi bende "hocam 9-d ya bakalım" dedim ehehe 9-d ye baktık veee boş! "Doğa nerde sınıf!" dedi bende "EHEHe hocam 1 nisaaan! bugün kimse okula gelmedi eüheühühe" dedim hoca orada uyandı:) Birde 9. sınıflarda tek sınıf biziz sadece A şubesi var B C D sınıfları boş:) Sonra iski dönüşünde (yan sınıflardan adam toplamışlar) 40 kişilik serviste tam okula yaklaşırken ossuruk bombası olayını havalandırma filtresinin yanına attık tarihçii geldi "KİM ATTI BU SALAK ŞEYİ!" derken (bomba önce torba içinde şişiyor sonra gümlüyor) hocanın yanında gümledi ehehehe havalandırma fosur fosur osuruk koktu:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bi de o osuruk bombalarının sıkılanları sıkıyosun böle şeffaf bi sıvı ama kokusu annaşılmıyo çok fazla yani senin yanına sıktılar yavaş yavaş alışıyosun bi başka yere gidip gelince kokuyu annıyosun neyse bu şeyi hocanın sandalyesine sıktılar sora bütün gün kokulu kokulu gezdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizdeki böyle bi torba bi sıkıyosun şişiyo sonra patlıyo ezersen yada basıncından dayanamıyo patlıyor maazallah ölüyorsun öyle alışmada yok 2 ders kokmuştu bizde paketi çöpe atmadımız için sürekli ossuruyo:) bizimki çok kaliteli ossuruyo:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizde nöbetçiye bi kağıt verdik ''baharın içinizde uyandırdığı duygular adlı kompozisyon yarışması vardır.Ödül sürprizdir.Katılmak isteyenler edebiyat öğretmenlerine başvurmalı '' diye çocuk sınıfları dolaşmıştı tabi dersteki edebiyat öğretmeni olana kadar :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 "hocam 1 nisan ya sınıfları değiştirdiler eheheh" hoca da saf saf dolasti tabi.. çok komik olmustur..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bizim 1 Nisan' da sınıfta 12 kişi warmışh şaka sanmıştır hoca herhalde bu ne die ( mevcut 43 kişi :D )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 1 Nisan'da sınavım vardı, çok bekledim asistanlardan biri çıkacak da bugün günlerden ne diye soracak diye ? :) Nerde... çocukluğumuzu yitirdik lise sıralarında .. heyytt be ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 "hocam 1 nisan ya sınıfları değiştirdiler eheheh" hoca da saf saf dolasti tabi.. çok komik olmustur.. ehhee valla baktı:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biz Bizim sınıfta Bütün sıraları en arkaya çekip cıktık sınıftan 10 dakka sonra geldik nisan 1 :( abi ne salak bi nisan bir bu ya ne kadar aptal var bizim sıınıfta lan böle şakamı olur sinek şakası bile değil bu Bit pire şakası belki[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bana bak ağzısı maviye boyar bu sakız dediler aa dedim tadı güzel olur onun boyadan bişey olmaz dedim 3 tane attım ağzıma meğer acı biberliymiş acıdan nefret eden bir insan olarak çok kötü bir analitik geometri dersi geçirdim :lol:[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 en sevmediim şaka milletin birbirine tokat atıp şaka şaka demesi[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ehe bir nisanda hoca ne zaman herhangi bişeye kızsa hocam şakhaa yau diyerekten daha elenceli bi gun gecirmekte mumukn[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eskisi salakcaydı sildim:P En çok yaptığım şey tahtaya kafa atarken elle vurmak sonra ahhh kafam anam anam diyerek etrafda turlamak çok güzel oluyor:) [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Nisan 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar