Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kesinlikle NEBULA 'ninki degil!!! Eger elinizde yepyeni , guzel , anlasilir , rahat kullanilabilecek bir page sistemi varsa ama tekrarliyorum nebulaninki degil! Dogru duzgun bisey varsa alabilirmiyim... iyi oyunlar...
Faust Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 euhe öle bi yazmışsınki. bende yeni page sistemi falan icat ettin dedim. sphere'in page sistemi neyine yetmiyor bea.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Faust Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 :) [Bu mesaj Faust tarafından 03 Nisan 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 *gülümser*[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ben şimdi yeni bir page sistemi yapiyorum ama kusurabakma veremem :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 rra imzandaki link çalışmıo düzeltirsen sevindirik olrum[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Gercekten actigimiz konularin basliklarina biraz ozen gosterelim lutfen, "Yepyeni bir page sistemi!!!!!!!" (degistirdim suan) diye bir konunun icinden "nebula olmayan page sisteminiz var mi" diye mesaj cikmasi pek normal bir is degil, insanin yeni bir page sistemi yazdigini dusunmemesine imkan yok bence. Hadi bu neyse, "yardim, lutfen yardim, yardim plss, sorunum var" gibi topicler de kesinlikle konunun icerigini anlatmiyor, editlemekten gina geldi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 afedersin Baggio abi özür... :(
Taina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 işin zor abi ama ne yapacaksın herkes o kadar bilgili olsa...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Onemli degil, genel bir uyari zaten, buyuk kisminin senle alakasi yok. Seninki yine ufak bir sey, siteye kaydolup direk "yardimm babs kenks plzz" diye topic acanlari gormekten gina geldi esas.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 valla ne diyim işiniz zor allah kolaylik versin baggio abicim
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Geçen seneden beri "Baggio" nun sabrına ve olgunluğuna hayranım yani,şaşırtıcı derecede sabit...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Baggio Allah sana sabır versin bende forumlarla ugraşıyom bizim milletimizin yapısında var bu Gına Gelmesi Normal Abi :)
Öne çıkan mesajlar